- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #5.961
Benimde negatifBen yaptım erken gebelik neqatif..bu son beklicem artık benden bu kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde negatifBen yaptım erken gebelik neqatif..bu son beklicem artık benden bu kadar
Hayırlısı bu demekki..işin o tarafı mide bulantısı..mide ağrısı en çok beni mahv etdi..artık diyorum geliyorsa gelsin reglBenimde negatif
Herseyin hayırlısı Allah doğru zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah isteyen herkesePeki ya ben
4 ay sonra 40 yaş ve ilk
Testler negatif cok gecikmez benim canımHayırlısı bu demekki..işin o tarafı mide bulantısı..mide ağrısı en çok beni mahv etdi..artık diyorum geliyorsa gelsin regl
Amin canımTestler negatif cok gecikmez benim canım
Yaa gitme kall
Aç aç nasılsa damlayacaz oraya daKızlarrr sesi çıkan olmadı açayım mı Ocak grubunu
Yerleşme kanaması mi acaba ?Yok canım devam etmedi anlamadım ki o acaba sporun etkisiyle mi geldi ne oldu vallahi hala anlamış değilim
Klomen felan mi kullandın canimKızlar doktora gittim 8-9 Aralık diyor yumurtlama için
Yasin kaç ki ?Doktor sınırda dedi..zaten bu kürtajdan sonra bana doktorlar diyor bekleme tüp bebek yap...yaşdan dolayı diyorlar çocuk gelişmiyor..
Yerleşme kanaması mi acaba ?
Bende o gece kaybettım babanemi yanına zor yetıstım adeta 1 Ocak oldu vefat ettı Rabbım mekanlarını cennet etsınGeçen yıl o gün canım babaannemi gözümün önünde kaybettim çünkü amin canım benim amim inşallah hepimiz için öyle olsun
Kahverengi lekeyi gorsemde bende yaptim ilk idrarla değil ama yine de yaptim ve NegatifBenimde negatif
Benim normalden leke geldimi devami da gelir ama bu kez gelmedi gebelik olsaydi cikardi nasipKahverengi lekeyi gorsemde bende yaptim ilk idrarla değil ama yine de yaptim ve Negatif
N desek boş... Ne yazcagimi bile bilmiyorum suan inanBenim normalden leke geldimi devami da gelir ama bu kez gelmedi gebelik olsaydi cikardi nasip
Amiiiinnnnnİnşallah canım hepimize en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin rabbim
İnsallah yüzün güler cnmGünaydın kızlarım ben yapmadım test falan bekliyorum ama neyi beklediğim belli değil