- 26 Aralık 2015
- 11.600
- 18.653
- 34
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #3.301
Hepsinin bir zamanı olduğunu kabul ettiğin an bu kafa değişir bebişim. Sen bu ateşi de stres olmak için ölçmüyorsun , çok stres olacaksan 2-3-2-3 yap bak MFK da onu öneriyor.
Ben de görüyorum canım bat ne zamanMerhaba kızlar ben hayalet çizgi gördüğümü sanıyorum ama sizce de var mı çizgi?
Anaaaa tabloda bile adımız yok terk ediyorum burayı o kadar yazıp çiziyorum adım bile yok küstümAteş ölçen bebişler:
@Deepblues : 615927 Ovulation charts on FertilityFriend.com
@pozitifbiri : 78a23e Ovulation charts on FertilityFriend.com
Papatyamaviss 6e5665 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Hoşgeldiniz Hanımlar
*Yumurtlamadan en az 10-12 gün geçmeden test yapmıyoruz.Herkes gruba girdiğinde bunu okusun ve kendine, duygularına hakim olsun
Geç olsun Güç olmasın diyerek bu ayı ben açmak istedim
Anne Adaylarımız SAT BAT DURUM @Bearhug 9 Kasım 5 Aralık@maman 5 Aralık@smgsmgsmg
8 Kasım 5 Aralık
trkn0709 6 Kasım 4 Aralık
savascii 22 Kasım 20 Aralık@Mevsimlisan
11 Kasım 3 Aralık@melegim can
31 Kasım 1 Aralık@1ebe knickerbockerbande @fatsek 9 Kasım 6 Aralık@Ihlamurseven @bebekheyecani 8 Kasım 3 Aralık@knickerbockerbande 11 Aralık@Kristialia
@beyons 1 Aralık@pozitifbiri Papatyamaviss 10 Kasım belli değil@yanbaz 13 Aralık@Feyzacim 9 Aralık@trueliving_ 5 Aralık@September Wind 3 Aralık@Evimmis @ozayse 26 Ekım 1 aralık@zorunlualanlar 11 Kasım 3 Aralık@yelif10 1 Kasım 1 Aralık@Niqu @Angels900 11 Kasım 15 Aralık@Sura33 2 Kasım 1 Aralık@Devakus 9 Aralık@mydreams93 L lavinya- 14 Kasım 10 Aralık@Seyda kefir 14 Kasım 13 Aralık@Wanda Maximoff 13 Aralık@Miss ela 15 Aralık@mssmaya07 4 Kasım 2 Aralık@DilekHanim 4 Kasım 5 AralıkN Ncct 15 Kasım 11 Aralık@gullcun 3 Kasım 1Aralık@pascal1634 31 Ekim@mgev 13 Aralık@babypink00 15 Kasım 11 Aralık@Sunshine597 12 Kasım 12 Aralık@Simgeklcc 6 Kasım 3 Aralık@angel0003 @Cey1an 17 Kasım 18Aralık@melisaa93 18 Kasım 18 Aralık@Aden2023 11 Aralık@Pandolfini 2 Aralık@çgh 10 Kasım 6 Aralık@keug03 @Sudemsade 18 Kasım 20 Aralık@mooncrown2001 18 Kasım 20 Aralık@Cicekcicek20 4 Aralık@ozlemem 7 Kasım 5 Aralık@aysesngul 20 Aralık@ebrumsumsu 25 Kasım@TASUU 24 Kasım@canancan11 24 Kasım 7 Aralık@Usagitsukino 23 Kasım 18 Aralık@sevayd 24 Kasım 20 Aralık@Deepblues 26 Kasım 21 Aralık@yelif10 27 Kasım 27 Aralık@imagination forever 27 Kasım 22 Aralıkmutluanne2779 09 Kasım 7 Aralık@Mervenur277 27 Kasım 23 Aralık@Karakuzu12 11 Ekim 9 Aralık@Sirius2023 28 Kasım 27 Aralık
düzensiz aslında ama uygulamaya göre 1 aralık canımBen de görüyorum canım bat ne zaman
İnşallah güzel haberler alırsın canım bende kürtaj oldum 8 ay geçti hamile kalamıyorum inşallah bende tüm isteyenlerede hayırlı evlatlar nasip etsin ❤Yaaa kuzum o zaman gitmeyimmi yarın..Kürtajdan sonra bu ikinci denemem..kanamam çok oldu benim..bir türlü kendime gelemedim..bende senin gibiyim..hep kürtajdan sonra hamile kalan mesajlar bana umut veriyorAyy İn şa Allah öyledir ya..bende testi atdım kenara..neqatif diye
Var gibi çizgi çıkmış , çok sevindimm hayırlı olsunEki Görüntüle 3168149
Merhaba bebetime normal gebelik testimin sonucu. Sizce gebelik hamilelik var mı?
KIZ BEN GORMEDIM ETIKET BIDAHA AT
Bence var canım inşallah sağlıklar artar değerindüzensiz aslında ama uygulamaya göre 1 aralık canım
Eli kulağında canım inşallah doktora gittin mi peki hiç hikayen ne tam bilmiyorum amaKızlar ya ateşim düştü iyice niye gelmiyor bu adet ada çayı felanda içtim yani sökülür diye valla iyice canım sıkılmaya başladı normalde benim adet olacağım zaman göğüslerim karnım felan inanılmaz ağrır hiç belirtimde yokadet olup denemelere başlamak sürece girmek istiyorum artık ama ben bekledikçe o gelmiyor
Arkadaşlar canli gözle cok hafif siliz cizgi goruyorum ben mi goruyorum acaba dün yaptigimda hic cikmamisti bu sabah cok cok az siliz cikti tesr artimed 10 dkkasa cikti bat yarin veya persembe
KIZ BEN GORMEDIM ETIKET BIDAHA AT
Canım 10 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum bugün 37 gün oldu ama adet ısrarla gelmiyor doktora kürtajdan 1 hafta sonra gitmiştim sıkıntı yok demişti. Cumartesiye kadar gelmezse bida gideyim diyor sonuçta 40 günü geçmiş olacak artık normal değildir herhaldeEli kulağında canım inşallah doktora gittin mi peki hiç hikayen ne tam bilmiyorum ama
Ayy gercekten mi cok mutlu oldum cunku dun hic cikmamisti bugun cikinca acab mi dedim ama 10 dkka icinde cikmasi sorun mu sizce 5 dkka icinde mi cikmaliydiSilik çizgi görüyorum cnm
şey çok güzel olaca
UMUT HER ZAMAN VAR AMA SENDE BILIYORSUN BAZEN ICINDE OLAYLARI YASARKEN COKTA FARKEDEMIYORSUN MANTIKLI DUSUNEMIYORSUN , NE ZAMANKI CIKIYORSUN O ZAMAN DIYORSUN ay hepte buyuk yazmısım neyse sende sevılıyorsun bebısım bil bunu :) hersey nasıp kısmet ötesi yok yalan :)