- 1 Nisan 2022
- 12.527
- 15.402
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #3.121
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu hastalığı yendikten sonra birde olmazsa diye beklememek için dr bütün testlerimizi yaptırdık eşim ve bende hiç bir sıkıntı çıkmayınca denemeler oldu sonra bi kac ay stres yaptım olmadı 3 kez regli bittikten sonra folic asit başladım bi tatil yaptık bide sık ilişki oldu o dönem ve 4 ayda hamile kalmıştımMerhaba mümkünse size danışmak istiyorum ben yeni ilişkiye girdim eşimle (vajinusmusu yeni yendin) Allah nasip ederse hemen çocuk düşünüyoruz bana onerileriniz neler olur acaba yeni başladım araştırmalara
Sanki gölge var gibi ama adetine çok varmış daha canımKızlar ben dayanamadım test yaptım bu gün..bat 7 bende..Yumurtlamayı takip etmedim..sık ilişki oldu..aşılama düşünüyorum olmazsa
O gölgeyi bende gördüm canım..hiç test yapan biri diğilim sabırlıyim bu konuda..ama aşılama yapmayı düşünüyorum..önceden gidib doktorla konuşmak istiyorum..ondan yaptım testi.Sanki gölge var gibi ama adetine çok varmış daha canım
Cokkkkk hafif ama çok hafif gölge var iki üç güne silik olarak belli olur eğer varsa insallllah vardırKızlar ben dayanamadım test yaptım bu gün..bat 7 bende..Yumurtlamayı takip etmedim..sık ilişki oldu..aşılama düşünüyorum olmazsa
Çok sağol canım açıklaman için o zaman o akıntım başladığında üst üste ilişki olmalı değil mi ovulasyon da pik olmuş oluyor yani?O akıntı yumurtanın çatlayacagının göstergesi. Birkaç saat içinde de çatlayabilir ertesi gün de çatlayabilir. O sıvıyı görünce ilişki olması çok şans artırıyor çünkü o sıvı spermler için içerde daha kalıcı ortam hazırlıyor ve sıvılara tutunuyorlar içeride. Yumurtaya daha kolay ulaşmasını sağlıyor ayrıca
Ay İn şa Allah ya..belkide gerek kalmaz aşılamaya canımCokkkkk hafif ama çok hafif gölge var iki üç güne silik olarak belli olur eğer varsa insallllah vardır
Çok var bat’a o yüzden suan çok erken olmuş bir kaç güne daha net olur Güzel haberler bekliyoruzAy İn şa Allah ya..belkide gerek kalmaz aşılamaya canım
İnşallah gerek kalmaz canım gölge var yani adetten gemen sonra yumurtlama olmuş olabilir miO gölgeyi bende gördüm canım..hiç test yapan biri diğilim sabırlıyim bu konuda..ama aşılama yapmayı düşünüyorum..önceden gidib doktorla konuşmak istiyorum..ondan yaptım testi.
Aynen çok var bata..ama tamda adet belirtileri şimdi var bendeama ben hamile kaldığımda bile aynı belirtiler vardır.Çok var bat’a o yüzden suan çok erken olmuş bir kaç güne daha net olur Güzel haberler bekliyoruz
İn şa Allah kuzum..zaten ben eskiden ovu testleri yapıyordum..hep erkenden görüyordum yumurtlamayı..bu ay ama sık ilişki oldu..belki tutmuş diye umut ediyorumİnşallah gerek kalmaz canım gölge var yani adetten gemen sonra yumurtlama olmuş olabilir mi
Yada son adet tarihin mi 7 aralık. Ben mesela son adet tarihim 7 aralık olsa diger ay 2 ocakta olurum Sen tam günümdemi oluyorsunİnşallah gerek kalmaz canım gölge var yani adetten gemen sonra yumurtlama olmuş olabilir mi
O kadar aynı ki adet belirtileri ile kaç gündür tuvalete koşuyorum adet oldum sanıp o sökülme ağrısı sızlama ağrısı hafif hafif yanmalar hepsi varAynen çok var bata..ama tamda adet belirtileri şimdi var bendeama ben hamile kaldığımda bile aynı belirtiler vardır.
Aynen canım..hatda ben hamile kaldığımı bile sanmadım..malesef kürtaj oldum..Mide bulantıları 3 haftada başladı bende..o da çok hafifO kadar aynı ki adet belirtileri ile kaç gündür tuvalete koşuyorum adet oldum sanıp o sökülme ağrısı sızlama ağrısı hafif hafif yanmalar hepsi var
trkn0709 canım inşallah bebiş senledir
Böyle takvimleri görmek çok güzel maşallah saglıkla ilerlesin inşallah canım benimO kadar aynı ki adet belirtileri ile kaç gündür tuvalete koşuyorum adet oldum sanıp o sökülme ağrısı sızlama ağrısı hafif hafif yanmalar hepsi var
Son adet 7 aralık canım..ama kürtaj olduktan sonra 6 gün önce oluyorum.Eskiden ama aynı günde oluyordum ve ya 1 gün önceYada son adet tarihin mi 7 aralık. Ben mesela son adet tarihim 7 aralık olsa diger ay 2 ocakta olurum Sen tam günümdemi oluyorsun
İnşallahhhhYa kuzum benim çok saol inşallah
Hepimiz güzel haberler alalım