- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #5.781
Kızlar birşey sorcam suan hamile olanlar veya testi pozitif cikan kizceler ilk 4haftalik hamilelikte idrar renginiz nasıldı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen hakkimizda hayırlısıBilemedimki..yap gitsin bakıcaz artık hayırlısı olsun ne olursa
Erken gebelik testlerinde hep şey yazıyor zaten ben dikkat ettim beklenen adet günü doğru sonuç verir diye. Zaten o gün kaset testler de sonuç veriyorEşim1 tane test almış eczaneden üzerinde erken gebelik yaziyor ama içini okuyunca adet gecikince yapin yaziyor cok ilginc geldi
Nolduu canım benimÇok mutsuzum
Evett cnm öyle yazıyorda bunda kullanma talimatında yaziyor öyleErken gebelik testlerinde hep şey yazıyor zaten ben dikkat ettim beklenen adet günü doğru sonuç verir diye. Zaten o gün kaset testler de sonuç veriyor
Canım böyle üzülme yıpratma kendini biliyorum çok zor hep üzülüyoruz ama sonra düşününce anlıyoruz ki o zamanı gelince illa olacak yeter ki Allah ol desin… inşallah hayırla sağlıkla gelecek bebişin sanaTam olarak az önce kırmızı kart yedim benim sabahki ateş düşüşü regl düşüşüymüş. 10. Günde yerleşme kanaması olmayacağına göre ;( benim her ay battan iki üç gün leke şeklinde geliyor batta tam kanama oluyor. Yine hüsran Off çok üzüldüm ya bu ay doğum günüm var benim ayım olacaktı tüm işaretler olumluydu
3-4 gün kalaBu ürün kaç gün önceden sonuç veriyor acaba
İnşallah canim bana dua et korkuyorum her an adet olmaktan ama korkunun da ecele faydasi yokHerşeyin en güzeli senin olsun
Canim dur daha test yapma daha bebek yerlesmemistie bile olacaksa cikmazkibat 11 Aralık ama belirtiler adet belirtisi mi gebelik mi bilmiyorum ama bekleyiş o stresten ara ara ağlıyorum doluyor insanın içi o testi almaya yapmaya korkuyorum tabi ki herşey rabbim den herşeyin vardır zamanı nasip ama o duygu o.bekleyis o duygusallık eminim çoğunuz anlıyorsunuzdur
Bekle kız daha aralıgı bitirelim zaten orayada gelirizKızlarrr sesi çıkan olmadı açayım mı Ocak grubunu
Bende cok korkuyorum ama sanki bir his var icimde oldu gibi geliyor ama şu agriyi hissedince çöküş yaşıyorumİnşallah canim bana dua et korkuyorum her an adet olmaktan ama korkunun da ecele faydasi yok
Yavaştan diyorumBekle kız daha aralıgı bitirelim zaten orayada geliriz
10 Aralık'ta açayım mı o zamanBekle kız daha aralıgı bitirelim zaten orayada geliriz
Ben yeniyim o yüzden bilmiyordumHoşbulduk canım ama ben 2 aydır burdayım zaten
Açmalısın bence. Adet olanlar çok çünkü. Bence her ayın 1 inde açılmalı10 Aralık'ta açayım mı o zaman
Kaç gün var sizin bata test yaptiniz miBende cok korkuyorum ama sanki bir his var icimde oldu gibi geliyor ama şu agriyi hissedince çöküş yaşıyorum
Bende öyle düşündüm o yüzden sordum birinde regl olanlar çünkü direk ocağa kayıyorAçmalısın bence. Adet olanlar çok çünkü. Bence her ayın 1 inde açılmalı
Kızlarrr sesi çıkan olmadı açayım mı Ocak grubunu