- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #5.981
İnşallah hepimizin canımİnsallah yüzün güler cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hepimizin canımİnsallah yüzün güler cnm
Yaaaaa çok üzüldüm 31 Aralık cuma vaktiydi tam bizim kaybettiğimiz ve ben uzun bir süre atlatamadim hala da unutamıyorum ama hayat işte insanın ne yasaysagini başına ne geleceğini bilmiyorsun Rabbim mekanlarını cennet eylesin bizde dualarımizda unutmayalımBende o gece kaybettım babanemi yanına zor yetıstım adeta 1 Ocak oldu vefat ettı Rabbım mekanlarını cennet etsın
Günaydın canım var mı gelen giden sende yoksa beklemeye devamGünaydın kızlarım ben yapmadım test falan bekliyorum ama neyi beklediğim belli değil
34Yasin kaç ki ?
Yok yavrum gelen giden 2 gün geçti zaten artık bilmiyorum nolcakGünaydın canım var mı gelen giden sende yoksa beklemeye devam
Ben de 3 ocak ta babamı kaybetmiştim. Yılbaşının ertesi günü yola çıkıp gelmiştim. Ben de sevmiyorum yılın o zamanlarınıYaaaaa çok üzüldüm 31 Aralık cuma vaktiydi tam bizim kaybettiğimiz ve ben uzun bir süre atlatamadim hala da unutamıyorum ama hayat işte insanın ne yasaysagini başına ne geleceğini bilmiyorsun Rabbim mekanlarını cennet eylesin bizde dualarımizda unutmayalım
Aaayyy hadi inşallah daha çok geccsinYok yavrum gelen giden 2 gün geçti zaten artık bilmiyorum nolcak
Başın sağolsun kuzum mekanı cennet olsunBen de 3 ocak ta babamı kaybetmiştim. Yılbaşının ertesi günü yola çıkıp gelmiştim. Ben de sevmiyorum yılın o zamanlarını
Yap artık bende heyecanla beklıyorum benım daha erkenn olmasa yapardımGünaydın kızlarım ben yapmadım test falan bekliyorum ama neyi beklediğim belli değil
Yumurta dün çatlamış olabilir mi kız bir bakarsın şak diye hamilesin bu ay hiç beklemediğin ay benimki de paylaşıyorum şimdi ama geçen ay 36.8 -36.9 seyreden ateşim bu ay biraz düşük seyrediyorfnd_50 klasık tablo paylaşma zamanı
Stres daha cok mahvediyor canım ya :/Hayırlısı bu demekki..işin o tarafı mide bulantısı..mide ağrısı en çok beni mahv etdi..artık diyorum geliyorsa gelsin regl
Ya ben niye doktora gitmekten korkuyorum bana da bir el ver de gıdemBende 4 aydır doktora düzenli gidiyorum bu ay son bi daha gitmiycem diyorum sonra bakıyorum ki doktordayım
Aynen zaten stres başta duruyorStres daha cok mahvediyor canım ya :/
Çok kötü bir şey gebelik beklerken adetin gecikmesi benim bu aralar erken geliyor çok mutlu oluyorum değilse de hemen öğrendim yılmak yok devam diyeKızlar ben boş yerine adetimin geçikmesini hiç istemiyorum..çünkü öncelerde yaşadım ben..resmen yıpratdı beni ve bu normal bile diğil..zaten test neqatif..bundan sonra pozitif olmak hali yok..şimdi bunu derd etdim
Bencede erken gelmesi daha iyi diger türlü1 gün bile 1yıl gibi oluyor sanki insana benim bir kere 5 gün fakan geciktide tabii umutlandim test negatof ama günüm geçti meger prolaktin yukselmesi varmis ondan geçmişÇok kötü bir şey gebelik beklerken adetin gecikmesi benim bu aralar erken geliyor çok mutlu oluyorum değilse de hemen öğrendim yılmak yok devam diye
Ya ben düşük ateslimiyim acaba ?fnd_50 klasık tablo paylaşma zamanı
Biliyorum bir kaç kere gecikti benim de insan düşün düşün kafayı yiyorBencede erken gelmesi daha iyi diger türlü1 gün bile 1yıl gibi oluyor sanki insana benim bir kere 5 gün fakan geciktide tabii umutlandim test negatof ama günüm geçti meger prolaktin yukselmesi varmis ondan geçmiş
Benim de o civarlar yumurtlamadan önce hep o civarlar benimYa ben düşük ateslimiyim acaba ?
36.1 de seyrediyor hep
Tabi ya dışarıya çıkınca hemen bez takıyorum..eskiden lekelenmeyle başlardı..şimdi kürtajdan sonra su gibi hemen akıyorÇok kötü bir şey gebelik beklerken adetin gecikmesi benim bu aralar erken geliyor çok mutlu oluyorum değilse de hemen öğrendim yılmak yok devam diye