Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

4 ay ovu testleriyle denedim olmadı ve doktorun dedikleri ovu testin gösterdiği aynı olmadıği için bıraktım.Ateşide hiç anlamadım
Bende tasu gibi gördüm

Eklentiler

• 450457E7-03CF-4979-88FD-FF1CA6216C43.jpeg
    93,2 KB · Görüntüleme: 66
  • 7E6BA681-73FB-47C6-8A17-4935E5480266.jpeg
    93,6 KB · Görüntüleme: 78
Evet bende oynadım gördüm ama bu gün bat günüm daha koyu olmalı diğilmi..kasık bel ağrılarım hala devam ediyor..gögsüm çok ağrıyor.. önceden hemen adet olurdum
Oyuzden beklemeye devam bakıp göreceğiz bebegım bat günü evet daha koyu olmalı ama yumurtlama bılmıyorum dıyorsun oyuzden ışık var hala bence

Göreceyiz, bence sen de benim gibi büyük konuşmayı bırak , lafını yutturur hayat valla
Yutturacaksa burdan yuttursun ama belım agrımıyor goguslerım şişmedi bilemiyorum belırtılwr yok yanı ılac kullanıyorum dıye dusuk çıktı hep atesım dün ıcmedık antıbıyorıgımı bıraktım sabahına çıkan ates yada pofuduk polar pijamamla yattım o benı çok sıcak tuttu ondan

ben de dün ayaklarım bir türlü ısınamadı diye iki kalın çorap bir tanesi yün kutuplarda giyilcek cinsten giydim sabah ateşim son 15 günün zirvesi çıktı ov günümü taşıdı 3 gün sonraya grafik alt üst oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…