Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Öyle yaptım zaten bir hafta sonra pozitif çıktı zaten Dr adet günlerime göre kendisi hesapladım gunelrimi o günlerde yaptım ebru ceylanın dediği gibi de çıktı sadece nasıl hesaplicam ona çok takıldım
Bu test genel testtir yani senin yumurtlamanda problem var mı yok mu testi bunu da ortalama 21. gün isterler. Buna göre iyiyse değerin tamam senin yumurtlaman oluyor bu açıdan problemin yok deyip başka olasılıklara geçilir. Yani bunu adet günü ya da yumurtlama günü hesaplamak amaçlı yapılmıyor . Gebelik olmadığı durumlarda sorunu anlamak için yapılan testlerden birisi bu . Kimisinin ger ay yumurtlaması olmuyor çünkü

Bu test genel testtir yani senin yumurtlamanda problem var mı yok mu testi bunu da ortalama 21. gün isterler. Buna göre iyiyse değerin tamam senin yumurtlaman oluyor bu açıdan problemin yok deyip başka olasılıklara geçilir. Yani bunu adet günü ya da yumurtlama günü hesaplamak amaçlı yapılmıyor . Gebelik olmadığı durumlarda sorunu anlamak için yapılan testlerden birisi bu . Kimisinin ger ay yumurtlaması olmuyor çünkü
Evet o sebeple istedi zaten Dr eğer yumurtlama yoksa yada buyumuyorsa klomen verecekti pozitif çıkınca vazgeçti benim sorma amacım gebelik belirtileri yaşıyorum ama negatif ya acaba adetim mi yakın ondan mı oluyor onu öğrenmek için sordum

Aaaaa ben hep ilk idrarla yaptım ama ovulasyonu yanlis mi yapmışım 🥺
Evet canım malesef yani çok yanlış değil belki ama yanıltıcı olur. Gün içinde sıvı tüketiminin az olduğu bir saatte mümkünse hergün yapacaksan da aynı saatlerde olursa daha belirleyici olur sbah 10 akşam 10 saayleri arasında herhangi bir saat mesela ben 5 civarı yapıuordum o saatler faxla da sıvı tüketmediğim için

Evet o sebeple istedi zaten Dr eğer yumurtlama yoksa yada buyumuyorsa klomen verecekti pozitif çıkınca vazgeçti benim sorma amacım gebelik belirtileri yaşıyorum ama negatif ya acaba adetim mi yakın ondan mı oluyor onu öğrenmek için sordum
Onu biraz daha bekleyip idrar ya da kan testiyle yakalarsın canım ona göre adet hesaplamana gerek yokki eğer normal xamanda döllenmişse yumurtan adrt gününden önce de çıkar testten heç döllenmeyse adetten bir hafta sonra bile anca görürsün ama yoksa gebelik adetin normalde de gecikebilir biraz daha sabret zor olsa da )) inşallah gebeliktir hayırlısıyla🙏

Bugün çok takip edemedim kızlar sizi kusura bakmayın. Hala yataktayım bugün izin verdim kendime. Neler kaçırdım. Var mı hamiş aramızda bugün. Neler oldu 😍

benim bildiğim ilk idrar haric diğer saatlerde yapabilirsn en az 1 saat sıvı alımı olmayacak doğru sonuç için ovülasyon testiyse konu
Evet canım ovülasyon üzerinde ilk israrla yapmayın yazıyor ben biraz önce yaptım işte ama sıvı felan almıştım yarın tekrarlarım

Bugün çok takip edemedim kızlar sizi kusura bakmayın. Hala yataktayım bugün izin verdim kendime. Neler kaçırdım. Var mı hamiş aramızda bugün. Neler oldu 😍
Geçmiş olsun canım hamişte var bebegini kaybeden arkadaşımız var çok üzüldüm bende düşük yaptıgım için onu çok iyi anlıyorum 🥺🥺

Onu biraz daha bekleyip idrar ya da kan testiyle yakalarsın canım ona göre adet hesaplamana gerek yokki eğer normal xamanda döllenmişse yumurtan adrt gününden önce de çıkar testten heç döllenmeyse adetten bir hafta sonra bile anca görürsün ama yoksa gebelik adetin normalde de gecikebilir biraz daha sabret zor olsa da )) inşallah gebeliktir hayırlısıyla🙏
İnşallahh ya kestirmek çok zor kafayı yedim acaba hangisi diye vucudumu dinlemekten de yoruldum bugün itibariyle saldım artık ne çıkarsa. Bugün yunurtlamqnjn 11. Günü 14 gün sonrasında uygularım testi

X