- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #7.421
Kaç tane gündeBunları al o zaman canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç tane gündeBunları al o zaman canım
sen kullanmışmıydın mfkBunları al o zaman canım
Kullanıyorum şuan canımsen kullanmışmıydın mfk
Ben panegayı 1 defa alıyorum digerlerini iki defa. Doktor hepsi günde iki defa diyorKaç tane günde
Ama gördüğümüz çizgiler gerçek ya belki geç yumurtladın belki geç döllendi bu yüzden. İnşallah bebişin sağlıkla senledir kuzum beni mutlaka haber et etiketle. Hayırla inşallah
Kac aydr kullaniyorsunBen panegayı 1 defa alıyorum digerlerini iki defa. Doktor hepsi günde iki defa diyor
Bende öyleyim ŞuanOna göre hesaplardan daha adetime cokk var 16sina denk geliyor madem bu kadar çok var neden bu kadar belirti yaşıyorum ki ben hamile değilim testler negatif adete çok var ne bu bendeki başka seçenek kalmadı
Bende öyleyim Şuan
Birde adet ağrısı olsaydı sürekli agrirdi diyorum ama bit bakıyorum çok iyiyim turp gibi bir bakıyorum kasiklarim belim patlıyor kırılıyor giguslerim hassaslasmaya başladı puff ne zormuş yaa doğurması ayrı dert bakması ayrı dert ...Bende öyleyim Şuan
SON adet tarıhın ne ıdı dongunun kacıncı gunundesinBirde adet ağrısı olsaydı sürekli agrirdi diyorum ama bit bakıyorum çok iyiyim turp gibi bir bakıyorum kasiklarim belim patlıyor kırılıyor giguslerim hassaslasmaya başladı puff ne zormuş yaa doğurması ayrı dert bakması ayrı dert ...
Sat 10 KasımSON adet tarıhın ne ıdı dongunun kacıncı gunundesin
30 35 günde bir oluyorum 3 gün sonra olmam lazımSON adet tarıhın ne ıdı dongunun kacıncı gunundesin
15 e kadar yolu var o zaman olabılır yanı test yapma daha 11 ınde kutsal test gunumuze katıl sende o gune kadar beklemek ıcın motıve olursun hem30 35 günde bir oluyorum 3 gün sonra olmam lazım
O zamana kadar dayanabilirsem eğer katılırım tabi15 e kadar yolu var o zaman olabılır yanı test yapma daha 11 ınde kutsal test gunumuze katıl sende o gune kadar beklemek ıcın motıve olursun hem
Erken gebelikte bariz görünüyor ama bunun için 12.gunu beklemelisin.Kızlar selam ovitrelle 9. Gün testi sağdaki soldaki de 10. Gün sizce bu gebelikten midir ilaç etkisi olma ihtimali var mi daha
Yeni canım düşük yaptıgımgünden beri içiyorum 1 ay olduKac aydr kullaniyorsun
Hayırlısı olur inşallahYeni canım düşük yaptıgımgünden beri içiyorum 1 ay oldu
Canım erken olabilir buralarda 3 gün kala çıkmayıp ertesi gün yani 2 gün kala çıkan arkadaşlar oldu, inşallah bebişin seninledirKızlar merhaba,
Sat 12 Kasım, bat 11 i..
Sabah şansımı denedim test yaptım ama ufacık bir çizgi bile yoktu..
Erken mi davrandım sizce ??