- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #3.181
Bulursan bir yöntem bize de söyle bacikoooben daha çalışmalara bile başlayamadımKafayı tırlatmama az kaldı arkadaşlar beynimin içini bat gelene kadar sessize almak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulursan bir yöntem bize de söyle bacikoooben daha çalışmalara bile başlayamadımKafayı tırlatmama az kaldı arkadaşlar beynimin içini bat gelene kadar sessize almak istiyorum
Gebeliği taze öğrenen hamişler biraz önce erken gebelik belirtileri arasında ayak üşümesi okudum bu doğru mu sjjdjsjs
Kuzum şimdi anladım mesajını 6 gün önce konusunda..Kürtajdan sonraki ilk normal adetim 6 gün önce oldu..bu ikinci denemem..bilmiyorum bu nasıl olucak canımVarsa sabah yap canım. Benide etiketlemeyi unutma. Kürtajdan sonra 6 gün önce olmaya başladım diyosun ya canım eger öyle devam ediyorsa olma ihtimali yüksek çünkü 4 gün sonra felan olman gerek canım. Biraz daha bekle öyle git bence testin koyulaşmazsa gidersin
Olmucak inşallah canım kürtajdan sonra ilk adetten sonra kalan çok hamileKuzum şimdi anladım mesajını 6 gün önce konusunda..Kürtajdan sonraki ilk normal adetim 6 gün önce oldu..bu ikinci denemem..bilmiyorum bu nasıl olucak canım
Bende 5 ekimdw düşük yaptım kürtaj olmadımOlmucak inşallah canım kürtajdan sonra ilk adetten sonra kalan çok hamile
Ayy İn şa Allah ya..aynen bende çok duydum hemen hamile kalan çok oldu..ilkinde 1.5sene bekledimOlmucak inşallah canım kürtajdan sonra ilk adetten sonra kalan çok hamile
Canımcım aldın mı randevu ne zaman doktora gideceksinBen hala donuyorum. El ayak diz burun nerem varsa üşüyor ama Adana dayız, eve henüz kombi petek çekilmedi. Kendinden bir ince soğuk oluyor ona bağlıyorum.amaa hani öyle yandım çok sıcak hiç olmadi bende bir de ilk silik çizgiyi gördüğüm akşam sesim grip olacak gibi çıkıyordu
Gecmiş olsun..bende canım ilk çocuk..Allah tez bir zamanda bizleri sevindirsinBende 5 ekimdw düşük yaptım kürtaj olmadım
Yeri dolsun inşallah seninde benimde canımAyy İn şa Allah ya..aynen bende çok duydum hemen hamile kalan çok oldu..ilkinde 1.5sene bekledim
Amin Allah canımYeri dolsun inşallah seninde benimde canım
Amin canım benim 2 tane var kuzum şimdi 3. Ye taktım kafayı oda düştü malesefGecmiş olsun..bende canım ilk çocuk..Allah tez bir zamanda bizleri sevindirsin
Biliyorum kuzum yazmıştın buraya..Allah'tan hayırlısı canım.Bak biz evden çocuk sesi gelsin diye..ailenin temeli olsun diye uğraşıyoruz..denemediğimiz bir şey kalmadıAmin canım benim 2 tane var kuzum şimdi 3. Ye taktım kafayı oda düştü malesef
Olabilir cnm takıp et ateşini biliyorsun şüpheli yükselişin ardından 3 yüksek ateş ister.pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 Ben geçen ay soğan kürü yapmıştım 9 gün. Reglim çok yoğun olurdu normal düzeye indi, iyi geldi. Şu an kafam karışmış durumda galiba erken yumurtlama oluyor bu ay. Hem uzayan akıntı var kaç gündür hem ateşte bir tuhaf sanki. Atayım da bir bakın neler oluyor bana Normalde yumurtlama 16. 17.günlerde olurdu.takvimde de yeşil kutuları gerçek ovülasyon günleri olarak işaretlemiş program
Canım sıpa daha çok minik hesap ediyorum öğrendiğimde 50lerdeydi. İkiye katlayarak gidecek ya. Çarşamba bir kan versem dedim. Ona göre önümüzdeki hafta içine bir randevu alirim. Kese görmeye giderim direkt diye İnşaallahCanımcım aldın mı randevu ne zaman doktora gideceksin
O akıntı başladığında bence üst üste ilişki olmasına gerek yok sperm zaten iki üç gün yaşıyor diyelim bugün akıntı geldi bugün ilişki olur yarını boş bırakırım sonraki gün bir daha ilişki olurÇok sağol canım açıklaman için o zaman o akıntım başladığında üst üste ilişki olmalı değil mi ovulasyon da pik olmuş oluyor yani?
İnşallah canım, haftaya 6. Hafta oluyor dimi, inşallah hem kese görüp hem de kalp atışı duyarsınızOlabilir cnm takıp et ateşini biliyorsun şüpheli yükselişin ardından 3 yüksek ateş ister.
Canım sıpa daha çok minik hesap ediyorum öğrendiğimde 50lerdeydi. İkiye katlayarak gidecek ya. Çarşamba bir kan versem dedim. Ona göre önümüzdeki hafta içine bir randevu alirim. Kese görmeye giderim direkt diye İnşaallah
Ya benim akıntı yok ortada bakıyorum. Anlamadım ya hep fitil akıntısı yüzünden. Bakalım bu ay ateş ne derse o olacakBak bende bana yazdığını anladım of bakalım bu akşam bı çıksın da aradan ertesı günlere bakcazz
Yumurtlama için mi 3 gün yüksek ateş lazım canım. Bu ay gebelik için çalışmıyoruz keyfimize bakıyoruz eğer yumurtlama günüm değiştiyse çok daha önce regl olcam sanırımOlabilir cnm takıp et ateşini biliyorsun şüpheli yükselişin ardından 3 yüksek ateş ister.
Canım sıpa daha çok minik hesap ediyorum öğrendiğimde 50lerdeydi. İkiye katlayarak gidecek ya. Çarşamba bir kan versem dedim. Ona göre önümüzdeki hafta içine bir randevu alirim. Kese görmeye giderim direkt diye İnşaallah
Yumurtlama için mi 3 gün yüksek ateş lazım canım. Bu ay gebelik için çalışmıyoruz keyfimize bakıyoruz eğer yumurtlama günüm değiştiyse çok daha önce regl olcam sanırım
İnşallah canım, haftaya 6. Hafta oluyor dimi, inşallah hem kese görüp hem de kalp atışı duyarsınız
Bide filtresiz görseydik bu fıltreyı sevmedım