- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #7.181
kuzum 30 unda sabah doktora gorundum 9 da 19.2 mm dedı yumurtan aksamına yada ertesı sabah catlaması yuksek ıhtımal yanı atesle dogru orantıda , sadece benım normalde kapak cızgım 36.4 gecen aylarda bu ay yuksegım oTam tahmin ettiğim gibi ovulasyon olmuş sadece luteal dipten dolayı geç çekmiş ovulasyon kaçıncı gündeydi tahminen ff göre gitmezsek, yani acile gittiğin gün olarak varsayarsak?
Kuzum benim 17 gün gecikmem varken doktor dedi sorunun yok hepsi stres dedi..ama kan vere bilirsin..doktorada adetliyken hormon testi vere bilirsin..şimdi hiç bir şey diyemez birde asla bana göre adet söktürücü kullanma..Evet cnm yarın olmazsam saat 1 de hastanede randevum var gidicem en azindan hamile değilsem bile USG ile bakılır bı neden olmadığımı doktor belki yorumlar
Ben gördüm kuzuu
Kuzum benim 17 gün gecikmem varken doktor dedi sorunun yok hepsi stres dedi..ama kan vere bilirsin..doktorada adetliyken hormon testi vere bilirsin..şimdi hiç bir şey diyemez birde asla bana göre adet söktürücü kullanma..
kaset test neden yapmadın kuzum , var evet ama bende bunlara gucenmıyorum pek
kaset test neden yapmadın kuzum , var evet ama bende bunlara gucenmıyorum pek
Aynen bende kullanmadım canım..sabırla beklicezYok cnm kullanmam ne zaman gelecekse kendi geldin geciktirici veya söktürücü hiç kullanmadim
İnşallah seninledir yüzünü güldürür canımKülçeler gözle net görünür bi silik çizgim var testin adı oncomed sizce ne kadar güvenilir? Bat 5 gün geçti
Eki Görüntüle 3172278
Evet cnm Türkandur götürme daha testler baksana muallakta
Gölge var hayırlıysa ilerler inşallah canımDyanamayıp kaset test vardı onu da yaptım sizce
Anlayan kızlar bu gün test alıcam hangisini alayım daha güvenli yarına kadar adet olmazsam..belki diyorum yarın sabah test yaparım
Artemed al canımAnlayan kızlar bu gün test alıcam hangisini alayım daha güvenli yarına kadar adet olmazsam..belki diyorum yarın sabah test yaparım
Seni alacaaaaam Türkannnnntamam hadi bakalım netleştir beni bul
Tamam adet olmasam alıcam canım..dedim etmicem ama duramıyorumvalla Artımed kaset test ve Roll KAset test( Roll5-50 arasını yakaladı.) Miratech 25 e kadar yakalıyor.
Tamam canımArtemed al canım
Artımed yada Laboquick al canımAnlayan kızlar bu gün test alıcam hangisini alayım daha güvenli yarına kadar adet olmazsam..belki diyorum yarın sabah test yaparım