- 26 Aralık 2015
- 11.545
- 18.534
- 34
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #8.121
Ayyyy evet o daha yakın hahahahh11 Aralık’a 3 kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy evet o daha yakın hahahahh11 Aralık’a 3 kaldı
Anladım kuzum inşallah geçici bir şeydir aman dikkat et kendineBi başlıyor bi bitiyor ağrı gibi de değil çok enteresan. Belim de hissediyorum ishal gibi insanın içi bi tuhaf oluyor ya onu andırıyor
E posta ile bildirim geliyor o ayarı açarsan canımKızlar ben şu testi çok merak ediyorum bi de bişey sorcam size herkesin yazdığı mesaj bildirimleri geliyor mu yoksa girip kendiniz sırayla okuyor musunuz?
Canım tebrik ederim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimSonuç çıktı kızlar pozitif mi ya heyecandan inan pozitif mi bilemedim
etıketlenırse evet gelıyor , ama senın en sonkı mesajından sonra yazan ılk kısının bıldırımı gelıyor sadece sonrasında sırayla okuyoruz , bu testler artık tr de satılmıyor dıye bıde bıldıgım kadarıylaKızlar ben şu testi çok merak ediyorum bi de bişey sorcam size herkesin yazdığı mesaj bildirimleri geliyor mu yoksa girip kendiniz sırayla okuyor musunuz?
Yaptım aşkoooo oldu teşekkür ederimGünaydın minnoş , tablosunu sevdiğim al bak o ekranı atıyorum sana
kuzum ılacı bıraktım bence ondan dun ıcmedım ılk kezYükseldikçe yükseliyor Allah bereket versin bacım benimki de 36.8 devam eder inşallah
Böyle oldu mu gelir mi artık canımE posta ile bildirim geliyor o ayarı açarsan canım
5 ten küçük olursa negatif oluyor demek kuzum senin değerin 44 yani pozitif hadi hayırlı olsunBu nedemek kızlar önemsemelimiyim negatif yazıyor da k bakmayın inan bilmiyorum hakkınızı helal edin
Tedaviyi yarım bırakmadın dimi bebeğimkuzum ılacı bıraktım bence ondan dun ıcmedım ılk kez
Kızlar bu teste bir bakarmısınız biliyorum aslında bu gün bat günüm.koyu olmalı..ama ben oynuyorum resimle gözüme görüküyor
markası ne canımEvet bende oynadım gördüm ama bu gün bat günüm daha koyu olmalı diğilmi..kasık bel ağrılarım hala devam ediyor..gögsüm çok ağrıyor.. önceden hemen adet olurdum
hayırlı olsun çok minik ama var, bata kaç gün varSonuç çıktı kızlar pozitif mi ya heyecandan inan pozitif mi bilemedim
Açıkçası bana bildirim gelmiyor girin okuyorumKızlar ben şu testi çok merak ediyorum bi de bişey sorcam size herkesin yazdığı mesaj bildirimleri geliyor mu yoksa girip kendiniz sırayla okuyor musunuz?
Evet olur canımBöyle oldu mu gelir mi artık canım
Hangi jelden aldın gynoseed mi?jel kargom geldi kızlar soranlar vardı üzerinde içeriği yazıyor mu diye yazmıyor sadece gönderici alıcı adı yazıyor
evet bir gebenin günlüğünden sadece tükenmez kalemle jel yazmşlarHangi jelden aldın gynoseed mi?
1 hafta kullandım tam ıste kuzum carsambadan carsambya yeterTedaviyi yarım bırakmadın dimi bebeğim
ArtıkSabah ilk idrarla tekrar yapar mısın canım ama 10 dk olunca foto Çek daha fazla bekletme filtreyle bakalım. Bata kaç gün vardı
kuzumm hemen çıkmadı sonra bakmıştım ben acelem vardı olmasa bile sizin şu pozitif enerjileriniz bana yetiyor olmazsa zaten önümüzde hafta aşılamam var ilk önce hsg tabiHemen çıktıysa bak orada, sağlıkla gelsin bebişko