- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #3.101
İyi akşamlar benim anlayamadığım bisey var bu yumurta çatlayıncaya ne oluyor catlamazsa ne oluyor acaba hiç bilmediğim konular okudum bir sürü msj anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebısmm adetımın ılk gunu asırı agrım oluyor myom amelıyatı oldugmdan berı,bide üzerine migren tuttu bugun,işten bıle eve erken geldm yattım sımdı kalktım dahaimagination forever gizzz nerelerdesin çıkmıyor sesin günün nasıl geçti
O akıntı yumurtanın çatlayacagının göstergesi. Birkaç saat içinde de çatlayabilir ertesi gün de çatlayabilir. O sıvıyı görünce ilişki olması çok şans artırıyor çünkü o sıvı spermler için içerde daha kalıcı ortam hazırlıyor ve sıvılara tutunuyorlar içeride. Yumurtaya daha kolay ulaşmasını sağlıyor ayrıca
Bak bende bana yazdığını anladım of bakalım bu akşam bı çıksın da aradan ertesı günlere bakcazzAkıntıyı gördükten birkaç saat sonra bile çatlayabilir ertesi gün bile çatlayabilir o sıvıyı gördüğünde ilişki olduğunda şansın çok artıyor sıvılar spermi daha kolay ulaştırıyor ve daha uzun yasamalarını sağlıyor. Ben hep gördüğümde sıvıyı gün aşırı yapıyorum. İki aydır tutuyor ama işte kimyasal
Yarın hafifler sancıların canımBebısmm adetımın ılk gunu asırı agrım oluyor myom amelıyatı oldugmdan berı,bide üzerine migren tuttu bugun,işten bıle eve erken geldm yattım sımdı kalktım daha
Tabıkı bugun sımdııı hatta.ve hatta yarında 3 gun hergun degerlendırmek lazmmıs.ovulasyon testı aldıgım yerın sıtesınde yazıyorKizlarrr bana bir yol gosterim ne yapayimm
Bende çatlamadan tam 9 gün sonra görmüştüm silik çizgiyi 3 saate dahada rahat görürsün canımİlk defa üvalasyon yaptım inşallah onun faydası vardır çatlamadan sonra 9 gün oldu bugun normalde 11 12 gün beklemen lazım
Ya oyle canim.esimde.sperm sikintisi vardi 1 ayi geciktir takviye kullaniyoruzTabıkı bugun sımdııı hatta.ve hatta yarında 3 gun hergun degerlendırmek lazmmıs.ovulasyon testı aldıgım yerın sıtesınde yazıyor
Bugün yarın hep ol canım şansa bırakma tutacak inşallah hissediyorum ben yumurtladıgım gün arka arkaya yaptımKizlar iyi aksamlar eve gelip ovu yaptim yumurtlamisim dun esimle birlikte.olmustuk sabah mi tekrar olsak acaba hangisi daha saglikli olur
Esimde sperm sikintisi vardi en son suan belki artmistir bilmiyorumBugün yarın hep ol canım şansa bırakma tutacak inşallah hissediyorum ben yumurtladıgım gün arka arkaya yaptım
Testime bakar mısınız bata 2 gün var
Eki Görüntüle 3167915
Bide ben akşam yemekten sonra yapmıştım ama idrar 2 saatlik DiBenim de böyleydi işte ilk. Sonraki gün sabah yaptım kipkirmizi çıktı. Hayırlı olsun canım
Ya bi bakar mısınız kızlar bu çatlamış mı oluyor 19:30 gibi yaptım son testi fnd_50 , Papatyamaviss , pozitifbiriEvet kuzum 12 Aralık bat oluyor
Uzmanlar misyoner pozisyonuna ağırlık vermiş internetten araştırırsan daha iyi bulursun klasik yani kadın altta erkek üstte boşaldıktan sonra hemen çıkmasın eşin biraZ beklesin içinde yazıyor her yerde ki kaçak olmasın diye 3 5 dakika.Sonrasında ya da işlem esnasında ( ameliyat ciddiyetinde yapanlar için işlem sayılır)) bel altına da yastık öneriliyor yer çekiminden dolayı spermin rahime daha iyi veya daha çoğunun ulaşması için1 senedir evliyim Ben bu ay başladım dışarı çıkınca korktum bnm rahmim kabul etmiyor diye düşündüm bı an
pozitifbiri fnd_50 Papatyamaviss @Eymen01 şimdi biri bana bunu aciklayabilir mi
Banyo dolaplarını düzenlerken 1 tane test buldum ve 6 gün vardı adete nasılsa daha belli olmaz yapayım yer kaplamasın burada dedim
Gözle görüyorum o çizgiyi silik bayağı ama seçebiliyorum
Şimdi efektli halini atıyorum size
pozitifbiri fnd_50 Papatyamaviss @Eymen01 şimdi biri bana bunu aciklayabilir mi
Banyo dolaplarını düzenlerken 1 tane test buldum ve 6 gün vardı adete nasılsa daha belli olmaz yapayım yer kaplamasın burada dedim
Gözle görüyorum o çizgiyi silik bayağı ama seçebiliyorum
Şimdi efektli halini atıyorum size
Bebişim çok hafif bir silik çizgi var ama yarın sabah yeniden yapsan yok mu hiç test ayyyiii inşallah vardır da yanıma geligeliverirsin
Peki adetten kaç gün önce yaptın senG Guzelanneleerr bak hatta ilk ve bugünkü halini de atayım arada 6 gün var