- 26 Aralık 2015
- 11.545
- 18.534
- 34
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #3.601
Yaaa estagfrllah ne yaptım benfnd_50 öğrendiklerimi uygulayalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa estagfrllah ne yaptım benfnd_50 öğrendiklerimi uygulayalım
Aynen ya ben de onu fark ettim gelecek ay oradan alırım artıkBende siz burda yazınca baktm 20 tl lik gebelik testleri flan kargo bedava diyor
Amiiiiin kuzum amiiiiin yaaa ne güzel duaAy amin inşallah kuzum hepimiz gülelim şöyle elimizde çift çizgili hamilelik testleriyle ama
Bizm bu grubun bunu farketmesi hiç iyi olmadı kargo bedava diye test yapar dururuzAynen ya ben de onu fark ettim gelecek ay oradan alırım artık
Bu hangi uygulama acaba?Kızlaaaar Eki Görüntüle 3168152 ateşim düştü
Mrb canım beni de ekler misin listeye tüp bebek transferi olacam ama yinede sizle bu süreci geçirmek istiyorum defalarca o listeye yazılıp negatif testler ile regl ile biten aylar ama bu sefer belki pozitif olur sonucum sat 18 kasim bat 14 AralıkAteş ölçen bebişler:
@Deepblues : 615927 Ovulation charts on FertilityFriend.com
pozitifbiri : 78a23e Ovulation charts on FertilityFriend.com
Papatyamaviss 6e5665 Ovulation charts on FertilityFriend.com
fnd_50 : 78b8bf Ovulation charts on FertilityFriend.com
Hoşgeldiniz Hanımlar
*Yumurtlamadan en az 10-12 gün geçmeden test yapmıyoruz.Herkes gruba girdiğinde bunu okusun ve kendine, duygularına hakim olsun
Geç olsun Güç olmasın diyerek bu ayı ben açmak istedim
Anne Adaylarımız SAT BAT DURUM Papatyamaviss 10 Kasım bellı degılfnd_50 13 Kasım bellı mı degıl mı bılemedım@Bearhug 9 Kasım 5 Aralık@maman 5 Aralık@smgsmgsmg
8 Kasım 5 Aralık@trkn0709
6 Kasım 4 Aralıksavascii
22 Kasım 20 Aralık@Mevsimlisan
11 Kasım 3 Aralık@melegim can
31 Kasım 1 Aralık@1ebe knickerbockerbande @fatsek 9 Kasım 6 Aralık@Ihlamurseven @bebekheyecani 8 Kasım 3 Aralık@knickerbockerbande 11 Aralık@Kristialia
@beyons 1 Aralıkpozitifbiri Papatyamaviss 10 Kasım belli değil@yanbaz 13 Aralık@Feyzacim 9 Aralık@trueliving_ 5 Aralık@September Wind 3 Aralık@Evimmis @ozayse 26 Ekım 1 aralık@zorunlualanlar 11 Kasım 3 Aralık@yelif10 1 Kasım 1 Aralık@Niqu @Angels900 11 Kasım 15 Aralık@Sura33 2 Kasım 1 Aralık@Devakus 9 Aralık@mydreams93 L lavinya- 14 Kasım 10 Aralık@Seyda kefir 14 Kasım 13 Aralık@Wanda Maximoff 13 Aralık@Miss ela 15 Aralık@mssmaya07 4 Kasım 2 Aralık@DilekHanim 4 Kasım 5 Aralık@Ncct 15 Kasım 11 Aralık@gullcun 3 Kasım 1Aralık@pascal1634 31 Ekim@mgev 13 Aralık@babypink00 15 Kasım 11 Aralık@Sunshine597 12 Kasım 12 Aralık@Simgeklcc 6 Kasım 3 Aralık@angel0003 @Cey1an 17 Kasım 18Aralık@melisaa93 18 Kasım 18 Aralık@Aden2023 11 Aralık@Pandolfini 2 Aralık@çgh 10 Kasım 6 Aralık@keug03 @Sudemsade 18 Kasım 20 Aralık@mooncrown2001 18 Kasım 20 Aralık@Cicekcicek20 4 Aralık@ozlemem 7 Kasım 5 Aralık@aysesngul 20 Aralık@ebrumsumsu 25 Kasım@TASUU 24 Kasım@canancan11 24 Kasım 7 Aralık@Usagitsukino 23 Kasım 18 Aralık@sevayd 24 Kasım 20 Aralık@Deepblues 26 Kasım 21 Aralık@yelif10 27 Kasım 27 Aralık@imagination forever 27 Kasım 22 Aralık@mutluanne2779 09 Kasım 7 AralıkMervenur277 27 Kasım 23 Aralık@Karakuzu12 11 Ekim 9 AralıkSirius2023 28 Kasım 27 Aralık@gulumse02 5 Aralık
Bende denemek için 10 tane sipariş verdim aynı marka ovülasyon testi. Henüz gelmedi sonuçları bizlerle paylaşır mısınızARTIMEDİN OVÜLASYON TESTİNİ ALDIM GÜVENEBİLİR MİYİM?
İnşallah pozitif ile sonuçlanırMrb canım beni de ekler misin listeye tüp bebek transferi olacam ama yinede sizle bu süreci geçirmek istiyorum defalarca o listeye yazılıp negatif testler ile regl ile biten aylar ama bu sefer belki pozitif olur sonucum sat 18 kasim bat 14 Aralık
Amin kuzum İnşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahİnşallah pozitif ile sonuçlanır
Femometer canımBu hangi uygulama acaba?
Nasıp be gülümOlsa güzel olur be Aslanı kaçırırsak sırada Başak var çünkü
Halam Başak benim ve tüm özelliklerini taşıyor titizlik detaycılık vs gibi çok iyidir çok tatlıdır ama zordur da yani, eline mezura alıp minderlerin arasını ölçtüğünü görmüştüm bir keresinde öbür aya kalırsak eyvahlar olabilir yani halamdan bir tane daha doğurmak istemem
Aha benım gıbı neyın ne olduğunu bilmeyen biri daha fiti bu kadar etkılıyormuYa şimdi lavaboya gittim yine kafamda deli sorular hem fitil akıntısı geldi hem sünen akıntı da var. Fitil olmasa çok net derim ki o yumurta akıntısı. Ya bu ay çok muallakta kaldım şu fitil yüzünden ya Papatyamaviss pozitifbiri
Kız tabı bedava guvenılır degıl dıye kımse almıyo ama PTT bın sıtesı dırek yanıPapatyamaviss fnd_50 ay bende sizden görüp şimdi aldım resmen bedava 10 tane artimed 36 tl daha kullanılmamış 6 testim var stokçuluk yapıyorum
Helal oğul olsun aşkommmmm feda olsun sana testler üçlü aldım şimdi beni şeytana uyduracaksın yine almama gerek yok bence önümüzdeki ay bakayım
Ne cahil bir insanım Allahım
Oraya mı denk gelıyo yarın ırkımız ıcınde dönüm noktası gıbıııYarın ateşim her zamankinden yüksek çıkarsa dpo yu kırmızı ile işaretlediğim yerden çekecek muhtemelen akıntı ile ilgili tereddüt ettiğim gün yani. Sperm kalıntısı mı yumurtlama akıntısı mı yoksa fitil mi diye iki arada bir derede olduğum gün o gündü hatırlıyor musun demiştim. Yarını çok merak ediyorum Papatyamaviss
Ben daha önce ordan alışveriş yaptım ya gayet güvenilir bir site valla sen böyle ucuz olunca banada haber et adettimi olayım çatlamada olsun ben 9. Günden itibaren başlarım test yapmaya stok lazımNasıp be gülüm
Aha benım gıbı neyın ne olduğunu bilmeyen biri daha fiti bu kadar etkılıyormu
Kız tabı bedava guvenılır degıl dıye kımse almıyo ama PTT bın sıtesı dırek yanı
Evet ben aldimmdün elime ulaştı saglamlarda sıkıntısızkız yazdım burda alan oldu hatta sorsana sorsana hemde kargo bedaveeee bır takım da ordan al 3 tane neyımıze yetecek
Geç yazdım ama fark eder hatta son 3 saat içinde uyanıp uyanmamak bile etkilerEvet ne diyorsunuz? Papatyamaviss pozitifbiri @Deepblues
Size bir soru soracağım ölçülen saatle çıkan ateş derecesi fark eder mi? Geçen ay 06:40 ta ölçüyordum bu ay 06:15 te. Bu ay derecelerim daha düşük seyrediyor. Ölçülen saatle alakası var mı?
Yani mesela geçen ay hep 6:40 ta ölçtüm ve daha düzenli uykum olmuştu o zamanki ateş derecelerim bir tık daha yüksekti. Bu ay 6:15 te ölçüyorum ama çok uykum bölündü çocuğum hastasıydı ona kalktım vs. Ama daha düşük seyrediyor ateşim. Saat bile fark ediyor yaniGeç yazdım ama fark eder hatta son 3 saat içinde uyanıp uyanmamak bile etkiler
Yarın bizim için cokkkk kritik bir gün aşko sabahki ateşi acayip merak ediyorumNasıp be gülüm
Aha benım gıbı neyın ne olduğunu bilmeyen biri daha fiti bu kadar etkılıyormu
Kız tabı bedava guvenılır degıl dıye kımse almıyo ama PTT bın sıtesı dırek yanı
Ben daha önce ordan alışveriş yaptım ya gayet güvenilir bir site valla sen böyle ucuz olunca banada haber et adettimi olayım çatlamada olsun ben 9. Günden itibaren başlarım test yapmaya stok lazım