- 1 Nisan 2022
- 12.506
- 15.395
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #5.761
Ay Amin canımHayırlısı olur inşAllah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay Amin canımHayırlısı olur inşAllah canım
İnsallah cnmKimse yaşamasın inşallah
Bende yarın normal test yapmayi düşünüyorum erken gebelik yok bakalim hayırlısıYarın sabah son erken gebelik testimi yapıyorum..biliyorum zaten ne göstericeksonra beklicem adetimi
İsmi ne testin?Eşim1 tane test almış eczaneden üzerinde erken gebelik yaziyor ama içini okuyunca adet gecikince yapin yaziyor cok ilginc geldi
Bat ne zaman sende?Bende yarın normal test yapmayi düşünüyorum erken gebelik yok bakalim hayırlısı
Heal Pointİsmi ne testin?
Sat 6 kasim en gec 30 gunde oluyorum ama biraz adet duz. Var ... Ama şundan eminim yumurtlama 20 kasimBat ne zaman sende?
Senin ne zaman diBat ne zaman sende?
Sat 8 bat kürtajdan sonra erkenden oluyor tam belli diğil yani..yumurtlamayıda takip etmedimSenin ne zaman di
Onu hiç etmedim..benimki comfortHeal Point
İlk çocukmu sende canım?üzülme her şey Allahın elindeÇok mutsuzum
Yaa kiyamam ben sana ne desem boş biliyorum ama rabbim daha güzelini hazirliyordur öyle dusunmeye çalış..Çok mutsuzum
Anladim cnm. Hayırlısı hakkimizdaSat 8 bat kürtajdan sonra erkenden oluyor tam belli diğil yani..yumurtlamayıda takip etmedim
Hoşbulduk canım ama ben 2 aydır burdayım zatenBende buğün yaptım 5 gün vardı erken gebelik testiydi olsa çıkardı nasip hoşgeldin bu arada aramıza❤
Pek guvenemiyormda teste ama napalimOnu hiç etmedim..benimki comfort
Bilemedimki..yap gitsin bakıcaz artık hayırlısı olsun ne olursaPek guvenemiyormda teste ama napalim