- 26 Ekim 2022
- 196
- 325
- 41
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
An itibariyle Kasım grubundan elenip bu gruba transfer oldumPapatyamaviss 'im Yaz bebişim sat 11 Kasım bat 13 Aralık
Bana gündüz gözüyle doğururum gibi geliyor nedenseBen astrolojiyle ilgileniyorum kızlar ne yapın edin sabahın körü doğurmayınsabahın erken saatleri bebişin doğum haritasında güneşin 12.evde olması demek oluyor çoğu zaman güneş 12. Evde pek iyi değil kendini pek göstermeyebilir çok çabalar bu hayatta zorluk getirebilir. Sezaryen doğumda malesef çoğu doktor sabahın köründe çocukları alıyor güneş 12 ye geliyor benim de öyle..
İki kuzenimin doğumunda öğle saatlerinde getirttim saatlerini o saatte doğurdularbiri hep der Allah razı olsun senden diye hatta ben doktoruma şimdiden dedim olurda acil durum dısında dediğim saatte yapamaz olursanız varsa kuralınız başka doktor bakayım şimdiden dedim
Öğlen 12 gibi mis gibi güneş kariyer evinde oluyor o civarlarBana gündüz gözüyle doğururum gibi geliyor nedensegece vaktinin sirkadiyen ritmimiz üzerinde etkisi büyük. Nabzımız, salgıladığımız enzimler vb. Pek çok şeyi etkileyebildiğini okumuştum. Hastalıklarda genelde gece ateş yükselir, doğum sancılarının çoğu gece başlarmış
Huhhuuu misÖğlen 12 gibi mis gibi güneş kariyer evinde oluyor o civarlar
Suda doğumEvet Satürn döngüsü çok efsane bir şey cidden hem zorluyor çok ama eğer doğru yonetirsen sonrasında büyük ödüller bırakıp gidiyorinşallah söylediği tüm iyi şeyler gerçek olur canım
Ay sezaryandan korkuyorum ben yanormal doğumdan da korkuyorum ama haha üçüncü bir yol çıkar mı ben dogurana kadar
Kuzu unutmadımda telefondan eklemek zor oluyo pzrtesı ıse gecınce pcden eklıcem yazanları
Tamam dedi de daha hamile olmadığım icin olunca detaylı konuşalım dediHuhhuuu misdoktorun ne dedi onu merak ettim
Ay gün yıl şeklinde doğum tarihi de gerekiyor canımTamamdır inşallah yazayım doğum saati 17.15 pazar günü doğdu bursa gemlik'te dogdu
Otuz yaşından hemen önceki senelerde Satürn doğum haritasında doğduğun anki yere yeniden geliyor ve döngüsünü tamamlıyor canım. Satürn astrolojide bir nevi eli maşalı öğretmendir. Sınavları zor yerden sorar ama sonra çok güzel notlar ve ödüller verir. Biz de genelde Satürn döngüsünde bizi biraz zorlayan şeyler yaşayabiliriz o döngü tamamlanana kadar ama öğretmeni mutlu edecek çalışkan bir öğrenci olmussak doğru kararlar vermissek ödülünü de alırız. Her şeyden öte sonrası için tecrübe kazanırız. Bundandır ki otuz yaşından sonra daha olgun oluruz Satürn olgunlaşmayi da temsil eder ve döngüsünü bitirdiğinde ödüllerinden biri de budur aslında bize ayaklarımızın yere basmasını sağlayan ilerlememizi kolaylastiran bir olgunluk da verirSatürn döngüsü ne yaaaa beni de bilgilendirin noluyo öyle oluncaAllah ım çok cahilim
Sezaryandan değil de sonrasından korkuyorum aslında kız ameliyat bir nevi çünkü sonrasında toparlanmak zor diyorlarSuda doğumvalla ben normal ıstedım korkmadım da hıc sez korktum 13 saat sonunda açıl sez alındım ondada korkcak bısey yokmus
Çok teşekkür ederim muhtemelen ben onu sağlıkta yaşıyorumOtuz yaşından hemen önceki senelerde Satürn doğum haritasında doğduğun anki yere yeniden geliyor ve döngüsünü tamamlıyor canım. Satürn astrolojide bir nevi eli maşalı öğretmendir. Sınavları zor yerden sorar ama sonra çok güzel notlar ve ödüller verir. Biz de genelde Satürn döngüsünde bizi biraz zorlayan şeyler yaşayabiliriz o döngü tamamlanana kadar ama öğretmeni mutlu edecek çalışkan bir öğrenci olmussak doğru kararlar vermissek ödülünü de alırız. Her şeyden öte sonrası için tecrübe kazanırız. Bundandır ki otuz yaşından sonra daha olgun oluruz Satürn olgunlaşmayi da temsil eder ve döngüsünü bitirdiğinde ödüllerinden biri de budur aslında bize ayaklarımızın yere basmasını sağlayan ilerlememizi kolaylastiran bir olgunluk da verir
Ben gece oldum sezeryan , sabah 7-8 gıbı ılk ayaga kaldırdılar , babam gelınımızı görmüş 3 ebeyle zor kalkmış bı adım atıp gerı yatmış , gorcem ben senı dıyordu ben bıyandan yatağa tutunup ebenin desteğiyle kalkabıldım ve on dakıka yürüdüm aralıklarla hep o gün , sez sonrakı ılkgecem anamla tartışıp sakın yataktan kalkma dememın üstüne tüm gece tek basıma yattım kalktım ılgılendım enzırdım alt aldım egıldım kalktım wcye gıttım , hastanede yatağın kollarından tutunup kalkmak bana çok kolay geldı evegıdınce sadece tutuncak yer bulamayınca bı kaç gün yardım aldım , hemen korselendım yanı benım vücut ve bunyemde çok zorlanmadım açıkçası 5.gun araba kullanmaya başladım fln gözünü korkutma her ıkısı ıcındeSezaryandan değil de sonrasından korkuyorum aslında kız ameliyat bir nevi çünkü sonrasında toparlanmak zor diyorlarsen çabuk kalkabildin mi ayağa sonrası nasıldı?
28.11.2010 canımAy gün yıl şeklinde doğum tarihi de gerekiyor canım
Sanırım evetBeni buraya eklemiş miydiniz acaba
Hayırlı olsunEki Görüntüle 3159460
Ateş takıbı yapmak isteyenler için bunu buraya bırakayım
Hoşgeldiniz Hanımlar
*Yumurtlamadan en az 10-12 gün geçmeden test yapmıyoruz.Herkes gruba girdiğinde bunu okusun ve kendine, duygularına hakim olsun
Geç olsun Güç olmasın diyerek bu ayı ben açmak istedim
Anne Adaylarımız SAT BAT DURUM Bearhug 9 Kasım 5 Aralık@maman 5 Aralık@smgsmgsmg
8 Kasım 7 Aralık@trkn0709
6 Kasım 4 Aralık@savascii
22 Kasım 20 Aralık@Mevsimlisan
11 Kasım 3 Aralık@melegim can
31 Kasım 1 AralıkP Pozitiflerceee knickerbockerbande @fatsek 9 Kasım 6 AralıkIhlamurseven bebekheyecani 8 Kasım 3 Aralık@knickerbockerbande 11 Aralık@ B Buffalosos
@beyons 1 Aralık@pozitifbiri Papatyamaviss 10 Kasım 8 Aralık@yanbaz 13 AralıkF Feyzacim 9 Aralık@trueliving_ 5 Aralık@September Wind 3 Aralık@Evimmis @ozayse 26 Ekım 1 aralık
Mfk sık sık degil canım 3 güne bir 2 güne bir spermler zaten 3 gün kesin yaşıyorlar ama ben bir boş bir dolu taraftarıyım riske atmamamk içinbir kaç yerde şey okudum çok sık ilişkiye girmek spermi yavaşlatıyor yumurtlama olsa bile gebelik olmaz diye ama mfk sayfasında teste gerek yok sık sık ilişkiye girin diyor kafam karıştı yani sonuçta kuralı yok sık sık yapılabiliyor hangisi doğru tam anlamadım
Beni de ekleyinKuzu unutmadımda telefondan eklemek zor oluyo pzrtesı ıse gecınce pcden eklıcem yazanları