- 18 Haziran 2022
- 4.200
- 5.920
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #4.521
Hayır canım dollenmeye göre değişir erken gebelik bile değil kaset test inşallah sağlıklıdır bebişinSabah bu mesaji atmistim aksam dayanamayıp kaset test yaptim silik cizgi var gibi 10.dkya dogru netlesti ama adete 1 gün kala daha koyu olması gerekmez miydi bilen var mdır?
inşallah, hayal kirikligi olmasindan korkuyorum ama Allahin bildigi vardir ne olursa olsun , tesekkur ederimHayır canım dollenmeye göre değişir erken gebelik bile değil kaset test inşallah sağlıklıdır bebişingecikince direk kan ver canım
Maşallah bebiş var canım onu o şekilde değerlendirme ben adet 5 gün geçtikten sonra test yapmıştım da senin sonuç kadar birşey çıkmıştı sen 1 gün daha var diyorsun düşün benim 5 gün falan geçmişti inşallah güzel ilerler bebişin seninle devam ederSabah bu mesaji atmistim aksam dayanamayıp kaset test yaptim silik cizgi var gibi 10.dkya dogru netlesti ama adete 1 gün kala daha koyu olması gerekmez miydi bilen var mdır?
@gullcun bir kasık ağrısı bele vuran. Ama adet gibi değil. Olacaksın da önceden başlayan ağrılar gibi olamıyorsun gibi. Hala da vajina kemiğinin iç kısmı yanmalı gibi bir ağrı oluyor belim komple ağrıyor , yumurtlamadan takribi bir hafta gibi başladı hala gecmedi
Sabah bu mesaji atmistim aksam dayanamayıp kaset test yaptim silik cizgi var gibi 10.dkya dogru netlesti ama adete 1 gün kala daha koyu olması gerekmez miydi bilen var mdır?
İnşallah canım bakalim bize de dua edinGelmez inşallah canım
Ayyyyy evet var bide yeni yapmışsın sabah idrarıyla daha net çıkar canım hayırlısı olsun inşallahSabah bu mesaji atmistim aksam dayanamayıp kaset test yaptim silik cizgi var gibi 10.dkya dogru netlesti ama adete 1 gün kala daha koyu olması gerekmez miydi bilen var mdır?
Ayyyyy inşallah yerleşme kanamasıdır canımYa kızlar ben biraz yürüyüş yapayım dedim 1-1.5 saat yürüdüm geldim wc ye bi çıktım ki afedersiniz peçete koymuştum onun üzeri böyle açık kahve tonlarında akıntım gelmiş az değil ama bir peçete üzerine boydan boya olmuş bugün ovulasyon 9. Gün bitiyor sizce bu yerleşme kanaması mıbu arada devamı gelmedi bu olay olalı 2 saat oluyor hala devamı yok
İnşallah bebegi görürsün canım hızlı bir şekilde gelişirBen de buraya gelme sebebim sizin gibi güzel insanlarla konuşmak içimi dökmek.. Ben ilk pozitif çıktığım da hemen anneme ve kayınvalide me söylemiştimçünkü planlı bi gebelikti.. 2021 haziran da evlendim 1 sene vajinusmus ile savaştım bana neden çocuk yapmıyorsun dediklerin de vajinusmus diyemedim utanıyordum.. sonra 2022 temmuz da yendim.. sonra 4 kere denemeden sonra oluştu ama işte sanırım kursağım da kaldı pazartesi her şey belli olcak dedi
Benim ki 4 yaşında ve eylülden beri burun Akıntısı durmadı zaman zaman azalıyor zaman zaman çoğalıyor, ona eşlik eden öksürük ve bazen de ateş. Kreşe başladı güya 1 ayda gittiği günler sayılıArkadaşlar alakası yok ama bir şey soracağım ya 4.5 yaşında oğlum var. Küçük çocuğu olup da sürekli hasta olan var mı ya ben kafayı yicem artık çocuk hep hasta sürekli ateşli daha dün bir şişe antibiyotik bitti şimdi yine ateşli 38-39 derece. Ama her hafta hasta her hafta antibiyotik yoruldum ya çocuğum da yoruldu doktor hastane ilaç tedavi fobisi oldu artık duymak istemiyor ya korkmaya başladım artık okul başladığından beri böyle sürekli geçen sene de böyleydi bu sene de böyle
Ya dua et canım inşallah öyledir yaaaa hemen arkasına test yapıyım dedim normal kaset test ama maalesef negatif çıktı yarın sabah erken gebelik testi yapacağım ovulasyon 10. Gün oluyor yarınAyyyyy inşallah yerleşme kanamasıdır canımayyyyy bugün ne güzel haberler alıyoruz böyle darısı başıma
Bende oldu aşırı gaz olmuştı canımmYok canım bende olmadı
Alerjisi olabilir canm alerji testi yaptırdınız mıBenim ki 4 yaşında ve eylülden beri burun Akıntısı durmadı zaman zaman azalıyor zaman zaman çoğalıyor, ona eşlik eden öksürük ve bazen de ateş. Kreşe başladı güya 1 ayda gittiği günler sayılıve kimle konuşsam herkes aynı şeyleri söylüyor
Yavrum inşallah öyledir o kadar çok isterim ki olmasınıYa dua et canım inşallah öyledir yaaaa hemen arkasına test yapıyım dedim normal kaset test ama maalesef negatif çıktı yarın sabah erken gebelik testi yapacağım ovulasyon 10. Gün oluyor yarın
Hamile kalmanı zorlaştırabilir canım %30 larda normal diye biliyorumYaşamlar arkadaşlar sizlere birsey sorabilirmiyim ben bugün eşimin sperm testini araştırıyordum ve ileri hız hareket yüzde 32 nin üstünde olması gerekiyormuş benim eşiminkide yüzde 15 bu hamileliği etkiliyormu en fazla ne kadar olmalı bi bilginiz var mı
Ben varımArkadaşlar alakası yok ama bir şey soracağım ya 4.5 yaşında oğlum var. Küçük çocuğu olup da sürekli hasta olan var mı ya ben kafayı yicem artık çocuk hep hasta sürekli ateşli daha dün bir şişe antibiyotik bitti şimdi yine ateşli 38-39 derece. Ama her hafta hasta her hafta antibiyotik yoruldum ya çocuğum da yoruldu doktor hastane ilaç tedavi fobisi oldu artık duymak istemiyor ya korkmaya başladım artık okul başladığından beri böyle sürekli geçen sene de böyleydi bu sene de böyle