- 23 Kasım 2022
- 978
- 2.754
- 39
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #6.881
Yaşım 37,5 dan 38 ben bile vücudumu bu kadar tanımıyorum yaa. Çatlamadan kesin emin olmak süper bişi biz testlere bisürü para döküyoruzKızlar dün catlama oldu benim ama hala az az yumurtlama akıntım var hiç böyle olmamıştı çatlamadan sonra kesilirdi aranızda çatlamadan sonra yumurtlama akıntısı devam eden oldu mu
Amin AllahAdet günüme kadar nasıl sabr edicem
Aynen ya belirtiler sanki şimdi adet olucam..1 hafta öyleyim ben..adet öncesi vajina akıntı gördüm ilk defaValla zor cnm her türlüsü zor
Catlamada ne taraftan yumurtladiysam o tarafım sancı yapıyor canm şükür böyle anlıyorum teste para vermemiş oluyorum iki ay önce düşük sonrası rutin kontrolumde adetim gecikti ve yumurtlama oldu sancıyla anladım doktora anlattım senin gibi güldü nasıl anladın bak sen dedi ultrasonda evet doğru yumurtan yeni çatlamış dedi bazı kadınlar sancı veya lekelenme tarzi şeyler yasiyabiliyor evetYaşım 37,5 dan 38 ben bile vücudumu bu kadar tanımıyorum yaa. Çatlamadan kesin emin olmak süper bişi biz testlere bisürü para döküyoruz
Catlamada ne taraftan yumurtladiysam o tarafım sancı yapıyor canm şükür böyle anlıyorum teste para vermemiş oluyorum iki ay önce düşük sonrası rutin kontrolumde adetim gecikti ve yumurtlama oldu sancıyla anladım doktora anlattım senin gibi güldü nasıl anladın bak sen dedi ultrasonda evet doğru yumurtan yeni çatlamış dedi bazı kadınlar sancı veya lekelenme tarzi şeyler yasiyabiliyor evet
Bende hep sağdan oluyor yumurtlama ben de solum çalışmıyor mu acaba demiyor değilimBen de biliyorum. 3 bebeğimde de soldan yumurtladim birebir hissettim.sağım çalışmıyor mu nedir
Aynen ya belirtiler sanki şimdi adet olucam..1 hafta öyleyim ben..adet öncesi vajina akıntı gördüm ilk defa
Aynen ilk defa adet öncesi böyle akıntı gördüm..sonu güzel olsunHadi inşallah canım vücudunun bebis sinyalleridirgünler geçmiyor ama inşallah değer beklediğine
Üzülme kuzum..iyiki kana gitmedin daha çok insan üzülüyorBen elendim kızlar kahverengi akıntı geldi
İnşallah canım saolCanım alttakinde gayet belli. Güzel güzel artsın değerlerin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yapalım ama ben bilmiyorum çok öyle şeylerYanlış etiketlemisimbebekheyecani üzüldüm canım yeni ay yeni umut. Antidepresan kullanımıni kes canım. İncir havuç vs kür yapalım
Allah razı olsun çok teşekkür ederimBen 57 ile gördüm canım ben de 23. gün gördüm. kaygılanma rahat ol. 3-5 güne yeniden test ver. şu an sorun yok bin şükür.
Ağlamaktan helak oldumKızlar bugün test yaptırdım adete 4 gün var 0.12 çıktı değer sizce hala ümit varmı
Dün gece rüyamda gebelik testi yapıyordum çift çizgi çıktı nasıl olur ben yeni adet gördüm bitti dedim. Çevremdekiler üzerine görmüşsündür falan diyo. Rüyalarima girecek kadar test gördüm galiba topiclerde