Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

sat 18 Kasımsa yumurtlamadandır kuzu...
Bitanem şimdi şöyle geçen aylarda düzensizlik vardı doktora gittim adet söktürücü fln kullandım sat 18 kasımdı, ama bat ne olur bilemiyorum şu an 😞 ovulasyon da çok düzenli şekilde olmasa da takip etmeye çalışıyorum henüz pik görmemiştim, ama sık sık değerlendirdik bu hafta. Bilmiyorum ne yorum yaparsın?

Bak ben öğrendikten sonra her gün yaptım 5 gün üstüste, hiçbiri tam istediğim gibi koyulaşmadı. Ama gidip kan verdiğimde binden büyük çıktı. Çok korktum ama bişey olmadı. Artımed bu konuda biraz silikli gösteriyor kuzum. Takılma. Hatta foto atayım bi bak
Korkuyorum bu kadar gecikmeye rağmen daha böyle yavaş yavaş belli olması

Bak mesela baktın mı 29 u son test daha silik görünüyor ama çok şükür bir sorunum olmadı trkn0709 trkn0709

Eklentiler

• IMG_20221204_194445.jpg
    IMG_20221204_194445.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 55
Bak ben öğrendikten sonra her gün yaptım 5 gün üstüste, hiçbiri tam istediğim gibi koyulaşmadı. Ama gidip kan verdiğimde binden büyük çıktı. Çok korktum ama bişey olmadı. Artımed bu konuda biraz silikli gösteriyor kuzum. Takılma. Hatta foto atayım bi bak

Atarmisin kuzum bakayım

Gebe kalma günümüz aynı değil demekki, sende beta daha yavas artıyor olabilir, bende çok hızlı artmıştı. İkisi de normal takip etmeden bilemezsin bir sürü ihtimal var hemen kötüyü düşünme
Evet kuzum peki bu kadar gecikmeye bu şekilde çıkması normalmi sen adetten 1 gün önce öğrenmiştim sanırım nasıl çıkmış

Ona bakarsan diğer iki çocugumda da adeti 3 gün geçtiğinde bile bu silikleri zor gördüydüm ben. İlk defa bu kdr keskin çizgiler gördüm ben hayatımda :KK70:
Evet kuzum peki bu kadar gecikmeye bu şekilde çıkması normalmi sen adetten 1 gün önce öğrenmiştim sanırım nasıl çıkmış

Yumurtalık sayısı az olan kadınlara özel kürü öneren uzmanlar, "Yumurta sayısını artırarak, çocuk sahibi olabilirsiniz" diyor. Gebe kalmayı kolaylaştıran kuru incir kürünün tarifini şöyle veriyor: "Yarım litre kaynayan suyun içine 15 kuru inciri ilave ederek 20 dakika kaynatın. Ilıdıktan sonra süzün. Bu suyu 2'ye bölerek öğünlerden 10 dakika önce aç karnına için."Uzmanlar, nasıl uygulanacağını ise şöyle anlatıyor: "2 kez 21 gün uygulanır ve her 21 gün sonunda 7 gün ara verilir. Toplam uygulama süresi 42 gün olmalıdır."

Sen de 10u 11 i gibi bir bak bakalım ateş düşmezse umutlu tablolardan bu da :) Ay hadi inşallah
İnş kuzum inş ya korkuyorum kendime Ümit vermek istemiyorum. Şuan tek şeyim geçen haftadan beri kremsi akıntım var bi kaç gündür daha da çoğaldı ama işte bu belirti değil bana göre. Sende yerleşme kanaması oldu mu ?

X