- 29 Kasım 2022
- 26
- 53
- 32
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #3.781
İnşallah canım bende yoğun bı göğüs ağrısı ve halsizlik var hep acaba hamilelik belirtisi mi diyorumHoşgeldin canım sat ve bat aynı senle benim inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin saglıklı güzel haberler alırız ❤
yaptık da malesef bişey çıkmadı ......Ee hani bu sabah test yapan yok mu? Çift çizgi görsek gözümüz gönlümüz açılsa..
Hayırlı olsun kuzum benım var görüyoruz sağlıkla da ilerler inşallahTeşekkür ederim canımyarın doktordan da teyidini alayım hepiniz için dua edeceğim
Ee hani bu sabah test yapan yok mu? Çift çizgi görsek gözümüz gönlümüz açılsa..
Dimi ya ne güzel olurEe hani bu sabah test yapan yok mu? Çift çizgi görsek gözümüz gönlümüz açılsa..
Aaaayyy doğru ya ben dün diye hatırladım onu
Pes etmek yok moralimizi yüksek tutuyoruz. Ovülasyon testi yapan da mi yokyaptık da malesef bişey çıkmadı ......
Hayırlı olsun kuzum. Darısı başımızaTeşekkür ederim canımyarın doktordan da teyidini alayım hepiniz için dua edeceğim
Olabilir kuzum bence bir sorun yok.Program çizgiyi çekti yani artık 10.gün yumurtlama günüm 14 gün sonrası da regl başlangıcım olacak. 7 gün oynaması, öne gelmesi normal mi ya?pozitifbiri
Ayy işte en güzel gelen adet :) TasarrufluKızlarrr tuvalete test yapmaya gittim istemeye istemeye artık nasıl istemediysem bi baktım adet olmuşum testimde boşa gitmedişükürler olsun ateş tablom küçük bir fayk atmış bana Papatyamaviss canım tabloda beni güncellermisin sat 30 kasım bat 29 aralık
Adendo ben de aldım hiç düşük geçmişim yok ama yaşımdan çekindim. Aman ne bilim o da beni ürkütüyor birşey yapacakmış gibi geliyor bebişeHormon testlerine baktırdın mı hiç canım fsh amh felan. Hem mfk kullanıyorsan biraz daha bekle faydasını görürsün canım bende kullanıyorum eş paketi düşük yaptıgım için adendoda aldım
Ayyysavascii canım sen Malatya da kime geliyorsun, ben de Malatyada'yım ve burada yeniyim, gebelik falan olursa kime gideceğim diye düşünüp duruyordum
Doktordan çıktım beta ve progestan bakalım dedı , progestan ne için bakılıyor bilen varmı birde soldakı yumurta gelısmemıs muhtemelen ona göre hesap yaptım sağda bir yumurta var 19.2 mm cıvarı dedı bu catlayabılır bır ıkı güne dedı
Hamilelik ihtimali varsa progestan yüksek çıkarsa rahim duvarı kalınlaşmış bebeğin tutunması için ortam hazırlanmış oluyor düşük çıkarsada adet geliyor demek canımDoktordan çıktım beta ve progestan bakalım dedı , progestan ne için bakılıyor bilen varmı birde soldakı yumurta gelısmemıs muhtemelen ona göre hesap yaptım sağda bir yumurta var 19.2 mm cıvarı dedı bu catlayabılır bır ıkı güne dedı
Çekmedi dpoyu. Ateş yükseldi. Anlamadım. Gerçi bence hala yumurtlamadım. Of ne belirsiz bir ay.Papatyamaviss pozitifbiri @Deepblues
Ayy canım bu güne kadar hep bekledim..her kes her ay doktora koştu mesela..ben dedim sona kadar denicem..ama umut ediyorum adet olmam.Sende ilk çocukmu canïm?Benimde 7 gün vardı dayanamadım baktım sonuç negatifbence karamsar olma biraz bekleyelim batıı görüp yeniden bakalım kendini çok sitres ediyosun yapma böyle
Bi sıkıntı yoksa kullanma canım hele bir hamile kalim bırakırım ama adendoyu bitiririm bak ama benim hormonları düzenledi canım menopoz başlangıcı vardı ya geçti. Hayıt macunuda kullandım ben 3 ay önce artık hangisi fayda ettiyse bilemiyorumOlabilir kuzum bence bir sorun yok.
Ayy işte en güzel gelen adet :) Tasarruflu
Adendo ben de aldım hiç düşük geçmişim yok ama yaşımdan çekindim. Aman ne bilim o da beni ürkütüyor birşey yapacakmış gibi geliyor bebişe