- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #7.141
hepınıze goğus gerdım kulaklarmı tıkadım sız gecın dalganızıOlabilir annesi olabilir bak gör sen bu ay hamiş çıkacaksın
Ya ne dalgasııııııı beeee hadi bakalım göreceğukhepınıze goğus gerdım kulaklarmı tıkadım sız gecın dalganızı
Şimdi sizden öğrendiğim bilgilerim ile başlıyorum sallamayaUmut var mı acaba bir hafta kaldı zaman geçmek bilmiyor yaaaaa ama yine korkuyorum içimde o korku var olursa eğer üçüncü defa kimyasal olur diye@Deepblues @pozitifbiri Papatyamaviss
Amin cümlemizden canım benim güzel haberlerini bekliyoruz inşallahAllah razı olsun inşallah Rabbim isteyen ve bana da nasip etsin inşallah 3 gün var ağrılarım var çok kafam karıltı farklı farklı testler le yaptım hadi ben kafayı yedim testlerde mi anormel inşallah güzel haberlerle yarında kan verince yazarım
Hahahhaha senin öğrendiğin bilgileri severim ben emi amin inşallahhhhhh dua yerine geçerŞimdi sizden öğrendiğim bilgilerim ile başlıyorum sallamaya29 unda çatladıysa bebiş tuttuysa ayın 3 ündede bi yerleşme düşüşü yaşadıysan hadi inşallah
Umut var mı acaba bir hafta kaldı zaman geçmek bilmiyor yaaaaa ama yine korkuyorum içimde o korku var olursa eğer üçüncü defa kimyasal olur diye@Deepblues @pozitifbiri Papatyamaviss
sende yıne ısık yuksek tablonda guzummm benım <3Ya ne dalgasııııııı beeee hadi bakalım göreceğuk
Ay 41 kere amin inşallahHahahhaha senin öğrendiğin bilgileri severim ben emi amin inşallahhhhhh dua yerine geçer
helllaallllŞimdi sizden öğrendiğim bilgilerim ile başlıyorum sallamaya29 unda çatladıysa bebiş tuttuysa ayın 3 ündede bi yerleşme düşüşü yaşadıysan hadi inşallah
Kız bunu az çok anlamaya başladım sanki ama ateşimi doğru ölçmeyi öğrenememişim yahelllaallll
Yani sperm 72 saate kadar içeride yaşayabiliyor tutma ihtimali var yeterki rabbim istesinKızlar yumurtlama 3 ya da 4 aralıksa iliski 1 ve 2 aralıkta olduysa sadece tutma olasılıgı vardır dimi vicdan azabı çekiyorum değerlendirmedim diye ama cok hastaydım
İnsallah canımYani sperm 72 saate kadar içeride yaşayabiliyor tutma ihtimali var yeterki rabbim istesin
Sen takılma o işe belli olmaz ben de tek ilişkiyle hamile kaldım geçen sene üstelik yumurtlama öncesi birliktelik olmuştu döngünün 9 u 10 a bağlayan gece ve döngü sürem de 26-27 gün düşün artık.yok kuzum zaten yumurtlama zamanı ıdı tam sabahsı doktora gıttım 19.2 mm yumurtan dedı carsamba gunu , en son salı gunu ilişki olmustu sonra catladı ıste o aksamı yada ertesı sabahı yanı tutma ıhtımalı az zatenosnrasında da uc dort gun zaten yapamadık yanıyordu seyım zaten yapamazdım
Neyse bir kaç hafta sonra bana dua edersin bildiğim içinYok be yavrum öyle olsa bu 3. Kızdı ama bence 3. Erkek geliyor
Benim iki sağdan erkek, bir soldan kızdı. Genelde de hep öyle çıkıyor bakalım göreceğizcanım oglundada soldan yumurtlamıştı yanlış hatırlamıyorsam demi @pozitifbiri canım
Artımed ve laboquick candırO zaman ben test yaparken o testten almamam gerek çünkü benim betam hep 2 zaten
Tam tahmin ettiğim gibi ovulasyon olmuş sadece luteal dipten dolayı geç çekmiş ovulasyon kaçıncı gündeydi tahminen ff göre gitmezsek, yani acile gittiğin gün olarak varsayarsak?Eki Görüntüle 3172300 @pozitifbiri @Deepblues askolar benım cızgıyı soylesıne cektı bu arkadas su dususun yerleşme olmaıhtımalı yuzde kac ahah
İnşallah ikimiz de hayırlı sonuçlar alırız kuzum benimsende yıne ısık yuksek tablonda guzummm benım <3
az kaldı goruruz zatenama gercekten bana cok ımkansız gelıyor kuzum
İnşallahAmin cümlemizden canım benim güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Şu an normal seyirinde devam ediyor canım konuşmak için erken ama iyi gidiyor kimyasal da olsa hamile kalabiliyorsun benim neredeyse 1 yıl olacak hiçbir sey yok tüpler mi tıkalı diye düşünüyorum artikUmut var mı acaba bir hafta kaldı zaman geçmek bilmiyor yaaaaa ama yine korkuyorum içimde o korku var olursa eğer üçüncü defa kimyasal olur diye@Deepblues @pozitifbiri Papatyamaviss