- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #3.761
ay çok şükürHadi geçmiş olsun
ay amin amin inşallah canım gebe kalmışım gibi kutlamalar yapabiliriz öyle kıymetlimissŞimdi okudum kuzum hadı yenı döngün hayırlı uğurlu gelsın sana kuzum
3 olsa daha iyi olur tabi..ama 4 ola biliradetin 4. günü kan versem birşey olur mu canım normalde hep 2. veya 3. günü diyorlar ya
Hormon için 4.Gün geç olabilir canım doktoru arayıp sorabilirsin o net konuşurKızlar ben kontrole gidicem doktora hem hormon testi için hemde yumurtalıklar için adetin 4. Günü kan vermem olurmu çalışıyorum ancak cumartesi verebilirim
ya ben elazığda çalışıyorum doktorum malatya da işten dolayı ancak cumartesi gidebilirim olmadı bi doktora danışayım3 olsa daha iyi olur tabi..ama 4 ola bilir
şimdi mesaj attım canım bakalım ne diyecek teşekkür ederim :*Hormon için 4.Gün geç olabilir canım doktoru arayıp sorabilirsin o net konuşur
İn şa Allah gerek kalmasın canım.Aynen bende malesef olumsuz oldu..şimdide yine çok beklemeğe zamanım yokHimm anladım bı bakayım bende inşallah hiç gerek kalmazya senin ilk olumsuz sonuçlanmis ama olsun oluyor demek ki ben hadi olmazsa diye aklıma geliyor bazen üzülüyorum
Hormon testlerine baktırdın mı hiç canım fsh amh felan. Hem mfk kullanıyorsan biraz daha bekle faydasını görürsün canım bende kullanıyorum eş paketi düşük yaptıgım için adendoda aldımGünüme var biliyorum..eskiden hiç test yapmazdım hep adeti beklerdim..ama doktora aşılama için görüşmek istiyorum ve adet başlarsa ya randevu alamazsam..hem hiç olmadım bu doktorun yanında..tak diye gidemem yanına..belki test ister benden..
Danış doktorunla canımya ben elazığda çalışıyorum doktorum malatya da işten dolayı ancak cumartesi gidebilirim olmadı bi doktora danışayım
Kürtajdan önce baktırmıştım hormonlara..ama Amh mfk kullanmadan önce bakmıştım..mfk 2 ay kullandım ikinci ayda hamile kaldım.sonra kürtaj oldum ve yine 3 defa eş paketi aldım ve adendo ekledim tabi..yani bu son paketim.Toplam 5 defa almişimHormon testlerine baktırdın mı hiç canım fsh amh felan. Hem mfk kullanıyorsan biraz daha bekle faydasını görürsün canım bende kullanıyorum eş paketi düşük yaptıgım için adendoda aldım
canım üzülme lütfen belkide yumurtan çatladı ama anlayamadın kendini olumsuza odaklamafnd_50 bakla bılmıyorım ama sabahtan berı yüzümden düşen bın parça , doktoruma geldım çok beklemeden alır umarım işten çok ızın alamadım
Çatlasa ates yukselırdı mutlaka salgıladığı hormondancanım üzülme lütfen belkide yumurtan çatladı ama anlayamadın kendini olumsuza odaklama
Benimde ikimci alışım eş paketi düşükten önce 8 gün kullanmıştım.bıraktım şimdi tekrar başladım ama nasıl bir kanamayda adetim 17 gün oldu hala bitmiyor bi azlıyor bi çogalıyor ilk adetim düşükten sonra randevu aldım bugün öglen doktora gidecegimKürtajdan önce baktırmıştım hormonlara..ama Amh mfk kullanmadan önce bakmıştım..mfk 2 ay kullandım ikinci ayda hamile kaldım.sonra kürtaj oldum ve yine 3 defa eş paketi aldım ve adendo ekledim tabi..yani bu son paketim.Toplam 5 defa almişim
Yok adetin bitsin sonra başla kullanmaya..çünkü sen düzene girmemişsin demekki..Ama bir doktora görün..baksın rahatlarsınBenimde ikimci alışım eş paketi düşükten önce 8 gün kullanmıştım.bıraktım şimdi tekrar başladım ama nasıl bir kanamayda adetim 17 gün oldu hala bitmiyor bi azlıyor bi çogalıyor ilk adetim düşükten sonra randevu aldım bugün öglen doktora gidecegim
canım senin adetin hala bitmedi mi yaBenimde ikimci alışım eş paketi düşükten önce 8 gün kullanmıştım.bıraktım şimdi tekrar başladım ama nasıl bir kanamayda adetim 17 gün oldu hala bitmiyor bi azlıyor bi çogalıyor ilk adetim düşükten sonra randevu aldım bugün öglen doktora gidecegim
Teşekkür ederim canımCanım hayırlı olsun inşallah bizi de eksik etme dualarından
çok teşekkür ederim canımHadi hayırlı olsun inşallahsağlıkla ilerlesin bebiş günden güne burdayım diyo
Benimde 7 gün vardı dayanamadım baktım sonuç negatifYa dur belki sende bir şeyler var..ama varsa sen masajı etme..sen ilişki oldu diyorsun