- 5 Temmuz 2022
- 2.092
- 3.073
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #5.481
Adetin 2.gunu verilen hormon testi aynı gün çıkıyor canım devlet veya özel farketmiyo. Sabahtan gidersen öğleden sonraya çıkar sonuçların doktora gösterirsinKürtajdan sonra çok kanamam oluyor..tamam mesela ben gitdim 2 günü..benden test istese..testin cevabı çıkana kadar ben yetişememki..o nasıl olucak
Evet şuan bende ayni konumdayim oldumu olmadi mi sormalarindan biktimCok iyi anlıyorum ben evliligim ilk aylarında adet oldm demeye cekiniyordum resmen herkes sorduğu için
Benim de hiç aklımda yoktu ama yorulmuştum. Bu tutmazsa bir ay daha denemeyi düşünüyorum inşallah tutarYok dene tabi..ben sona kadar aşılama etmek istemiyordum ama mecburum
Aynen öyle yap canım. Benim kanamam çok çok azaldı biliyormusun adetin 4. Günümdeyim yani nerdeysi adetim bitecekBen unutdum ya..aklım gitmiş memleketime.O zaman 2 günü giderim..hem lazım olursa test vererim
Adetin 2.gunu verilen hormon testi aynı gün çıkıyor canım devlet veya özel farketmiyo. Sabahtan gidersen öğleden sonraya çıkar sonuçların doktora gösterirsin
Tutucak kuzum..çok kızlarda tutmuş..güzel beslen..o çok önemliBenim de hiç aklımda yoktu ama yorulmuştum. Bu tutmazsa bir ay daha denemeyi düşünüyorum inşallah tutar
Yaaaa neden öylesinki..bende aksine çok geliyor..ama sanki düzene giriyor..geçen ay daha erkenden adet olmuştum..şimdi nasıl olucak bakalımAynen öyle yap canım. Benim kanamam çok çok azaldı biliyormusun adetin 4. Günümdeyim yani nerdeysi adetim bitecek
Ya benim 1 sene olmayan gebelik ovülasyon testinde yumurtlama çatlama gördüğüm ay oldu ondan bunları tekrardan denemek istiyorum belki yine tutar hesabı
İyi ki sormuşum o zaman ya ben de saf gibi umutlanacaktım yoksa yerleşme düşüşüdür diye :) ama şimdi ilk sayfadan pozitifbiri'nin tablosuna baktım onda da 10.günde düşüş var ben mi yanlış gördüm :)Canım yerleşme düşüşü yumurtlamadan 4-5-6 gün sonra oluyor genelde. 10. Gün düşüş olmuş ama inşallah yükselir geriüzmek istemem ama adet düşüşü gibi geldi adet düşüşü son 3-4 gün kalası da oluyor ya da pat diye adet günü de oluyor yarın yükselişe geçerse umut olur inşallah
Kız sende dur yani..şimdi neden spor yapıyorsunKizlar ben 1 saat falan spor yaptim az önce sonra wc gidince peceteye silerken pembemsi akintim var spor reglimi.mi getirdi acaba. Hain testler yine umutlandırmistigeliyor mu gelmekte olan aslinda daha 2 günümde vardi Niqu fnd_50 Safransari Ginnys
Canim sadece spor yaptığın için olmamıştır.Kizlar ben 1 saat falan spor yaptim az önce sonra wc gidince peceteye silerken pembemsi akintim var spor reglimi.mi getirdi acaba. Hain testler yine umutlandırmistigeliyor mu gelmekte olan aslinda daha 2 günümde vardi Niqu fnd_50 Safransari Ginnys
Bekleyip göreceğiz senin ki çok şaşırtıyor bakalım ne çıkacak altındanKizlar ben 1 saat falan spor yaptim az önce sonra wc gidince peceteye silerken pembemsi akintim var spor reglimi.mi getirdi acaba. Hain testler yine umutlandırmistigeliyor mu gelmekte olan aslinda daha 2 günümde vardi Niqu fnd_50 Safransari Ginnys
Ne bilim hava güneşli güzel gaza geldimKız sende dur yani..şimdi neden spor yapıyorsun
İnşallah canım regle benziyor ama bakalim hadi hayırlısıCanim sadece spor yaptığın için olmamıştır.
Bekle bakalım inşallah regl değildir.
Evet yaa bakalim amaan hayırlısı olsun olmasa da napalim martı bekleyecez Rabbimin takdiriBekleyip göreceğiz senin ki çok şaşırtıyor bakalım ne çıkacak altından
Gaza gelmiş..en azından bu günleri bekle..kız belki hamişsin..bir tutunsun çocukNe bilim hava güneşli güzel gaza geldimEki Görüntüle 3170751
Regl geliyor bence hamiş falan değilim agrimda hafif varGaza gelmiş..en azından bu günleri bekle..kız belki hamişsin..bir tutunsun çocuk
Bende yürümeye çalışıyorum canim her gün.Ne bilim hava güneşli güzel gaza geldimEki Görüntüle 3170751