- 18 Haziran 2022
- 4.191
- 5.910
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #5.741
Bende öyle sanıyordum neyse bir iki gün bekleyin kimse acmazsa ben açayımÖyle mi olur bende önüne gelen açıyor sanıyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle sanıyordum neyse bir iki gün bekleyin kimse acmazsa ben açayımÖyle mi olur bende önüne gelen açıyor sanıyordum
Yine de diyorum kimsenin böyle duygular yaşamasını istemem kimsenin aramasını istemem Rabbim aratmasın kimseye sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versinİçinde ne yaşandığını nasıl çığlık attığını kimse duymuyor sessiz sessiz gözünden dökülüyor.Ağladığımda ise bırakmıyorlar. Sanki onlar ağlamama engel olunca her şey çok normalleşiyormuş gibi
İnşallahYa oğlumun 31 Aralık'ta doğum günü kardeşini o kadar çok seviyor ki 2 aydır bebek isteme sebebim oğlum oldu resmen çok merhametli ve duygusal hayal etmiştim doğum günü hediyesi olur mu diye bu ay olmazsa inşallah 31 Aralık'ta bebis haberi alırım oğluma doğum günü hediyesi olur bat 1 Ocak olacak çünkü
Ahhh ahhh bir Allah bir yaşayan bilir ne olduğunu... Içinin nasıl yandığını...Bazen olmuyor kimseye belli etmemeye çalıştıkça gözden dökülüyor yaşlar o iç sessizlik üzüntü.. umut var ama üzülüyor insan
Bıdahakı ayı hesaplayım dıyorum adet gunum bellı degıl hesaplayamıyorumYa inşallah kuzularim. Hepiniz gelin hepinizi isterim
Benımde solum agrıyo baya ağır bı sızı var ama bende agrılar bu ara çok karıştıSol kasığım deli gibi ağrıyor hiç böyle olmazdı ya yürürken bile vuruyor. Neden olabilir ki ya? Papatyamaviss @pozitifbiri
Bı hafta geçmesi ıle gebelık oluşup oluşmadığını anlayamazsın zaten mın 10-12 gün gecmesı gerekır buyuzden erken test yapmayın yapsanızda çıkacağını bilmeden yapınValla benimde yumurtlama geçeli 1 hafta oldu ama yine yok eminim bundan.artık çok yoruldum bu ay regl de aşılama yapmaya karar verdik rabbim hiç birimize aratmasın nasıl bir duygu olduğunu dahi bilmiyorum
Benimde sol kasık ağrıyorBenımde solum agrıyo baya ağır bı sızı var ama bende agrılar bu ara çok karıştı
Sol demisim ya :) Sağ diyecektim Valla herşey allak bullak oldu.Benimde sol kasık ağrıyor
Test yaptım hiç bisey yok bi kac gun daha var tabi günüme bakalim bu son günler düşüş olacakmi en önemlisi bu bir kaç gün kala olan düşüş degilmi regli gelmedenYok canım regl belirtisi değil bu düşüş. Yumurtlaman 21 Kasım üzerinden 4-5 gün geçtikten sonra böyle düşüş olması yerleşme düşüşüne de işaret olabilir geçen ay benim böyle oldu
Kız aynen ya ne değişik bir ay yaşamadıklarını yaşıyorum ya ara ara bıçak saplanıyor gibi oluyor sürekli değil de. Bilmiyorum farklı bir ay yaşıyorumBenımde solum agrıyo baya ağır bı sızı var ama bende agrılar bu ara çok karıştı
Aynen birkaç gün çok önemli düşüş devam ederse regl gelebilirTest yaptım hiç bisey yok bi kac gun daha var tabi günüme bakalim bu son günler düşüş olacakmi en önemlisi bu bir kaç gün kala olan düşüş degilmi regli gelmeden
Ben testle takip ettiğimde 14 gün sonra regli oluyorum takvim 2 3 gün geri ve ileri atıyor ama testle gördüysen 14 gün sonra genelde regli geliyo bebis yoksa bende değerlendirdim hep aylarca olmadi bu ay test kullanmadımİyi akşamlar güzel anneler.Benim sizlere kafamı karıştıran bi sorum olacak.Çocuk için gerekli çalışmalara aylar önce başladık maalesef yine bugün regl oldum.Regl olduğum günden 14 gün geriye saydığım her ay ilişki olmuş gözüküyor notlarımda yumurtlama hep son adet tarihinden 14 gün önce mi olur ?
Ya kuzu ama hep aynı hep bir ay daha bir ay daha beklemekten 2 yıl olduBı hafta geçmesi ıle gebelık oluşup oluşmadığını anlayamazsın zaten mın 10-12 gün gecmesı gerekır buyuzden erken test yapmayın yapsanızda çıkacağını bilmeden yapın
Bu ürün kaç gün önceden sonuç veriyor acabaVar kuzum 40 TL olmuş sadexe
Kimse yaşamasın inşallahAhhh ahhh bir Allah bir yaşayan bilir ne olduğunu... Içinin nasıl yandığını...
Ne mutlu ona darısı tüm isteyenlere canım hayırlısı olsunBenim arkadaşıma dr yumurta rezervi az dedi çocuk sahibi olma ihtimali çok düşük dedi korunmayı bıraktığı ilk ay kendiliğinden hamile kaldı o bile şok adetleri çok düzensiz uzun süre olmuyordu ama oldu
Hayırlısı olur inşAllah canımYarın sabah son erken gebelik testimi yapıyorum..biliyorum zaten ne göstericeksonra beklicem adetimi