- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #7.161
Sende mi adanadasinn hemşehri buldum kendime aha
Umut var mı acaba bir hafta kaldı zaman geçmek bilmiyor yaaaaa ama yine korkuyorum içimde o korku var olursa eğer üçüncü defa kimyasal olur diye@Deepblues pozitifbiri Papatyamaviss
Şimdi sizden öğrendiğim bilgilerim ile başlıyorum sallamaya29 unda çatladıysa bebiş tuttuysa ayın 3 ündede bi yerleşme düşüşü yaşadıysan hadi inşallah
Benim iki sağdan erkek, bir soldan kızdı. Genelde de hep öyle çıkıyor bakalım göreceğiz
Allah iyiliğini versin dilinin altına koyup ölçeceksinKız bunu az çok anlamaya başladım sanki ama ateşimi doğru ölçmeyi öğrenememişim yaben ateş ölçeri dilimin altına koymuyordum normal dilimin üstüne koyup ağzımı kapatıyordum artık böylemi ölçsem diğer türlü mü karar veremedim
Tamam canım beklemeye devamŞu an normal seyirinde devam ediyor canım konuşmak için erken ama iyi gidiyor kimyasal da olsa hamile kalabiliyorsun benim neredeyse 1 yıl olacak hiçbir sey yok tüpler mi tıkalı diye düşünüyorum artik
Kuzum bu hangi marka test bunlar beni hep şüphede bırakıyor ya
Sanki var bir şeyler canım..ama senin gecikmen yokmuki canım..acaba geç döllenme olmuşmu
İşte insan bekleyebilse keşke heyecanlanıyorumBen de Adana dayım :)
Ay bence umut var da, daha da zaman var bebişim azcık dur bak sonra heves edip çakılmayalım
vayy helal tosunuma
Ay ne bileyim ya şimdiye kadar ölçtüğüm ateşler hep boşa gitmişAllah iyiliğini versin dilinin altına koyup ölçeceksin
Bata kac gün var canım bu test ben de hep silik cıkardı ve regl olmustum insallah sen de vardır
Bata kac gün var canım bu test ben de hep silik cıkardı ve regl olmustum insallah sen de vardır
Hayırlısı olsun canım insallah vardırBugün gecikmenin 3 günü cnm
O zaman kan vere bilirsin canım sonuçta gecikmen var..Evet cnm bugün 3 gün gecikmeninNiqu
pozitifbiri daha belirgin olur diye düşündüm ya bgnde olmazsa kadın doğuma randevu almıştım zaten hani bebiş varsa giderim diye yarın direk kan vericem hastanede fnd_50
kız altına koy altınaKız bunu az çok anlamaya başladım sanki ama ateşimi doğru ölçmeyi öğrenememişim yaben ateş ölçeri dilimin altına koymuyordum normal dilimin üstüne koyup ağzımı kapatıyordum artık böylemi ölçsem diğer türlü mü karar veremedim
Kızlar bugünki testim, malesesef dünkü çizgi yok
O zaman kan vere bilirsin canım sonuçta gecikmen var..