Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Birde adet ağrısı olsaydı sürekli agrirdi diyorum ama bit bakıyorum çok iyiyim turp gibi bir bakıyorum kasiklarim belim patlıyor kırılıyor giguslerim hassaslasmaya başladı puff ne zormuş yaa doğurması ayrı dert bakması ayrı dert ...
Ay aynı ben valla bende öyleyim, doğsada kurtulsak olmadan perişan olduk😅

Ya kızlar adetime 12 gün var göğüsüm ağrımaya başladı adetim erken mi gelicek acaba bu kadar erken hiç olmadı şimdiye kadar en erken bir hafta önce başlardı genelde böyle birşey yaşayan var mı aranızda?

Ben panegayı 1 defa alıyorum digerlerini iki defa. Doktor hepsi günde iki defa diyor
Kuzum aksine panacea günde 2 defa..kalanlar günde 1 defa.Eski kutularda günde 1 defa..yeniler günde 2 defa.Ben eskiden aldığım için eskilerden canlı yayınlarına baktığım için..anladımki doktor para kazanmak istiyor😂ikiye kaldırmiş..ben 1 hamile kalmıştım

Kızlar mavi inivota ovülasyon testi kullananız oldumu ya ben hep labaquik kullanıyordum bu ay ondan aldım ikinci çizgiyi hiç göstermiyor.Labaquik ile ikisini bir yapmıştım yumurtlama sonrası labaquik de silik çizgi belirgindi ama mavi inivota da filtreyle anca belli olcak şekilde vardı varmı kullananız

Allah rızası için biri bana şu mfk ürünlerini anlatsın 🤣 hepsi lazımmış gibi geliyor bana. Bi de ben bu ay jel alcam bir gebenin günlüğünden. Önceden söyliyim size de
Kuzum en çok kullananlardan biri olarak söyleyim😂ben doktoru manyak gibi izliyordum bütün canlılarını almadan önce..çok doğal ilaçlar.Parana kıyacan alıcan ama eşinle birlikte kullanıcaz..evet ilaç çok ama faydasını görücen emin ol

Kızlar mavi inivota ovülasyon testi kullananız oldumu ya ben hep labaquik kullanıyordum bu ay ondan aldım ikinci çizgiyi hiç göstermiyor.Labaquik ile ikisini bir yapmıştım yumurtlama sonrası labaquik de silik çizgi belirgindi ama mavi inivota da filtreyle anca belli olcak şekilde vardı varmı kullananız
Ben innovita pembe olanını 4 ay kullandım evde hala 2 kutu duruyor canım..adet olursam yine devam edicem..ama ben pek inanmadım..bana çatladığını gösterdiği halde doktorum dedi çatlamamış yumurtan..şimdi bilmiyorum hangisi düz..zaten o doktorada gitmedim sonra

Ben innovita pembe olanını 4 ay kullandım evde hala 2 kutu duruyor canım..adet olursam yine devam edicem..ama ben pek inanmadım..bana çatladığını gösterdiği halde doktorum dedi çatlamamış yumurtan..şimdi bilmiyorum hangisi düz..zaten o doktorada gitmedim sonra
Pembe olanını kullanmıştım bir ay oda bir tık iyiydi maviye göre ama bilmiyorum canım bence bu konularda en iyisi Labaquik

Labaquik hiç almadım evde olduğu için innovita devam ederim yeniden..ama en güzeli sık ilişki..teste güvendim 4 ay ama olmadı
Tam tersi bende 3 4 aydır 2 günde bir ilişki denemedim tutmadı bu aynilk defa ovülasyon denedim tam yumurtlama gördüm çatlama gördüm ve peşpeşe gördüğümde ilişki oldu tuttu. Tabi belki denk geldi ama ben teste bağlamıştım hep. Bir de ben hep ilişki sonrası gidip yıkanıyordum beklemiyordum tualete giriyordum. Bunay sabrettim hiç tualete gitmedim bekledim hep bununda etkisi olmuş olabilir

X