- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 31
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #7.001
Çift çizgiler sabah gelsin etiketle beni
Bende ne gelen var ne giden kupkuruyum akıntı yok leke yok kan yok regl yoknedir bu leynn
Takvime.gore bugün yani gün içinde ama yumurtalamaya göre 9 undaSenin geçti mi kuzum adetin kaçırdım ben
Takvime.gore bugün yani gün içinde ama yumurtalamaya göre 9 unda
Ya ben inanılmaz bel.agrisi çekiyorum nedir bu böyle sanki cov.d olmuşum gibi belim ve kasiklarim çok ağrıyor.Senin geçti mi kuzum adetin kaçırdım ben
Buarada hayırlısı sabahlar günaydınlar inşallah gebelik haberi bekleyenler varsa güzel haberler alırlar hayırlısıylaAltaki test az önce yaptım gene silik anlamadım giti yarın kan vericem bakalım bata son 3 gün hayırlısı artık
Var canım bebişin yolda gözün aydınAltaki test az önce yaptım gene silik anlamadım giti yarın kan vericem bakalım bata son 3 gün hayırlısı artık
Bat ne zamandı kuzum. Sağlıkla tutunsun inşallahAltaki test az önce yaptım gene silik anlamadım giti yarın kan vericem bakalım bata son 3 gün hayırlısı artık
Aşko ben regl biter bitmez gün aşırı başladım ilişkilere üç gündür göğüs hassasiyetim var bide dün gece belim ağrıdı bayağı reglmişim gibiVeziir cano 20 aralık ben de, ama ben daha yeni yeni çalışmalara başladım. Ama şuan sağ kasıkta ağrı var, ya yumurtluyorum ama şeffaf akıntı adetten hemen sonra başladı, buna göre de ya da yumurta çatlıyor... Öğrendiklerimi kendimde pratiğe döküyorum
EveeetBir kişi daha hamile çiçek isimli arkadaş
Veeee tatammmEvet tablo paylaşım zamanı :) bata kaldı son 7 :)Papatyamaviss
Bu ateş ölçümü nasıl oluyor gebelik mi takip ediliyor ateş ileVeeee tatammm
Yaaaa hayırlı olsun bizleri de unutma dualarındaEveeetbende varım
Ben de öyle gün aşırı deniyoruz ama daha bir şey belli olmaz manasında yeni dedim. Bu kadar erken dinleme kendini canikomm, daha çok var. Belki yumurtlamadık bileAşko ben regl biter bitmez gün aşırı başladım ilişkilere üç gündür göğüs hassasiyetim var bide dün gece belim ağrıdı bayağı reglmişim gibiama benim vücudum çok iyi feyk atar o yüzden güvenemiyorum