- 8 Haziran 2022
- 740
- 1.770
- 32
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #4.881
Ayy evet gördüm allahım sen büyüksünSeptember Wind görüyormusun şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy evet gördüm allahım sen büyüksünSeptember Wind görüyormusun şimdi
Hadi hayırlısi artık canım..az kaldı zaten sonuçlara..hepimiz bilicezYa aslında çok değil ama karışık sadeece normalde28de oluyorum en gec 30 oluyor ama gecen ay 27 oldu prolaktin yüksekliği çıktı bende ilac kullandim hani yine en geç30olur diyorum ama yumurtlama da kasım20 mantiken 4-5 aralikta olmam gerekiyor oda benim normal düzenli adet zamanima denk gelmiş oluyor
senin ne kadar düşük çıkmıştı canım benim baya yerlerde 5 çıkmış sanırım hamileliğin oluşumundada cok etkiliyormuşBen tesettürlüyüm hiç görmüyorum kuzumbendede düşük çıkmıştı sonra baktırdım çok güzek yükselmişti..vit d her gün kullanıyordum birde ben mfk ilaclarını kullandığim için sanırım ondan güzel çıkmıştı
Al yedek olsun olmayınca insan iyice tribe giriyorKız benim bi tane testim kaldı o da erken gebelik alsam mı akşam test falan başka acaba
Tebrik ederim canım sağlıkla büyüsün inşallahKızlaaaaaar az önce ilk idrarla test yapim dedim.
Ay ben hamilemiyiiiim . Kaset test çok belli olmuyor ama erken gebelik silik çıktıı. Ay napcam şimdi bilmiyorum bi garip duygular içindeyimmmm
Eki Görüntüle 3170004
İnşallah canım hayırlısı bAkalımHadi hayırlısi artık canım..az kaldı zaten sonuçlara..hepimiz bilicez
Amin kuzum hepimizin gönlüne göre olsun herşeyYaaa çok emindim çok üzüldüm hayırlısı ya kuzum insallah bu ay olur
Ay kuzum 2 sene oldu artık unutmuşumne kadar düşük olsa bile..onu Hall etmek kolay..ben hiç güneş görmüyorum düşün..hep ilaçlarla yükseltdimsenin ne kadar düşük çıkmıştı canım benim baya yerlerde 5 çıkmış sanırım hamileliğin oluşumundada cok etkiliyormuş
Bu kadar becerebildimŞu fotoğrafla bi oynarsanıza bebeklerim
Aaa çok güzel. Allah sağlıklı sekilde kucaginiza almayi nasip etsinKızlaaaaaar az önce ilk idrarla test yapim dedim.
Ay ben hamilemiyiiiim . Kaset test çok belli olmuyor ama erken gebelik silik çıktıı. Ay napcam şimdi bilmiyorum bi garip duygular içindeyimmmm
Eki Görüntüle 3170004 Aaa ne guel
Valla çok doğruAl yedek olsun olmayınca insan iyice tribe giriyor
Eline sağlıkBu kadar becerebildim
Kız ben bugün işten atılmazsam iyi öğlen oldu ben işe başlayamadım hop oturup hop kalkmaktan haftaya kadar başka test yok emin olamıyorumSeptember Wind yemin ederim ben gördüüüümmm
aynı durumdayız canım ama doktora gitmeden bilmiyordum hayırlısı artıkAy kuzum 2 sene oldu artık unutmuşumne kadar düşük olsa bile..onu Hall etmek kolay..ben hiç güneş görmüyorum düşün..hep ilaçlarla yükseltdim
Kız niye yok alsana yaparsın yineKız ben bugün işten atılmazsam iyi öğlen oldu ben işe başlayamadım hop oturup hop kalkmaktan haftaya kadar başka test yok emin olamıyorum
Beyaz çizgi var mıBu kadar becerebildim
BEN AMPUL ALIYORUM EN GUZELIkızlar d vitamini için takviye verecek doktor bunun yanında doğal olarak ne tüketebilirim neler yükseltir hep işyerinde oldugum için doğal olarak güneş görmüyorum
senin de degerin düşükmü çıkıyor canımBEN AMPUL ALIYORUM EN GUZELI