-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
MaşallahKızlar geçen sene aralık ayında hamile kalan arkadaşımla konuştum çok detaylınasıl kaldın söyle bakayım dedim.
1 ay boyunca her gün yapmışlar hatta bazen günde 2-3 sabah ise gitmeden yapıyorduk aksam ve gece bir daha yapıyorduk dedi
O ay şak diye hamile kaldı bebeği agustosta doğdu
Bizim de tutarsa biz de her günü değerlendiriyoruz bakalım olacak mı
zor olur akşam yapınca daha iyi oluyor yerimden kalkmıyorum en azından dinlenmiş oluyor insan , diğer turlü kalkıyorsun dinlenemiyorsunki hele bizim gibi çalışan olunca cok daha zorHer gün yapılırda. sabah akşam zor olmaz mı ? Dinlenmek ixin akşam yapiliyor. bı hafta sonuna denk gelmiyor hep sabah kalk ise git bide. İki kere yapınca Kaliteli olur mu ki bilemedim ben siimdi
bebiş sizin gene iyi biz eşimle farklı şehirlerdeyiz aramızda 100 km var o yumurtlama hafta sonuna denk gelmez ise yandıkay benım daha baslamadı adet bıtmedı bıle bende aldım bu ay yemeye calıscam tutunamayınce bebıs yararı olur belkı dedım bilemedim , yumurtlama zamanlarıda hep haftaıcıne denk gelıyor soyle cuma cumartesı pazarra gelse babalar gıbı performans sergılesek zaten anca hsonu enerjımız oluyorben ateşe devam
Aynen valla sabah hemen banyo yapmak zorun kalırızzor olur akşam yapınca daha iyi oluyor yerimden kalkmıyorum en azından dinlenmiş oluyor insan , diğer turlü kalkıyorsun dinlenemiyorsunki hele bizim gibi çalışan olunca cok daha zor
İnşallah denk gelirbebiş sizin gene iyi biz eşimle farklı şehirlerdeyiz aramızda 100 km var o yumurtlama hafta sonuna denk gelmez ise yandık
bende de oluyor öyle ama sonra bebiş hayali kuruyorum deger diyorum oy oy oyBen o esnada hayatı sorguluyorum her sabah,nerden çıktı bu çocuk fikri diye
Merhaba havucun faydası nedir bu dönemdegünaydın kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz beni yine stres tuttu yumurtlama dönemi başladı havuç yıyorum sürekli avakoda da hic sevmem ama mecbur bu ay yiyecem
burda duymuştum bende yumurtanın çatlamasında çok faydalı oluyormuşMerhaba havucun faydası nedir bu dönemde
AHAHAH senınkı daha zor kuzubebiş sizin gene iyi biz eşimle farklı şehirlerdeyiz aramızda 100 km var o yumurtlama hafta sonuna denk gelmez ise yandık
Ay inşallahİnşallah denk gelir
Aynen valla yumurtlama hafta içine denk gelirse mecbur o hafta git gel yapacazAHAHAH senınkı daha zor kuzu
valla daha neler yapcaz bakalımAy inşallah
Aynen valla yumurtlama hafta içine denk gelirse mecbur o hafta git gel yapacazherşey bebiş için
hahahahah her güne can mı dayanır ya işe nasıl gitcezKızlar geçen sene aralık ayında hamile kalan arkadaşımla konuştum çok detaylınasıl kaldın söyle bakayım dedim.
1 ay boyunca her gün yapmışlar hatta bazen günde 2-3 sabah ise gitmeden yapıyorduk aksam ve gece bir daha yapıyorduk dedi
O ay şak diye hamile kaldı bebeği agustosta doğdu
Bizim de tutarsa biz de her günü değerlendiriyoruz bakalım olacak mı
ben de aldım bi kilo ne zaman yemeye başlamak lazım.Avocado da alayım bari :)burda duymuştum bende yumurtanın çatlamasında çok faydalı oluyormuş
amanınnn hersey kadınlara zorAy inşallah
Aynen valla yumurtlama hafta içine denk gelirse mecbur o hafta git gel yapacazherşey bebiş için
Yok valla zor zaten sabah akşam her günhahahahah her güne can mı dayanır ya işe nasıl gitcez
Hadi hayırlısıvalla daha neler yapcaz bakalımşöyle bi sihirli değnek falan olsa da herşey daha kolay olsa hepimiz sağ salim beğimizi kucağımıza alsak benim dün bitti adetim bugün başlıycam bakalım ovülasyon testine aşırı heyecanlıyım ya
Yakındır ilişkiden sonra amuda kalkarızvalla daha neler yapcaz bakalımşöyle bi sihirli değnek falan olsa da herşey daha kolay olsa hepimiz sağ salim beğimizi kucağımıza alsak benim dün bitti adetim bugün başlıycam bakalım ovülasyon testine aşırı heyecanlıyım ya
Aynen yemin ederim bedavadan baba oluyorlaramanınnn hersey kadınlara zor
Ay ne çabuk ya2023 Ağustos ayı anneleri bölümü açılmışheyecanlandım bakalım girecek miyiz