- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #6.421
Var var orada birseyler ben gördümYeniden yukledim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var var orada birseyler ben gördümYeniden yukledim
Bat 5 Kasım sat 10 Kasım'di yarın da adet olmam gerekiyor . Testin markası bir gebenin günlüğü sayfası ebru ceylandan aldim testlerine çok güveniyorum onun testleriyle hamileliğimi ogrenmistim daha onceTestin hangi marka canım bir de bata kaç gün vardı?
Ben rüya görmüyorum değil mi var yani ama emin değilim çünkü üzerinden saatler geçti testi yapalıVar var orada birseyler ben gördüm
Valla orada hafif bir çizgi var göZüküyor ben gördümBen rüya görmüyorum değil mi var yani ama emin değilim çünkü üzerinden saatler geçti testi yapalı
Bu marka bende 7 değerini bile göstermişti gerçekten hassas. Ama akşamdan yapip sabah tekrar bakmışsın. Elinde başka test varsa birdaha yap istersenBat 5 Kasım sat 10 Kasım'di yarın da adet olmam gerekiyor . Testin markası bir gebenin günlüğü sayfası ebru ceylandan aldim testlerine çok güveniyorum onun testleriyle hamileliğimi ogrenmistim daha once
Belirilerim de var ama adet belirtisiyle aynı olduğu için ayırt edemiyorum tek farkı kasik ağrıları ve uyku hali goguslerim ağrımiyor ama uçları çıktı belirginlesti baya böyle değildiVar var orada birseyler ben gördüm
Son testimdi evde kalmadı çıkabilirsem tekrar yapacağım. Yalnız ilk idrarla değilde sıvı almadan sonraki idrarla yapsam doğru sonuç verir mi gün içinde acabaBu marka bende 7 değerini bile göstermişti gerçekten hassas. Ama akşamdan yapip sabah tekrar bakmışsın. Elinde başka test varsa birdaha yap istersen
2 saat sıvı alımına dikkat et sadece.Son testimdi evde kalmadı çıkabilirsem tekrar yapacağım. Yalnız ilk idrarla değilde sıvı almadan sonraki idrarla yapsam doğru sonuç verir mi gün içinde acaba
Eğer gebelik varsa çıkar ama geldiği zaman bı sure tutunca da oluyormuş öyle diyorlarSon testimdi evde kalmadı çıkabilirsem tekrar yapacağım. Yalnız ilk idrarla değilde sıvı almadan sonraki idrarla yapsam doğru sonuç verir mi gün içinde acaba
Tamam yapınca sonucu buraya atarım yine çok teşekkür ederimmmm2 saat sıvı alımına dikkat et sadece.
dune gore evet daha ıyı dun baya zorlandık gormek ıcın bugun efektsız gayet bellı kuzum hadı bakalım ınsallah guzelce buyur bebısın tutunur :)Kızlar bi bakarmisiniz adet 1 gün gecikti Papatyamaviss ben bugün daha rahat görüyorum çıplak göz ile ama sizede atmak istedim
Nasıl yani anlamadım orasınıEğer gebelik varsa çıkar ama geldiği zaman bı sure tutunca da oluyormuş öyle diyorlar
bence evet ama yakın havuca asıl kuzumYumurtlama olmamış o zaman değil mi ?
Canım dikkat et kendine ani hareketler yapma sigarayı bir süre içme istersen seni kötü etkiliyor şu an. Temiz hava al iyi gelir İnşAllahKızlar ben bi garip oldum. Sigara miğdemi bulandırıyor. Elim ayağım titriyor bayılacak gibiyim içim çekiliyor sanki müdürüme dedim gözünüzü üstümden ayırmayın bayılacak gibiyim diye.
Yani idrarın gelince bı sure tutarsın sonra test yaparsın ben de burada okumuştumNasıl yani anlamadım orasını
Allah razı olsun çok teşekkür ederim Aralık ayı uğurlu gelir inşallah herkeseYok yok hiç karışık değil aslında benim vücuttan 11.gun atılıyor mesela test tamamen beyaza dönüyor. Boşuna kendini strese sokma diye diyorum, inşallah güzel sonuçlanır
Ay öyle yapıyım bakiyim bide öyle deneyelimYani idrarın gelince bı sure tutarsın sonra test yaparsın ben de burada okumuştum
Aynen elimden geldiğince içmemeye çalışcam. Çok kötü oldum soğuk ter attım resmenCanım dikkat et kendine ani hareketler yapma sigarayı bir süre içme istersen seni kötü etkiliyor şu an. Temiz hava al iyi gelir İnşAllah