- 9 Mart 2019
- 275
- 623
- 34
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #6.901
İnşallah çok teşekkür ederim cnm Allah razı olsun güzel dileklerin içinBende 150 ile öğrenmiştim. Çok yeni seninde. Ama burda önemli olan 2 günde bir 2 katına çıkması. 35 -70 -140 -280 diye gitmesi gerekiyor ortalama tabı daha fazlada artabilir. Ama bence 2 güne bir teste gitme. Canın sıkılır 1 hafta sonra baktır. Çokta düşünme, beslenmene dikkat et, ağır iş yapma, vakit buldukça uzansağlıkla gelir inşallah
Kan testi ile hamileliği tescillenen var mı bizim Aralık grubundan? Başlangıçtaki listede bebekli olan yok. pozitifbiri dışında:)
Evet artımed iki tane almıştım eczanedenEvet bunda da gözüküyor. Akşamki testle aynı marka mı
Aynen ilk defa adet öncesi böyle akıntı gördüm..sonu güzel olsun
Sende kesin biseyler varBugün gecikmenin 2 günü cnm
Ben elendim kızlar kahverengi akıntı geldi
Sende kesin biseyler vartestte çıkmıyor mu kuzum
Ay o hep oluyor adet öncesi bende..İn şa Allah gebesin sen canım..sende gecikme varsa umut daha çok canımBenimde bu ay farklı olarak göğüs ağrısı var cnm
Hayırlı olsun kuzum çok sevindim. Çiçek arkadaşımızı da tebrik ediyorum darısı başımızaBunlar bugün yaptığım testler cnm arkadaslar var çizgi dediler sabah tekrar yapicam
Ay o hep oluyor adet öncesi bende..İn şa Allah gebesin sen canım..sende gecikme varsa umut daha çok canım
Benimde bu ay farklı olarak göğüs ağrısı var cnm
Hayırlı olsun kuzum çok sevindim. Çiçek arkadaşımızı da tebrik ediyorum darısı başımıza
Çok heyecanlıBugün gecikmenin 2 günü cnm
Farklı sende o zaman..insan kendini daha iyi biliyor..bende adetden önce 2 gün çok ufak sızlarım..ama 1 hafta olucak resmen..kasıkta baskı var belime vuruyor..Valla cnm gecikmeden kaynaklı mi bilmiyorum ama 4 ay önce bebek dusunmeden önce 3 gün gecikmem olunca hiç ağrım yoktu bu sefer bir tuhaf sızlıyor sabahtan beri
Haydi gel gel
Çok heyecanlıkan testine mi gitsen acep?
Aç kollarini ya gelicem yada sarılıp gidicem
Canım sende 2 gün gecikmeyle böyle gösteriyorsa o zaman diyorum belki benimki hamilelik..ben biraz inanmadımdaBunlar bugün yaptığım testler cnm arkadaslar var çizgi dediler sabah tekrar yapicam
Farklı sende o zaman..insan kendini daha iyi biliyor..bende adetden önce 2 gün çok ufak sızlarım..ama 1 hafta olucak resmen..kasıkta baskı var belime vuruyor..
Kan testi ne zaman yapacaksın kuzumBugün gecikmenin 2 günü cnm