- 25 Eylül 2022
- 9.221
- 13.360
- 36
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #7.121
Evet canım bizim hamiş de adanada pozitifbiri hemşolar çogalıyor gönder gelsinSende mi adanadasinn hemşehri buldum kendime aha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım bizim hamiş de adanada pozitifbiri hemşolar çogalıyor gönder gelsinSende mi adanadasinn hemşehri buldum kendime aha
hızlı cıktı belkı, benımkı yasıtlarının ılerısınde bır sperm demekkıÇok ilginç ya merak ettim valla neden acaba hiç belli olmaz belki o zaman yerleşesi geldi Allah Allah ne karışıyorsun
Korunmadın yani değil mi? Gerçi ateş takibi yapıyorsunvalla kuzum dogru yada yanlıs bılemem bende bı rahatsılzık gecırdım yumrt tahmını 5 gun gectı 5 gundur de kullanıyorum ıkı dane antbıyotık
Evet evet yarın bidaha yapacagımSabah ilk testi sen yapmıştın galiba canım
Olabilir annesi olabilir bak gör sen bu ay hamiş çıkacaksınhızlı cıktı belkı, benımkı yasıtlarının ılerısınde bır sperm demekkı
Hemşolar aynı anda hamile.kalip dogursa da şehrin nüfusu biraz daha artsaEvet canım bizim hamiş de adanada pozitifbiri hemşolar çogalıyor gönder gelsin
Varsa bebiş hiç bir şey olmaz allahın izni ile canım sen iyileş önemli olan o bebiş gelir zatensordum beta bakıldı 0 ve kullanabılırsın dedı , hamılelıkte kullanılmaması gereken ılaclar evet ama suan hamıle degılsın dedı yanı sana kalmıs dedı bende zor durumdaydım kum dokuyorum ıcıcem dedım daha anca yenı yenı gecıyor ıcmesem mahfolurdum
Bir şey diyim mi bu testler çok hassas benim 2.39 hcg değerini hemen çıkarmıştı.Kızlar sizce var mı bişe bi görüyorum bi göremiyorum bat 12 aralık (
yok kuzum zaten yumurtlama zamanı ıdı tam sabahsı doktora gıttım 19.2 mm yumurtan dedı carsamba gunu , en son salı gunu ilişki olmustu sonra catladı ıste o aksamı yada ertesı sabahı yanı tutma ıhtımalı az zaten osnrasında da uc dort gun zaten yapamadık yanıyordu seyım zaten yapamazdımKorunmadın yani değil mi? Gerçi ateş takibi yapıyorsun
Kaset test ile yap canım bu seferEvet evet yarın bidaha yapacagım
O zaman ben test yaparken o testten almamam gerek çünkü benim betam hep 2 zatenBir şey diyim mi bu testler çok hassas benim 2.39 hcg değerini hemen çıkarmıştı.
10 günlük bir de yaaaa yuh dedim içimden. Korun dedi bana ama mesela dün reglin 5. Günüydü. Hani döngü günümü falan bilmiyor adam haliyleCanım tedavin için kullanman lazım ama korunup korunmama konusunda çok fikrim yok doktora sormuş muydun yumurtlama döneminde bir şey olacağını çok düşünmüyorum
Hoşgeldin canım. Geçmiş olsun allah şifa versin kuzumMerhaba kızlar. Sizi takip ediyorum wn başından beri okuyorum ama çocuğumun hastalığından dolayı yazma fırsatım olmadı bir türlü. Hamisleri tebrik ederim bekleyenlerin de Allahim en kısa zamanda kucağını doldursun insallah
Bitince korunmazsın bence ya :) etkisi geçer sonuçta geçmez mi ki yine de bilemiyorum kuzum şimdi yanlış bir bilgi vermekten korkuyorum10 günlük bir de yaaaa yuh dedim içimden. Korun dedi bana ama mesela dün reglin 5. Günüydü. Hani döngü günümü falan bilmiyor adam haliyle
Anaaaam çok heyecanlı kalbim güm güm
valla kuzum oyle tabıkı dıkkat etemlıyız ama ben yıne yakınımdan ornek verıcem Bearhug benım cevrede masallahVarsa bebiş hiç bir şey olmaz allahın izni ile canım sen iyileş önemli olan o bebiş gelir zaten
Allah razı olsun inşallah Rabbim isteyen ve bana da nasip etsin inşallah 3 gün var ağrılarım var çok kafam karıltı farklı farklı testler le yaptım hadi ben kafayı yedim testlerde mi anormel inşallah güzel haberlerle yarında kan verince yazarımBat ne zamandı kuzum. Sağlıkla tutunsun inşallah