- 30 Haziran 2022
- 1.526
- 3.606
- 29
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #8.141
Üstteki bugün, alttaki dün kızlar artımed erken gebelik testi ikisi de 2. İdrarla yapıldı bebişim var ve sanırım büyüyor Kızlar reglime hala 4-6 gün var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üstteki bugün, alttaki dün kızlar artımed erken gebelik testi ikisi de 2. İdrarla yapıldı bebişim var ve sanırım büyüyor Kızlar reglime hala 4-6 gün var
Allah ım ne güzel ya darısı başımıza inşallah
Aminnn Allahım bütün anne olmak isteyenlere versin lütfen sizde bana dua edin bebeğim bu sefer benimle kalsınAllah ım ne güzel ya darısı başımıza inşallah
Aaa masallah ne kadar artmıs canımm hayırlı olsun bak moralini bozup duruyordun oldu sükürÜstteki bugün, alttaki dün kızlar artımed erken gebelik testi ikisi de 2. İdrarla yapıldı bebişim var ve sanırım büyüyor Kızlar reglime hala 4-6 gün var
Maşallah gözün aydın olsun sağlıkla ilerlesin inşallah. Darısı bizlerin başına canım bizlerede çok dua et ❤Sonuç çıktı kızlar pozitif mi ya heyecandan inan pozitif mi bilemedim
İnşallah önümüzdeki aya bizlerin haberi ile dolsun canım hayırlı zamanı bu ay değilmiş ❤Kızlar şimdi kırmızı kartı yedim gecikme yaşadım ya kasıklarım patlıyor resmen
Aminnn amin canım saglıkla ilerlesin inşallah yüzünü hep güldürsün minnoşun bizede dua et kuzumAminnn Allahım bütün anne olmak isteyenlere versin lütfen sizde bana dua edin bebeğim bu sefer benimle kalsın
Bebişim c çizgisi kontrol çizgisi demek. Testin çalıştığını gösteriyor. Kıyuluğunun bi anlam ifade edip etmediğini bilmiyorum.Ovülasyon testi yapan kızlar bir şey sormak isitiyorum size . C çizgisi neden tam belli çıkmaz silik gibi de önceki güne göre
İnşallah seninle olmaya devam eder darısı bizlerin başına ❤Üstteki bugün, alttaki dün kızlar artımed erken gebelik testi ikisi de 2. İdrarla yapıldı bebişim var ve sanırım büyüyor Kızlar reglime hala 4-6 gün var
En son ne zaman adet oldun yavrum. Yumurtlama ne zamandıGünaydın kızlar sabah 6.30 da erkenden kalkıp freely test ile yaptım ama sonuç negatif .. belirtiler aklımı karistiyor yarın bat günüm görünüyor ama adet belirtisi de yaşamıyorum bel ağrılarım kasik ağrılarım kayboldu hepsi sanki yalanmış gibi sadece göğüs uçlarım yanıyor sızlıyor gün içinde bile fark ediyorum . Adet olacaksam eğer bir hafta öncesinden deli gibi tatlı şeyler yerdim şimdi istek sıfır aklımı karıştırıyor bunlar acaba bat i mi yanlış mı hesapladım
evet çok şükürAaa masallah ne kadar artmıs canımm hayırlı olsun bak moralini bozup duruyordun oldu sükür
Ooo çok güzel çıkmış sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah canım
Sat 10 kasımdi yumurtlama işi kafamı karıştırdı daha öncede yazdik hesapladık burda ama beni tatmin etmedi . Ovulasyona ve vuct takibime göre 25 26 si yumurtlamaydi ama Dr progesteronabaktir ddi iki hafta arayla baktırdım ilk hafta negatif çıktı (25 26) evde pozitif çıktığı hafta ikinci hafta kanda pozitif çıktı evde negatif .. şimdi ben hangi tarihe göre yumurtlama kabul edip üzerin 14 ekleyip bat ı bulacağımEn son ne zaman adet oldun yavrum. Yumurtlama ne zamandı
İnşallah sizede nasip olsun canım sağolasınAminnn amin canım saglıkla ilerlesin inşallah yüzünü hep güldürsün minnoşun bizede dua et kuzum
Çok teşekkürler inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerOoo çok güzel çıkmış sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah canım