- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #2.481
Kuzum benim eşimde de ileri derece tek tarafı varikosel var. Hatta ameliyat olması gerekiyor. Doktor cocugun var mı diye sormuş 2 tane deyince e tamam o zaman ne düşünüyorsun demiş sanki başka olmaz dercesine. Şu an hamileyimBu ay böyle birşey olmasını isterdim ama eşimde varikosel var sanırım ihtimalimiz çok düşük
Canim normalde çocukların ateşinide mi dil altından ölçmek gerek ?Kuzum benim eşimde de ileri derece tek tarafı varikosel var. Hatta ameliyat olması gerekiyor. Doktor cocugun var mı diye sormuş 2 tane deyince e tamam o zaman ne düşünüyorsun demiş sanki başka olmaz dercesine. Şu an hamileyimve ben tam 5 yıl Yasmin kullandım. 6 ay geçti bırakalı. Olacaksa olur takılma , eğer uzun zaman denedin ,olmazsa git bir sperm testi baktır eşine, o zaman ona göre hareket edersiniz
Ay tam bugün yumurtlama değerlendirin bugün ve yarını mutlakaKızlarım ben dün yumurtlama sanıyordum en alttakini az önce yaptım sanırım bugün dimi.9 Kasım regl başlama tarihim 14 kasımda rahim filmi çekildim üç ay üst üste klomen kullandım bu ay kullanmadım normalde klomen 12 .nci gün falan yumurtluyordum.bu sefer 18 i buldu bnde korkmuştum yumurtlama olmıcak diye ama asıl yumurtlama bugğn dimi tecrübeli arkadaşlardan rica ediyorum
Bana dua et nolursun hepimize et hamilelerin duası kabul olurAy tam bugün yumurtlama değerlendirin bugün ve yarını mutlaka
Etmem miiii allahım tüm isteyen herkese nasip etsinBana dua et nolursun hepimize et hamilelerin duası kabul olur2 yıldır bekliyorum eşim tam bir yıl önce varikosel ameliyatı oldu değerleri iyi benim doktorum sadece hsg çeklmem kaldığı için onu da çekti iki hafta önce artık rabbime sığınmaktan başka bir çağrem kalmadı
Canim normalde çocukların ateşinide mi dil altından ölçmek gerek ?
Kızımda az ateş var gibi, hastaydı zaten.Canım cocuklarda da mümkünse ağızdan degilse kolalti da olur diye biliyorum
Benim eşimde de 3. Derece çıktı yani ilerlemiş, tek taraflı, bi tane çocuğumuz var 5 yaşında, 5 ay önce test yapıldı, yorumlayabilen varsa yükliyim, dr imkansız değil olabilir demiş ama 5 aydır olmadı, nasip, şimdi tekrar test verecek heralde değerlerde oynama var mı diye, Allah bağışlasın çocuklarınızı yeni bebiş de hayırlı olsun sağlıkla gelsinKuzum benim eşimde de ileri derece tek tarafı varikosel var. Hatta ameliyat olması gerekiyor. Doktor cocugun var mı diye sormuş 2 tane deyince e tamam o zaman ne düşünüyorsun demiş sanki başka olmaz dercesine. Şu an hamileyimve ben tam 5 yıl Yasmin kullandım. 6 ay geçti bırakalı. Olacaksa olur takılma , eğer uzun zaman denedin ,olmazsa git bir sperm testi baktır eşine, o zaman ona göre hareket edersiniz
Valla son radde çekindim zaten hsg yi bişey çıkmadı şükür ama hsg sonrası da gebelik çok oluştuğu söyleniyo bakalım inşallah ağzın bal yesinEtmem miiii allahım tüm isteyen herkese nasip etsinsizden de güzel haber duyacağız inanıyorum
Hsg belki de zaten hic gerek bile olmayacak ne güzel ki suan yumurta pik yapmıs durumda hazır suan kavuşmayı bekliyormutlaka değerlendirin şu bir kaç gün hatta yapın 2 hafta sonra da cift çizgi nasip olsun insallah
Valla o kadar fark olmaması lazım ama...Kızımda az ateş var gibi, hastaydı zaten.
Dil altı 37.7 çıktı
Koltuk altı 35.6
Hangisi doğru acaba dedim
Hakkınızda hayirlisi olsun canım Rabbim bekletmesin...Benim eşimde de 3. Derece çıktı yani ilerlemiş, tek taraflı, bi tane çocuğumuz var 5 yaşında, 5 ay önce test yapıldı, yorumlayabilen varsa yükliyim, dr imkansız değil olabilir demiş ama 5 aydır olmadı, nasip, şimdi tekrar test verecek heralde değerlerde oynama var mı diye, Allah bağışlasın çocuklarınızı yeni bebiş de hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Canim benim de sabah 1.5 derece fark ciktiValla o kadar fark olmaması lazım ama...
Hakkınızda hayirlisi olsun canım Rabbim bekletmesin...
1 civarıydı canım normal dediler ama bilmiyorum sizce nasıl? Bi problem yoktur dimiAmh kaç çıktı kuzum
Ben elendim canim dun regl oldum insallah senin guzel sonuçlanır nasip ne zaman sa o zaman olur insallahSizinle aynı sat ve bat tarihlerimiz
B Buffalosos hamile canımBen elendim canim dun regl oldum insallah senin guzel sonuçlanır nasip ne zaman sa o zaman olur insallah
Bu ay yumurtlamayı yakalayın mutlaka takip edinBen elendim canim dun regl oldum insallah senin guzel sonuçlanır nasip ne zaman sa o zaman olur insallah
Selam kızlar ben de aralık ayı gebelik planlıyorum.Ama bu bat ne demek bir şey anlamadım doğrusuAteş ölçen bebişler:
@Deepblues : 615927 Ovulation charts on FertilityFriend.com
pozitifbiri : 78a23e Ovulation charts on FertilityFriend.com
Papatyamaviss 6e5665 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Hoşgeldiniz Hanımlar
*Yumurtlamadan en az 10-12 gün geçmeden test yapmıyoruz.Herkes gruba girdiğinde bunu okusun ve kendine, duygularına hakim olsun
Geç olsun Güç olmasın diyerek bu ayı ben açmak istedim
Anne Adaylarımız SAT BAT DURUM @Bearhug 9 Kasım 5 Aralık@maman 5 Aralık
NewMamaa 8 Kasım 5 Aralık@trkn0709
6 Kasım 4 Aralık@savascii
22 Kasım 20 Aralık@Mevsimlisan
11 Kasım 3 Aralık@melegim can
31 Kasım 1 Aralık@1ebe knickerbockerbande fatsek 9 Kasım 6 Aralık@Ihlamurseven @bebekheyecani 8 Kasım 3 Aralık@knickerbockerbande 11 Aralık@Kristialia
@beyons 1 Aralıkpozitifbiri Papatyamaviss 10 Kasım 8 Aralık@yanbaz 13 Aralık@Feyzacim 9 Aralık@trueliving_ 5 Aralık@September Wind 3 Aralık@Evimmis O ozayse 26 Ekım 1 aralık@zorunlualanlar 11 Kasım 3 Aralık@yelif10 1 Kasım 1 Aralık@Niqu @Angels900 11 Kasım 15 Aralık@Sura33 2 Kasım 1 Aralık@Devakus 9 Aralık@mydreams93 @lavinya- 14 Kasım 10 Aralık@Seyda kefir 14 Kasım 13 Aralık@Wanda Maximoff 13 Aralık@Miss ela 15 Aralık@mssmaya07 4 Kasım 2 Aralık@DilekHanim 4 Kasım 5 Aralık@Ncct 15 Kasım 11 Aralık@gullcun 3 Kasım 1Aralık@pascal1634 31 Ekim@mgev 13 Aralık@babypink00 15 Kasım 11 Aralık@Sunshine597 12 Kasım 12 Aralık@Simgeklcc 6 Kasım 3 Aralık@angel0003 @Cey1an 17 Kasım 18Aralık@melisaa93 18 Kasım 18 Aralık@Aden2023 11 Aralık@Pandolfini 2 Aralık@çgh 10 Kasım 6 Aralık@keug03 @Sudemsade 18 Kasım 20 Aralık@mooncrown2001 18 Kasım 20 Aralık@Cicekcicek20 4 Aralık@ozlemem 7 Kasım 5 Aralık@aysesngul 20 Aralık@ebrumsumsu 25 KasımT TASUU 24 Kasım@canancan11 24 Kasım 7 Aralık@Usagitsukino 23 Kasım 18 Aralık@sevayd 24 Kasım 20 Aralık@Deepblues 26 Kasım 21 Aralık
Şef arda uc yüksek ateş sonrasını baz alır cunku kuzum programKızlar ff tablomu ekliyorum. Benim yumurtlamayı başka güne çizdi bu ya :) Ovu.ya göre 13.gün pik oldu sonra silikti hep. Ama ff 16ya çizdi.. o ama o günlerde hep silikti.pozitifbiri Papatyamaviss @Deepblues