- 10 Ekim 2022
- 367
- 759
- 30
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #5.501
Canım benim ettim böyle bir durum yasadı 3 aylıkken bebeğin kalbi durdu aldılar doktor onada korun demiş oda neden die sorunca psikolojik olarak toparlanma süresi die demiş eltim korunmadı ve iki ay sonrası gebe kaldı oğlu 4 yasındaKızlar ya bende bugün kontrole geldim doktor yumurtalıklar iyi rahim iyi ama 1 ay daha korun dedi kürtajın üstünden 1.5 ay geçti kürtaj yaparken 1 adet gör yeter demişti çok moralim bozulduben korunmak istemiyorum zaten 1 senede ancak çocuk olmuştu oda biliyor zor olduğunu niye korun dedi anlamadım hiç korunmayı düşünmüyorum açıkcası
Devamı gelecek mi bir bekleyelim kuzumKizlar ben 1 saat falan spor yaptim az önce sonra wc gidince peceteye silerken pembemsi akintim var spor reglimi.mi getirdi acaba. Hain testler yine umutlandırmistigeliyor mu gelmekte olan aslinda daha 2 günümde vardi Niqu fnd_50 Safransari Ginnys
Eşim 1 HaziranBüyük başarıı
Evet evet bende yürüyüş yaptimBende yürümeye çalışıyorum canim her gün.
Çok yüksek tempoda spor olmadıktan sonra, yumurtalıklara faydası var zararı yok.
Aynen bekleyelim bakalım. Senin nicki görünce açıp aşkı mennu izleyesim geliyorDevamı gelecek mi bir bekleyelim kuzum
Valla süper denkleşmiş istesen olmaz inşallah 4lersinizEşim 1 Haziran
Oğlum 1 Haziran
Ben kimlikte 1 Haziran (normalde mayıs doğumluyum ama kimliğe öyle yazmışlar) peki buna ne diyorsun üçümüzün kimlik aynı
Ahahahahhahah bilmem kaç beş yüz bin defa istemişimdir repliklerini oyunculardan önce söylediğim diziyiAynen bekleyelim bakalım. Senin nicki görünce açıp aşkı mennu izleyesim geliyor
Senin o çizgini yerim bennnnnnnKızlarım acil bi bakın ben mi hayali bir şey görüyorum yoksa sizde görüyor musunuz
Ben normalde hiç göremem valla bu sefer ben gördüm:) Ama ben bu konuda usta değilimKızlarım acil bi bakın ben mi hayali bir şey görüyorum yoksa sizde görüyor musunuz
Evettt varrr bende görüyorumKızlarım acil bi bakın ben mi hayali bir şey görüyorum yoksa sizde görüyor musunuz
Gidip para versen yapın desen yapmazlar o dereceEşim 1 Haziran
Oğlum 1 Haziran
Ben kimlikte 1 Haziran (normalde mayıs doğumluyum ama kimliğe öyle yazmışlar) peki buna ne diyorsun üçümüzün kimlik aynı
Anlamadım gerçekten benim normalde 7 gün sürerdi adetim yoğun olurdu ama bu çok değişikYaaaa neden öylesinki..bende aksine çok geliyor..ama sanki düzene giriyor..geçen ay daha erkenden adet olmuştum..şimdi nasıl olucak bakalım
Canım zaten doktorum hormon sonucumu beğenmedi sakın korunma dedi en başta neden korun dedi diye üzülürken şimdide hormonlarım niye böyle çıktı diye üzülüyorum ay sinirlerim bozuldu ağlanacak halime gülüşorumCanım benim ettim böyle bir durum yasadı 3 aylıkken bebeğin kalbi durdu aldılar doktor onada korun demiş oda neden die sorunca psikolojik olarak toparlanma süresi die demiş eltim korunmadı ve iki ay sonrası gebe kaldı oğlu 4 yasında
Kız marttan önce özelde hsg yapabilirsin kiEvet yaa bakalim amaan hayırlısı olsun olmasa da napalim martı bekleyecez Rabbimin takdiri
Bence de ya biz de şok olduk hahahahGidip para versen yapın desen yapmazlar o derece
Ben göremedim canim.Kızlarım acil bi bakın ben mi hayali bir şey görüyorum yoksa sizde görüyor musunuz
Dur bakalım belki kesildi yeniden oldun..bilmek olmazAnlamadım gerçekten benim normalde 7 gün sürerdi adetim yoğun olurdu ama bu çok değişik
Canım zaten doktorum hormon sonucumu beğenmedi sakın korunma dedi en başta neden korun dedi diye üzülürken şimdide hormonlarım niye böyle çıktı diye üzülüyorum ay sinirlerim bozuldu ağlanacak halime gülüşorum
Off ya Allah bize en azından ilk bebişimizi yetirse biraz rahatlarız.Eskilerden bir tek bizmi kaldık?Regl geliyor bence hamiş falan değilim agrimda hafif var
Hiç moralini bozma biz kadınların herseyi beyinle alakalı kimler kimler ne değerlerle hamile kalıyorlar doğuruyorlar 1 2ay bi dene bakalm olmadi bi ilacı tedavisi vardr elbet ona göre bakarsınYa çok moralim bozuldu gerçekten 10 un üstüne çıkması iyi değil dedi seninde sınıra yakın dedi olmadı bidaki ay kontrole gittiğimde amh da bakmasını istiyeyim