- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #8.101
Zorluklar unutulmasa tabiki bidaha istenmez ama unutuluyor isteAyy Allah bağışlasınne çok var buralarda üçüncüyü ikinciyi isteyenler. Demek ki bebek büyütmek o kadar da zor bir şey değil özleniyor bir süre sonra bebek kokusu
Aminn canimm ama gerckten 1 cocuk hic cocuk bunu cok iyi biliyorumBen de ben de1 bebe hiç bebe 2 bebe hep bebe 3. Bebe çok bebicilerdenim, Rabbim buradaki ve dışarıdaki tüm isteyen anneler nasip etsin
Hepimiz icin son olsun askoSon olsun bebeğim inşallah
Bu arada okadar farkedermı bılmıyorım kıyafet falan salladım yanıben de dün ayaklarım bir türlü ısınamadı diye iki kalın çorap bir tanesi yün kutuplarda giyilcek cinsten giydim sabah ateşim son 15 günün zirvesi çıktı ov günümü taşıdı 3 gün sonraya grafik alt üst oldu
Ben daha gelecek ay başlayacağım bebek çalışmalarına. İnsan ister istemez beklentiye giriyor. Önceki gebeliğim ilk aydan olmuştu bu kez de hemen olsun istiyorumYorulma veya şöyle yap hiç düşünme olursa olur de geç ben hiç beklemiyorum inanki çünkü salmıştım olursa olur olmazsa aman vardır rabbimn bir bildiği dedim süpriz oldu bana stressiz geçirin ayrınızı çok önemi var
Orasi gebelik haftasini gosteriyorBu nedemek kızlar önemsemelimiyim negatif yazıyor da k bakmayın inan bilmiyorum hakkınızı helal edin
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahSonuç çıktı kızlar pozitif mi ya heyecandan inan pozitif mi bilemedim
Bu arada okadar farkedermı bılmıyorım kıyafet falan salladım yanı
Eğer değerin 5 ten küçükse negatif demek diyor seninki çok daha yüksekBu nedemek kızlar önemsemelimiyim negatif yazıyor da k bakmayın inan bilmiyoru hakkınızı helal edin
senınkı sovv yapmıs sen bıde coraprsız yat bakayım farkedıyormuymus ogrneelımbenim farka baksana grafiklerin adete yakın hep bu çorapla yatayım baride sevindirsin yalandan bi kaç gün
Anladım korktum görünce öyleEğer değerin 5 ten küçükse negatif demek diyor seninki çok daha yüksek
Tamamdır çok teşekkür ederimOrasi gebelik haftasini gosteriyor
Yükseldikçe yükseliyor Allah bereket versin bacımSooon 6 :)
İyiyim bebeğim başladık çalışmalara bugün dişçiye gideceğim umarım süreci etkileyecek bir şey çıkmazHepimiz icin son olsun askonapiyosn nasilsin
Gebelik yoksa hemen adet olsam gecikme olub stres yapmayımOyuzden beklemeye devam bakıp göreceğiz bebegım bat günü evet daha koyu olmalı ama yumurtlama bılmıyorum dıyorsun oyuzden ışık var hala bence
Ateşini nerden ölçüyorsun ve yataktan çıkmadan mı?Yükseldikçe yükseliyor Allah bereket versin bacımbenimki de 36.8 devam eder inşallah
Dil altından her gün aynı saatte alarm kurup yataktan çıkmadan ölçüyorum canımAteşini nerden ölçüyorsun ve yataktan çıkmadan mı?