-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #4.561
Merhaba Ovülasyonun 10. Günü derken yumurtlama mı çatlamayı mı sayıyorsunuz?Ya dua et canım inşallah öyledir yaaaa hemen arkasına test yapıyım dedim normal kaset test ama maalesef negatif çıktı yarın sabah erken gebelik testi yapacağım ovulasyon 10. Gün oluyor yarın
İyiyim kuzu bu sefer tedbirlerle başlıyorum inşallah kan sulandırıcı folik asit vitaminlerle devam bu ay verdim startı çok bekletmeden olur inşallah. Sende durumlar ne?Hosgelmissin kuşumm , modun nasıl iyi misin, son gördüğümde Haziran miydi Temmuz mu öyle bir zamandi sanırım. O zamanlara göre daha iyisindir umarım moral olarak
Folik asit ne kullaniyorsunzİyiyim kuzu bu sefer tedbirlerle başlıyorum inşallah kan sulandırıcı folik asit vitaminlerle devam bu ay verdim startı çok bekletmeden olur inşallah. Sende durumlar ne?
Adetliyken başlıyorsun canım yumurtlama olunca bırakıyırsun diye biliyorum yanlış olmasın ama. Bence bırakmayada gerek yok çörek otu bal tarçın bunlar faydalı şeyler zaten ara ara ye kuzum havuç ye avakado ye iyi gelirKizlar çörekotu bal tarçın karışımı yemeğe karar vermiştim ama sonra aklıma geldi ki benim eşim şehir dışında görevde. 9Aralık'ta gelecek ama benim muhtel yumurtlama tarihim 12 Aralık. Yemiyim değil mi ovulasyonu öne çeker falan. Erken yumurtlarim diye korkuyorum
İnşallah dediğin gibidir ve gönlünce olur herşey canım benim bol hamişli bir ay olsun inşallahYa kızlar ben biraz yürüyüş yapayım dedim 1-1.5 saat yürüdüm geldim wc ye bi çıktım ki afedersiniz peçete koymuştum onun üzeri böyle açık kahve tonlarında akıntım gelmiş az değil ama bir peçete üzerine boydan boya olmuş bugün ovulasyon 9. Gün bitiyor sizce bu yerleşme kanaması mıbu arada devamı gelmedi bu olay olalı 2 saat oluyor hala devamı yok
Güzel haberlerle gel inşallah canım
Rabbim hayırlı haberler duymayı nasip etsinİnşallah canım bakalim bize de dua edin
Herkeste aynı olmuyor sanırım belki bugun değil yarın başlar ne Olcak vucut bilemeyiz daha adetim 2 gün geçikme deBende oldu aşırı gaz olmuştı canımm
Kuzum ateş konusunda hiç bilgim yok ama ovulasyon testin pozitif şu an...Kadınlık ne karmaşıkmış
Ateş takibine göre reglin 10.günü yumurtlama günüm. Ama bugün de yumurta akı gibi akıntı görünce ovülasyon testi yapayım dedim epey kırmızı çıktı. Ben acaba yeni mi yumurtluyorum yoksa ikinci kez mi
Gelecek ay gebelik çalışmalarına başlayacağız neyin ne olduğunu bileyim dedim net hiç bir şey yokSizce nasıl?
@pozitifbiriSeptember Wind @Miss ela Bearhug @fnd_50
Canım ovülasyon testin pozitif değil. İnnovitanın ovülasyonunu bende kullandım. T çizgisi c ile aynı koyulukta yada ondan daha koyu olmalı. Ben bariz bir yumurtlama gördükten 5 gün sonra yine böyle koyulaşmaya başlamıştı ama yumurtlama değildi mesela aşağıya daha önceki testlerimi bırakayım incelersen anlarsınKadınlık ne karmaşıkmış
Ateş takibine göre reglin 10.günü yumurtlama günüm. Ama bugün de yumurta akı gibi akıntı görünce ovülasyon testi yapayım dedim epey kırmızı çıktı. Ben acaba yeni mi yumurtluyorum yoksa ikinci kez mi
Gelecek ay gebelik çalışmalarına başlayacağız neyin ne olduğunu bileyim dedim net hiç bir şey yokSizce nasıl?
Ben çok duydum ayda iki kez çift çizgi gören çok büyük şans resmen bakarsın bu aydan hamile olursun ah ne güzel ne güzel çok stresli günleri görmeden hoop süprizKadınlık ne karmaşıkmış
Yumurtlama değilken neden ikinciye koyulaşti acabaCanım ovülasyon testin pozitif değil. İnnovitanın ovülasyonunu bende kullandım. T çizgisi c ile aynı koyulukta yada ondan daha koyu olmalı. Ben bariz bir yumurtlama gördükten 5 gün sonra yine böyle koyulaşmaya başlamıştı ama yumurtlama değildi mesela aşağıya daha önceki testlerimi bırakayım incelersen anlarsın
Hiç bir fikrim yok valla canım. Testleri aldığım kadın böyle yorumlamıştıYumurtlama değilken neden ikinciye koyulaşti acaba
Allah çok enteresan daha neler görüp ogrenicez acabaHiç bir fikrim yok valla canım. Testleri aldığım kadın böyle yorumlamıştı
Hamilelik olduğunu hiç sanmıyorum çünkü doğal yollarla hiç gebelik yaşamadım bir kez klomen ile hamile kaldım. Hem döllenme olsa bile bu kadar kısa zamanda yerleşme bile olmamıştır bence o yüzden ihtimal veremiyorum. Ateşe göre yumurtlamam reglden itibaren 10.gündü bugün 14.günKuzum ateş konusunda hiç bilgim yok ama ovulasyon testin pozitif şu an...
Ateşe göre yumurtlama hangi gündü? Korunmasız ilişki oldu mu? Belki de hamilesin çünkü hamilelik olunca da ovulasyon koyu çıkıyor. İkinci kez yumurtlama olması da muhtemel tabi bazen oluyor canım
O zaman ben teste devam edip yumurtlama gerçekleşecek mi takip edeyimCanım ovülasyon testin pozitif değil. İnnovitanın ovülasyonunu bende kullandım. T çizgisi c ile aynı koyulukta yada ondan daha koyu olmalı. Ben bariz bir yumurtlama gördükten 5 gün sonra yine böyle koyulaşmaya başlamıştı ama yumurtlama değildi mesela aşağıya daha önceki testlerimi bırakayım incelersen anlarsın
O zaman ikinci kez yumurtlama olabilir canım hiç belirtin var mı akıntı, cinsel istek artışı vs?Hamilelik olduğunu hiç sanmıyorum çünkü doğal yollarla hiç gebelik yaşamadım bir kez klomen ile hamile kaldım. Hem döllenme olsa bile bu kadar kısa zamanda yerleşme bile olmamıştır bence o yüzden ihtimal veremiyorum. Ateşe göre yumurtlamam reglden itibaren 10.gündü bugün 14.gün
Ah bende senin gibi düşünebilsemBen çok duydum ayda iki kez çift çizgi gören çok büyük şans resmen bakarsın bu aydan hamile olursun ah ne güzel ne güzel çok stresli günleri görmeden hoop süprizateş düşük geldi ama çok ateş konusunda bende bu ay ilk koz kontrole başladım öğrenmeye çalışıyorum. Ama test şuan yumurtlama gösteriyor hazır vaziyette eğer hazırsan salıver gitsin kısmet sonuçta ❤