- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #3.621
1 paket dahamı istesem kafam karıştı şuan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 paket dahamı istesem kafam karıştı şuan
Bende istemeyi düşündüm bir paket daha çok geç geldi ama benim kargo1 paket dahamı istesem kafam karıştı şuan
Sizden görüp ben de sipariş verecemKaç günde geldi kargonBende istemeyi düşündüm bir paket daha çok geç geldi ama benim kargo
Geçen hafta salı sipariş ettim işte bu hafta pazartesi elimde oldu gerçi bölgeye göre değişir belki amaSizden görüp ben de sipariş verecemKaç günde geldi kargon
Benim vaktim var. 10 güne kadar gelse olur, teşekkür ettimGeçen hafta salı sipariş ettim işte bu hafta pazartesi elimde oldu gerçi bölgeye göre değişir belki ama
Rica ederim canım gerçi geç gelmesi işime geldi testler boşa gidicektitestler gelmeden reglim geldiBenim vaktim var. 10 güne kadar gelse olur, teşekkür ettim
Nasip yaa benim de yarın aşılamam var az önce sipariş verdimRica ederim canım gerçi geç gelmesi işime geldi testler boşa gidicektitestler gelmeden reglim geldi
Senin yumurtlama oldu mu şimdi ?Canım şimdi benim yumurtlama öncesi ateşim 36.3 -36.4 civarı seyrediyor. Ateşin yükseldiği gün 36.8 ya da 37 civarı olduğunda yumurtan çatlamış oluyor. Adet günüme kadar ateşim hep 36.8-36.9 civarı seyrediyor. Adet olduğum gün ateş düşüyor ama bir türlü adet olduğum günü ateş ölçmek nasip olmadı bak geçen ayki tablomu atayım 18. Gün yumurtlamam olduğu yer. Sonrasında yükseliyor
Yaaa o kadar hassasmi bu ateş, ben ateş olceri baş ucuma koymayı unutmuşum dün gece, kalkıp aldım, 15 dk yatakta bekleyip ölçtüm, olmuyor mu boyleGeç yazdım ama fark eder hatta son 3 saat içinde uyanıp uyanmamak bile etkiler
Benim de kız hasta delilsiz 3 saat uykum olmuyor.Yani mesela geçen ay hep 6:40 ta ölçtüm ve daha düzenli uykum olmuştu o zamanki ateş derecelerim bir tık daha yüksekti. Bu ay 6:15 te ölçüyorum ama çok uykum bölündü çocuğum hastasıydı ona kalktım vs. Ama daha düşük seyrediyor ateşim. Saat bile fark ediyor yani
Yumurtlamanın olup olmadığını yarın daha net kestireceğim canım evet çok hassas ateş kalkmadan ölçmen lazım. Geçen ay rahat uyumamın sebebi çocuğum anneannede kalmıştı çok hastaydı bir anneanne bakımına ihtiyacı vardı çalıştığımız ve gurbette olduğumuz için bakıcı da olmadığı için hasta olunca okula gitmek zorunda kaldığı için kısa bir mola verdirmiştik yoksa ben de 3 saat kesintisiz uyumuyorumSenin yumurtlama oldu mu şimdi ?
Yaaa o kadar hassasmi bu ateş, ben ateş olceri baş ucuma koymayı unutmuşum dün gece, kalkıp aldım, 15 dk yatakta bekleyip ölçtüm, olmuyor mu boyle
Benim de kız hasta delilsiz 3 saat uykum olmuyor.
Hangi marka bu canımmm :))Sana uydum 10 lu testi ben de aldım pttavmden Papatyamaviss
Artimed canımHangi marka bu :))
Canım paket içinde tamamen gizli paketi acmadikca görmez kimseAA gördüm:) almak değilde nasıl gönderirşer acaba iş yerime alıyorum evde olmadağım için kargoları nasıl kargoluyurlar acaba kuzum
Ben almamıştım siz alınca ben de aldım iştePapatyamaviss fnd_50 ay bende sizden görüp şimdi aldım resmen bedava 10 tane artimed 36 tl daha kullanılmamış 6 testim var stokçuluk yapıyorum
Kuzum yarın test yapacak mısınKocama test al demişimdir ve sonuç
Canım benim o fitillerde hormon varsa ateşin etkilenir. Medicine kısmına ilaç alıyorsan onları girmelisin. İlaç almak ateşte yanıltıcı olabilir.Ya şimdi lavaboya gittim yine kafamda deli sorular hem fitil akıntısı geldi hem sünen akıntı da var. Fitil olmasa çok net derim ki o yumurta akıntısı. Ya bu ay çok muallakta kaldım şu fitil yüzünden ya Papatyamaviss pozitifbiri
Malesef uyku olmazsa olmaz ateşte.bazen inanın kalkar kalkmaz olcmedigimde bile değişebiliyor. Dikkat etmek gerek. Hiçbir surette ayak yere değmeyecek.Senin yumurtlama oldu mu şimdi ?
Yaaa o kadar hassasmi bu ateş, ben ateş olceri baş ucuma koymayı unutmuşum dün gece, kalkıp aldım, 15 dk yatakta bekleyip ölçtüm, olmuyor mu boyle
Benim de kız hasta delilsiz 3 saat uykum olmuyor.
Yarın benim için de dönüm noktası olacak eğer yüksek çıkarsa adetim bir hafta öne gelecek ben şokOraya mı denk gelıyo yarın ırkımız ıcınde dönüm noktası gıbııı