-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #4.661
Keşke öyle olsa ama sabah uyandım adet olmuşumBende gebelik varken haberim yoktu tabi ilişkiden sonra peceteye kan gelmişti ama benim çok açık pembeydi internette gebelik olabilir yazıyordu inanmamıştım ki ondan sonra reglimg ecikti gebe oldugumu öğrendim canım
Bende 10. Günde lekelenme oldu. Ve test negatifti dün. Dün akşam sanki iğne batırıyorlar gibi ara ara vajina içindeki kemiğim sızlıyordu böle. Bu sabah uyandım ilk idrarla denedim . 1 2 gün daha bekle eğer leken artmazsa hamile olabilirsinKızlar günaydın bugün erken gebelik testim koca bir tek çizgi ile sonuçlandı ama o dün ki lekelenme neydi o zamanyumurtlama pik gördükten sonra geçen 10. Gündü bugün olsa çıkardı erken gebelikte diye düşünüyorum bu ay da eleneceğim sanırım
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun Rabbim en yakın zamanda bizde nasip eder inşallah bı kendini yoparla sakinleş sonra kan vermeye kosssKızlaaaaaar az önce ilk idrarla test yapim dedim.
Ay ben hamilemiyiiiim . Kaset test çok belli olmuyor ama erken gebelik silik çıktıı. Ay napcam şimdi bilmiyorum bi garip duygular içindeyimmmm
Eki Görüntüle 3170004
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün bizede dua et canım❤Kızlaaaaaar az önce ilk idrarla test yapim dedim.
Ay ben hamilemiyiiiim . Kaset test çok belli olmuyor ama erken gebelik silik çıktıı. Ay napcam şimdi bilmiyorum bi garip duygular içindeyimmmm
Eki Görüntüle 3170004
Günaydın bence umut vadediyorGünaydın ateş kardeşliği. Çizgiyi çekti bizimki. İlişki değerlendirmesi bir gün önce ve bir gün sonra olmuş. Bakalım yakalamış mıyızPapatyamaviss @pozitifbiri @Deepblues T TASUU
Yazdım kuzum aslında antıbıyotıklere devam bugun daha ıyıyım ultrason istemedi vermedı yaniPapatyamaviss ses ver huhuuuu bacım merak ettim seni.
Allahım isteyen herkese tez zamanda inşallah nasip etsinÖncelikle hayırlı uğurlu olsun Rabbim en yakın zamanda bizde nasip eder inşallah bı kendini yoparla sakinleş sonra kan vermeye kosssbelirti olarak ne vardı canım
Yavrum hayırlı olsun inşallahKızlaaaaaar az önce ilk idrarla test yapim dedim.
Eki Görüntüle 3170004
Her ikisinde de var canım.Hayırlı uğurlu olsun kuzum.Darısı bizlere.Bat ne zamandı sende?Kızlaaaaaar az önce ilk idrarla test yapim dedim.
Eki Görüntüle 3170004
Yavrum ya düşmeyen ateş ne kadar zorluyor yıpratıyor Rabbim şifa versin inşallahCanım bunları da yaptım fayda etmiyor sarımsaklı yağlar mı yapmadım limonlu sular mı her yolu denedim yok olmuyor
Çok sağol canım benimYavrum hayırlı olsun inşallahben kaset testte de görüyorum git kan ver hemen
AmiiinHer ikisinde de var canım.Hayırlı uğurlu olsun kuzum.Darısı bizlere.Bat ne zamandı sende?
Amin.O zaman bizde bekleyekAmiiin4 aralık 2 günüm vardı .
Günaydın valla bende de hiç bişey yok arada bi hafif kasik ağrisi var oda adet bekirtisi o kadarKızlar günaydın bende hiç bişey yok. Karnım da ağrımıyo bugün.