-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #8.081
Canım ben kırmızı çizginin yanında hemen dibinde başka bir kırmızı çizgi görüyorumKızlar bu teste bir bakarmısınız biliyorum aslında bu gün bat günüm.koyu olmalı..ama ben oynuyorum resimle gözüme görüküyor sanki
Bende tasu gibi gördüm4 ay ovu testleriyle denedim olmadı ve doktorun dedikleri ovu testin gösterdiği aynı olmadıği için bıraktım.Ateşide hiç anlamadım
Onu bende görüyorum ama sonuçta diyorum bu erken gebelik daha koyu olmalıhafif gölge gördüm sanki
Bilemedimki canım ben..zaten diyorum ya bu testden ben aldım üstünde kapak vardır ama şimdi yok..acaba öyledemi oluyorCanım ben kırmızı çizginin yanında hemen dibinde başka bir kırmızı çizgi görüyorumtest mi bozuk acaba
Evet bende oynadım gördüm ama bu gün bat günüm daha koyu olmalı diğilmi..kasık bel ağrılarım hala devam ediyor..gögsüm çok ağrıyor.. önceden hemen adet olurdumBende tasu gibi gördüm
EvetttttttSonuç çıktı kızlar pozitif mi ya heyecandan inan pozitif mi bilemedim
Gözün aydın sağlıkla ilerlersin inşallahSonuç çıktı kızlar pozitif mi ya heyecandan inan pozitif mi bilemedim
Sooon 6 :)
Sonuç çıktı kızlar pozitif mi ya heyecandan inan pozitif mi bilemedim
Allah razı olsunGözün aydın sağlıkla ilerlersin inşallahbebeğin sana sımsıkı tutunsun
Allah razı olsun canım Rabbim isteyen her kuluna nasip etsin inşallahEvetttttttçok sevindim gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallahhh
Dün ılac ıcmeyı kestim bence ondandır heveslenmeyin hıcKız maşallah o ne güzel grafik
Evet kuzuuu var bebiş, sağlıkla büyüsün,Ama daha çook minik :) azcık daha büyüsünler ellerinden tutup götürcem Ağustos annelerine
Sağlıcakla büyüsün ınsallahAllah razı olsun canım Rabbim isteyen her kuluna nasip etsin inşallah
Oyuzden beklemeye devam bakıp göreceğiz bebegım bat günü evet daha koyu olmalı ama yumurtlama bılmıyorum dıyorsun oyuzden ışık var hala benceEvet bende oynadım gördüm ama bu gün bat günüm daha koyu olmalı diğilmi..kasık bel ağrılarım hala devam ediyor..gögsüm çok ağrıyor.. önceden hemen adet olurdum
Dün ılac ıcmeyı kestim bence ondandır heveslenmeyin hıc
Yutturacaksa burdan yuttursun ama belım agrımıyor goguslerım şişmedi bilemiyorum belırtılwr yok yanıGöreceyiz, bence sen de benim gibi büyük konuşmayı bırak , lafını yutturur hayat valla
Maşallah maşallah Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin darısı da bizeSonuç çıktı kızlar pozitif mi ya heyecandan inan pozitif mi bilemedim
Yutturacaksa burdan yuttursun ama belım agrımıyor goguslerım şişmedi bilemiyorum belırtılwr yok yanıılac kullanıyorum dıye dusuk çıktı hep atesım dün ıcmedık antıbıyorıgımı bıraktım sabahına çıkan ates yada pofuduk polar pijamamla yattım o benı çok sıcak tuttu ondan