- 15 Temmuz 2015
- 18.698
- 31.195
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #2.501
Beklenen adet tarıhı canım benımSelam kızlar ben de aralık ayı gebelik planlıyorum.Ama bu bat ne demek bir şey anlamadım doğrusu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklenen adet tarıhı canım benımSelam kızlar ben de aralık ayı gebelik planlıyorum.Ama bu bat ne demek bir şey anlamadım doğrusu
Bence bugun kuzum havuç ye bol bolKızlarım ben dün yumurtlama sanıyordum en alttakini az önce yaptım sanırım bugün dimi.9 Kasım regl başlama tarihim 14 kasımda rahim filmi çekildim üç ay üst üste klomen kullandım bu ay kullanmadım normalde klomen 12 .nci gün falan yumurtluyordum.bu sefer 18 i buldu bnde korkmuştum yumurtlama olmıcak diye ama asıl yumurtlama bugğn dimi tecrübeli arkadaşlardan rica ediyorum
Napsam öteki ateşleri değiştirsem mi :) düzeltsin diyeŞef arda uc yüksek ateş sonrasını baz alır cunku kuzum program
Teşekkür ederim Beni de listeye ekler misinBeklenen adet tarıhı canım benım
Tatlım dün iki tane yemiştim çok sevemiyorum öyle çiğden yemeyi bende havuç tarator yaptım inşallah hepimiz güzel haberi alalım artıkBence bugun kuzum havuç ye bol bol
Artık etiketlemesen de anlıyorum bak bence bil kıymetini ben de ölçüyorum habire 36.3 ya da 36.4 çıkıyor. Yarın 15. Gün bakalım kaç olacakAaa demeee evet sana yazdım demekkı etikete bıle gerek yok artık bence düşmesi lazım bı ıkı kademede olsa 36.3 kaç gündür
Benim eşimde de var ama bir çocuğumuz oldu şimdi ikinciyi istiyoruz yeter ki Allah istesin her şey olur sen hiç canını sıkma öyle düşünme moralinizi yüksek tutun. Bol bol keçiboynuzu özü içir eşine sağlıklı beslenin temiz beslenin. Düzenli egzersiz vitamin takviyesi vs inşallahBu ay böyle birşey olmasını isterdim ama eşimde varikosel var sanırım ihtimalimiz çok düşük
BendeKızlar eğer hamileysek yumurtlamadan sonra ateş yükselir mi? Hala çözemedim şu ateş işlerini
Tablon gayet güzel. 16. Gün yumurtlamissin ve bundan sonra cizgiden yüksek seyrederse bı 12 -15 gun takip edeceksin umut var bebişim ateslerini neden değiştireceksin anlamadımKızlar ff tablomu ekliyorum. Benim yumurtlamayı başka güne çizdi bu ya :) Ovu.ya göre 13.gün pik oldu sonra silikti hep. Ama ff 16ya çizdi.. o ama o günlerde hep silikti. pozitifbiri Papatyamaviss @Deepblues
Ateş yumurtlamadan sonra zaten yüksek seyreder. Bat günü düşmezse asıl o zaman ümit varKızlar eğer hamileysek yumurtlamadan sonra ateş yükselir mi? Hala çözemedim şu ateş işlerini
Teşekkür ederim Allah ikinciyi de nasip etsin size inşallah illede olsun demiyoruz nasip zaten bir oğlumuz var, ama zaten çocuk için olmasa bile sağlık için ameliyat olması lazımBenim eşimde de var ama bir çocuğumuz oldu şimdi ikinciyi istiyoruz yeter ki Allah istesin her şey olur sen hiç canını sıkma öyle düşünme moralinizi yüksek tutun. Bol bol keçiboynuzu özü içir eşine sağlıklı beslenin temiz beslenin. Düzenli egzersiz vitamin takviyesi vs inşallah
Kıyamam sana ya. Üzülme demek bi çözüm değil biliyorum ama ona ve sana en güzel gelecek şey onun seni sevdiği için sana tutunduğunu düşünmen. Sen tabi ki onu seviyorsun canım benim. Allah ta sana nasip etti. Bi destek almayı düşünebilirsin belki ikiniz için de.Kızlar ben çok kötüyüm ağlama krizleri yaşıyorum sürekli hic iyi değilim sürekli ağlıyorum İçli içli ağlayınca ona bisey olmasından da korkuyorum ama çok kötüyüm bütün çocukluk travmalarım ortaya çıktı sürekli ona onu çok seveceğimi söylüyorum küçükken zor bir çocukluk yaşadım hepsi aklıma geliyor kendimi ikna ederken buluyorum sürekli ağlıyorum
Sen benim umudumsun pozitifbiriKuzum benim eşimde de ileri derece tek tarafı varikosel var. Hatta ameliyat olması gerekiyor. Doktor cocugun var mı diye sormuş 2 tane deyince e tamam o zaman ne düşünüyorsun demiş sanki başka olmaz dercesine. Şu an hamileyim ve ben tam 5 yıl Yasmin kullandım. 6 ay geçti bırakalı. Olacaksa olur takılma , eğer uzun zaman denedin ,olmazsa git bir sperm testi baktır eşine, o zaman ona göre hareket edersiniz
Sen benim umudumsun pozitifbiri
Kızlar ben çok kötüyüm ağlama krizleri yaşıyorum sürekli hic iyi değilim sürekli ağlıyorum İçli içli ağlayınca ona bisey olmasından da korkuyorum ama çok kötüyüm bütün çocukluk travmalarım ortaya çıktı sürekli ona onu çok seveceğimi söylüyorum küçükken zor bir çocukluk yaşadım hepsi aklıma geliyor kendimi ikna ederken buluyorum sürekli ağlıyorum
Benim karın agrım yok ama elleyince yerinde atmıyor düzeltiyorum kendim ama yine sol tarafa düsüyor ve düsünce his ediyorum bazen bende düşünüyorum ne alaka diye rahim ayrı göbek ayrı ama düsükken gebelikte olmaz diyorlar kafam karışıyor haliyle hep bir umut arıyorsun neyim var olmuyor die Rabbım hepimize sifasını versinYaaa olabilir tam bilgim yok ama peki sen göbek ağrısı vs yaşıyor musun? Bende de var mıdır acaba. Ya anam aslında hepsi bahane. Şöyle bir düşününce eğer gelecek olan varsa nasipte her türlü geliyor onun yaşayacak ömrü varsa doğacak zaman belli gelecek zaman belli. Buna inanıp kendimizi strese sokmasak keşke ama işte insanız üzülüyoruz
canım evet Yumrtlama olmuş pik günü :) benimde senin gibi 13-14. Gün yumurtlama oluyor benim hep, bugün de olmadı hala. Hangi marka bu?Kızlarım ben dün yumurtlama sanıyordum en alttakini az önce yaptım sanırım bugün dimi.9 Kasım regl başlama tarihim 14 kasımda rahim filmi çekildim üç ay üst üste klomen kullandım bu ay kullanmadım normalde klomen 12 .nci gün falan yumurtluyordum.bu sefer 18 i buldu bnde korkmuştum yumurtlama olmıcak diye ama asıl yumurtlama bugğn dimi tecrübeli arkadaşlardan rica ediyorum
Bu değişiyor gerçekten en garantisi adet gecikince yapmak, çünkü erken döllenme geç döllenme olabiliyorKizlar adete 5 gün kala kan testi versem kanda cikar mi sizce hamilelik