- 18 Haziran 2022
- 4.191
- 5.910
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #3.161
Eveett var benim ilk gebeligimde olmuştuGebeliği taze öğrenen hamişler biraz önce erken gebelik belirtileri arasında ayak üşümesi okudum bu doğru mu sjjdjsjs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eveett var benim ilk gebeligimde olmuştuGebeliği taze öğrenen hamişler biraz önce erken gebelik belirtileri arasında ayak üşümesi okudum bu doğru mu sjjdjsjs
Teşekkür ederim. Yani T de koyu çizgiyi görünce 3 günü degerlendiricez.Canım adetin bittikten sonra testlere başla ilk idrarla yapmıcaksın kesinlikle sonrasındada gün içerisinde hangi saat sana uygunsa yap ben genelde 12 de yapıyordum. Testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesmen gerekiyor. Testi hep aynı saatte yapmaya özen göster. T çizgisi c çizgisi ile aynı koyulukta yada c çizgisinden daha koyu olursa yumurtlamış oluyorsun o günü değerlendir yumurtanın çatladığı günüde değerlendir. Yumurtan çatladıktan 10 gün sonra test yapabilirsin gebelik varsa silik pozitif çıkıyor
Haber edicem tabiAy valla bende çok heyecanlandım haber et beni mutlaka
Kafayı tırlatmama az kaldı arkadaşlar beynimin içini bat gelene kadar sessize almak istiyorumEveett var benim ilk gebeligimde olmuştu
Ayak usumesini daha çok duşta hissediyordum sıcak suyla yıkanırken ayaklarıma dökünce sanki buz gibi bir şeyin üstüne sıcak su dökmüş gibi bir histiKafayı tırlatmama az kaldı arkadaşlar beynimin içini bat gelene kadar sessize almak istiyorum
Varsa sabah yap canım. Benide etiketlemeyi unutma. Kürtajdan sonra 6 gün önce olmaya başladım diyosun ya canım eger öyle devam ediyorsa olma ihtimali yüksek çünkü 4 gün sonra felan olman gerek canım. Biraz daha bekle öyle git bence testin koyulaşmazsa gidersinYaaa öylemi diyorsun..bende yarına randevu aldım doktora aşılamayi diyordum gideyim konuşayım.Testim var evde..ama korkuyorum etmek
Evet canım dogru donuyor gibi hisediyorsun sadece ayaklarını amaGebeliği taze öğrenen hamişler biraz önce erken gebelik belirtileri arasında ayak üşümesi okudum bu doğru mu sjjdjsjs
Normaldede çıkıyor canım en ucuzunu al varsa çıkıyor zatenCatlamadan 10 gün sonra erken gebelik testimi normal gebelik testi mi yapınca çıkıyor
İnstagramdan bir gebenin günlüğünden aldım kuzum 160 TL. 30 adet var içinde ama sorulara pek dönmüyor bayan, bu ay olmazsa gebelik innovita alıcam oradaki bayan hep dönüş yapıyor o daha kolay geldi bana strip test o .Merhaba canım bu yumurtlama testimi gebelik testimi bu yumurtlama testini nereden ve nekadara aldın bilgi verirmisin
Kız iyi sabırlısın ben olsam şimdi bile yapardım gölge görünce ben dayanamıyorum hastalık oluyor bende 2 saate bir yapıyordumVarsa sabah yap canım. Benide etiketlemeyi unutma. Kürtajdan sonra 6 gün önce olmaya başladım diyosun ya canım eger öyle devam ediyorsa olma ihtimali yüksek çünkü 4 gün sonra felan olman gerek canım. Biraz daha bekle öyle git bence testin koyulaşmazsa gidersin
Peki adetten kaç gün önce yaptın sen
Canım erken gebelikle yap bence kasetle belki çıkmazCatlamadan 10 gün sonra erken gebelik testimi normal gebelik testi mi yapınca çıkıyor
Canım kimisinin yumurtlama oluyor ertesi gün çatlıyor 2 gün değerlendirmek çok önemli oluyor kimisinin yumurtası 2 gün kalıyor 3. Ğün çatlıyor ondada 3 gün değerlendirmem gerekiyor sen bir testlerine başla buraya atarsın yardımcı oluruzTeşekkür ederim. Yani T de koyu çizgiyi görünce 3 günü degerlendiricez.
Yumurtlama-çatlama-yumurtanin son günü
Çok teşekkür ederimCanım erken gebelikle yap bence kasetle belki çıkmaz
Canım kimisinin yumurtlama oluyor ertesi gün çatlıyor 2 gün değerlendirmek çok önemli oluyor kimisinin yumurtası 2 gün kalıyor 3. Ğün çatlıyor ondada 3 gün değerlendirmem gerekiyor sen bir testlerine başla buraya atarsın yardımcı oluruz
Etiketlerim canım..ama çarşamba yapıcam..yarında bekleyim.Kurtajdan 6 gün sonra diğil canım..kürtaj 31 ağustosta oldum sonra adetlerim oldu bu benim ikinci denemem canımVarsa sabah yap canım. Benide etiketlemeyi unutma. Kürtajdan sonra 6 gün önce olmaya başladım diyosun ya canım eger öyle devam ediyorsa olma ihtimali yüksek çünkü 4 gün sonra felan olman gerek canım. Biraz daha bekle öyle git bence testin koyulaşmazsa gidersin
Bende adet olmadığım her gün acaba diyip test yapmak istiyorum bu işin sonunda batan ben olucam biran önce adet olsaydımda acabam geçseydi keşke korunsaymışız kürtajdan sonra ya valla geldimi gelecekmi diye diye çatladımKız iyi sabırlısın ben olsam şimdi bile yapardım gölge görünce ben dayanamıyorum hastalık oluyor bende 2 saate bir yapıyordum
Ayyy bu konuda o kadar sabırlıyım..diyorum ya doktora gitmek düşünmeseydim hiç etmezdimAma şimdi teste bakıyorum..diyorum yok ya bir şey yokKız iyi sabırlısın ben olsam şimdi bile yapardım gölge görünce ben dayanamıyorum hastalık oluyor bende 2 saate bir yapıyordum