- 25 Eylül 2022
- 9.240
- 13.377
- 36
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #4.541
Var canım koyu işte kız daha nasıl koyu olsun kıpkırmızı olacak diye birşey yok ki saglıkla ilerlesin inşallahSabah bu mesaji atmistim aksam dayanamayıp kaset test yaptim silik cizgi var gibi 10.dkya dogru netlesti ama adete 1 gün kala daha koyu olması gerekmez miydi bilen var mdır?
Benimde oluyor hatta acaba bu yüzden mi hamile kalamıyorum diye düşünüyordum ama alakası yokmuş ama oluyor bi kac gunBende tekrar bir şey soracağım:) Cinsel ilişkiden sonra hemen sonra değil ama ertesi günler akıntı durumunuz nasıl oluyor ilk pazar günü eşimle cinsel ilişkiye girdik korunmasız ertesi günden bu yana yok denecek kadar az şekilde akintim oluyor sizde durumlar nasildi
9-10 yaşında da böyleyiz bizde her hafta değil her aya düştü hastalık sikligiArkadaşlar alakası yok ama bir şey soracağım ya 4.5 yaşında oğlum var. Küçük çocuğu olup da sürekli hasta olan var mı ya ben kafayı yicem artık çocuk hep hasta sürekli ateşli daha dün bir şişe antibiyotik bitti şimdi yine ateşli 38-39 derece. Ama her hafta hasta her hafta antibiyotik yoruldum ya çocuğum da yoruldu doktor hastane ilaç tedavi fobisi oldu artık duymak istemiyor ya korkmaya başladım artık okul başladığından beri böyle sürekli geçen sene de böyleydi bu sene de böyle
Hmm anladım çok teşekkürler offf ben de sorun bende sanıp sıkıntıya giriyordumHamile kalmanı zorlaştırabilir canım %30 larda normal diye biliyorum
Forumda hep kontrol çizgisi kadar koyu testler gördüm bat tarihlerindeVar canım koyu işte kız daha nasıl koyu olsun kıpkırmızı olacak diye birşey yok ki saglıkla ilerlesin inşallah
Aaahhh amin bana da olsun darısı yaAyyyyy inşallah yerleşme kanamasıdır canımayyyyy bugün ne güzel haberler alıyoruz böyle darısı başıma
İnşallah canımcım inşallah Allah razı olsun dua ediyorum hepimiz içinnnYavrum inşallah öyledir o kadar çok isterim ki olmasınıAllah hepimizin gönlüne göre versin çıkarsa çok sevinirim
Olsun tabi bebişimAaahhh amin bana da olsun darısı ya
Ateş için çok güzel bir yöntem vardı canım çocuklara bulayım atayım sana olur mu inşallah şifa olurArkadaşlar alakası yok ama bir şey soracağım ya 4.5 yaşında oğlum var. Küçük çocuğu olup da sürekli hasta olan var mı ya ben kafayı yicem artık çocuk hep hasta sürekli ateşli daha dün bir şişe antibiyotik bitti şimdi yine ateşli 38-39 derece. Ama her hafta hasta her hafta antibiyotik yoruldum ya çocuğum da yoruldu doktor hastane ilaç tedavi fobisi oldu artık duymak istemiyor ya korkmaya başladım artık okul başladığından beri böyle sürekli geçen sene de böyleydi bu sene de böyle
Ben görsem o çizgiyi koşarak acile gitmiştimForumda hep kontrol çizgisi kadar koyu testler gördüm bat tarihlerindeama işte herkesin bir mi haklısın, inşallah doğru sonuçtur
Bende de ilişkiden sonra akıntım oluyor bu kaç gün normalmiymis bu yaniBenimde oluyor hatta acaba bu yüzden mi hamile kalamıyorum diye düşünüyordum ama alakası yokmuş ama oluyor bi kac gun
Benimde aynı senin gibiYa dua et canım inşallah öyledir yaaaa hemen arkasına test yapıyım dedim normal kaset test ama maalesef negatif çıktı yarın sabah erken gebelik testi yapacağım ovulasyon 10. Gün oluyor yarın
Öyleyse yeme canım ovulasyonu öne çekme ihtimali yüksek bende yemeyecegim zaten zayıfım iştahımı kesti zaten yumurtam zamanında çatlıyor benim luteal fazim Ka kısaldı bu aralar regl dongum 26 güne düştüKizlar çörekotu bal tarçın karışımı yemeğe karar vermiştim ama sonra aklıma geldi ki benim eşim şehir dışında görevde. 9Aralık'ta gelecek ama benim muhtel yumurtlama tarihim 12 Aralık. Yemiyim değil mi ovulasyonu öne çeker falan. Erken yumurtlarim diye korkuyorum
Sürekli hastalar burun devamlı akıyor. Geçen sene ateş çok oldu bu sene ayakta atlatıyorlar ama iyileşme diye bir şey yok. Kreşe giden hemen hemen bütün çocuklar ayni durumda. Ama bağışıklık güçlendirici bir şeyler kullanmak gerek. Dr a danisabilirsin canım. Devamlı antibiyotik te sıkıntıArkadaşlar alakası yok ama bir şey soracağım ya 4.5 yaşında oğlum var. Küçük çocuğu olup da sürekli hasta olan var mı ya ben kafayı yicem artık çocuk hep hasta sürekli ateşli daha dün bir şişe antibiyotik bitti şimdi yine ateşli 38-39 derece. Ama her hafta hasta her hafta antibiyotik yoruldum ya çocuğum da yoruldu doktor hastane ilaç tedavi fobisi oldu artık duymak istemiyor ya korkmaya başladım artık okul başladığından beri böyle sürekli geçen sene de böyleydi bu sene de böyle