- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #7.201
İnşallah olmazsın , Allahım amin
Yarına kadar olmazsam kan testi ile netlestirip gelicem bu olayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarına kadar olmazsam kan testi ile netlestirip gelicem bu olayı
Tamam canım..bazı kızlarda diyorki erken gebelik daha güvenli..bende kasetde hafif olsada gösterdi ya..erken gebelik daha güvenli diyorlarArtımed yada Laboquick al canım
Regli oldum canm vardır bunda da bir hayır inşallah siz hayırlı haberlerle alırsınız bu ayLavinya58 canım, nasılsın, durumlar nedir? Seni merak ettim
Bende öyle düşünüyordum ama baya kanamam olunca vazgeçtim önümüzdeki ay inşallah güzel haberlerle alırımLavinya58 canım bu sabah testi tekrarladın mı bazı gebeliklerde aylarca adet gören kadınlar var belki kimyasal değildir bence testi tekrarlamanda fayda var
Ben kendimde olduğu gibi burada da göremedim kuzum ama inşallah ben yanılan olurum ve vardır ❤
pozitifbiri Mervenur277 fnd_50 Papatyamaviss
Kızlar dün öğlen ovulasyon testi yumurtlama gösterdi, akşam 10da da çatlama gösterdi.
Ateş durumum da bu şekilde çıktı
Kız dinlemeyecek gibi değil valla bayağı ağrıdıBen de öyle gün aşırı deniyoruz ama daha bir şey belli olmaz manasında yeni dedim. Bu kadar erken dinleme kendini canikomm, daha çok var. Belki yumurtlamadık bile
İnşallah seninledir yüzünü güldürür canım ❤
Ben erken gebelik bir kere kullandım yoktu ama sonra adet geçti yaptım kasetle hamileydim o yüzden pek güvenmedim canım yine herşeyin hayırlısı tabi ❤Tamam canım..bazı kızlarda diyorki erken gebelik daha güvenli..bende kasetde hafif olsada gösterdi ya..erken gebelik daha güvenli diyorlar
Anladım canım o zaman kaset alırım..hayırlısı olsun artıkBen erken gebelik bir kere kullandım yoktu ama sonra adet geçti yaptım kasetle hamileydim o yüzden pek güvenmedim canım yine herşeyin hayırlısı tabi ❤
Tam tahmin ettiğim gibi. Dün demiştim ya yarın yükselişe geçer büyük ihtimalle diye. Had hayırlısı olsun şimdi bekleyeceğiz artıkpozitifbiri Mervenur277 fnd_50 Papatyamaviss
Kızlar dün öğlen ovulasyon testi yumurtlama gösterdi, akşam 10da da çatlama gösterdi.
Ateş durumum da bu şekilde çıktı
Bence bekle 6 gün var diyorsun canım:))3 güne yine test yaparsınKızlar ben napayım şimdi? Dün testlerde var gibiydi, bugün başka test yaptım yok gibi, regle de daha 6 gün var, kan testimi yapsam beklesem mi? Acaba test mi hatalıydı, kafamda deli sorular
Bence regline daha çok var aklını hiç bulandirma bekle gecikme olursa yap net sonucu öğrenirsin insanın modu düşüyor çizgi gördüm görecem derdine düşünceKızlar ben napayım şimdi? Dün testlerde var gibiydi, bugün başka test yaptım yok gibi, regle de daha 6 gün var, kan testimi yapsam beklesem mi? Acaba test mi hatalıydı, kafamda deli sorular
İnşallah canim.Maşallah gereken herşey var artık batı sabırsızlıkla bekleyecez desene :)
Kızlar ben napayım şimdi? Dün testlerde var gibiydi, bugün başka test yaptım yok gibi, regle de daha 6 gün var, kan testimi yapsam beklesem mi? Acaba test mi hatalıydı, kafamda deli sorular