- 26 Aralık 2015
- 11.600
- 18.653
- 34
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #2.421
Geliyoooooooo çok yakın ateş de ölçmeye devam et çok yakın eli kulağındafnd_50 @pozitifbiri @Deepblues kızlar sanırım gelıyor gelmekte olan dımı son bır test kaldı ateşte bı kendını bellı etsee
Artmaya başlamış hadi bakalımfnd_50 @pozitifbiri @Deepblues kızlar sanırım gelıyor gelmekte olan dımı son bır test kaldı ateşte bı kendını bellı etsee
Bu ateş adete yaklaştıkça yada adet olunca düşüyor hamilelik varsa çıkıyor muGeliyoooooooo çok yakın ateş de ölçmeye devam et çok yakın eli kulağında
Benim adetim 13 gün oldu bitmedi henüzde adetliyken yumurta büyümeye başlar mı acaba kuzum onu merak ettim ilk başlarda olmadı agrı 2 gündür var hem sagda arada da sok kasık karnımda da oluyor igne batması gibiValla bugun çok yoğundum bı ara sol kaşığımda agrı oldu sol da demıstı cunku yumurta büyürken de olabılıyor belkı henuz çatlamadı
Aynen canım geliyor gelmekte olanfnd_50 @pozitifbiri @Deepblues kızlar sanırım gelıyor gelmekte olan dımı son bır test kaldı ateşte bı kendını bellı etsee
Hem de nasıl bende o ağrı oldu sağ yumurtalığım 16 mm ken doktora gittim 2 güne büyür çatlar dedi iki gün sonra topalladım ağrıdan batmadan ve o ağrılar geçmedi günlerceCanım sana şimdi doktor yumurta 15 mm olmuş dedi ya peki kasık agrın var mı yada oldumu yumurta büyürken yoksa sadece çatlarken mi oluyor kasık agrısı
Ayyy ne güzel insan o agrı olsd yumurtam çatlasa diye bekliyor. Saglıkla gelsin minigin canım darısıda bize olsun inşallah.peki adet iken yumurta büyür mü yada çatlar mıHem de nasıl bende o ağrı oldu sağ yumurtalığım 16 mm ken doktora gittim 2 güne büyür çatlar dedi iki gün sonra topalladım ağrıdan batmadan ve o ağrılar geçmedi günlerce
Adetken olmaz diye biliyorumAyyy ne güzel insan o agrı olsd yumurtam çatlasa diye bekliyor. Saglıkla gelsin minigin canım darısıda bize olsun inşallah.peki adet iken yumurta büyür mü yada çatlar mı
Anladım canım sagol.düşükten sonra ilk adetim bitmedi henüz uzun sürüyor bu gidişle diger adetimde geç gelecek düzen degişti tamamen diger aya ne zaman adet olacagımıda bilemem artık test yapar yapar dururum çok stresliAdetken olmaz diye biliyorumadet o yumurtanın çatlamasından sonra oluyor spermle döllenmezse
Yumurtlamadan sonra adete kadar yüksek kalıyor adetten bir iki gün önce ya da adet günü düşüyor@poziti
Bu ateş adete yaklaştıkça yada adet olunca düşüyor hamilelik varsa çıkıyor mu
Böyle bir durum olunca doktor alttan utrasonla bakınca anlıyormu benimde iki kimyasalim olduŞu sebepten dolayı engel diyorlar orada dikiş kaynamasını için açıklık oluyormuş sıvı birikmesi enfeksiyona sebep oluyormuş o yüzden tutunamıyormus inşallah benimki öyle değildir dimi
Aynımış bakalım ben de bugün uygulamaya göre pik olması gerekiyor ama yarın yapınca koyulaşma olacak mı bakalım benimde 13. Gün olacak ateşimidectakip ediyorum canımKuzum benım adet sonrası koyuydu 14.gün hıc ıkıncı cızgı kalmadı sılıklestı doktor yumurta daha yenı gelısıyor dedı dün ıste bugün 16.gün tekrardan koyulaşmaya basladı bırgebenın kuzum atesımde o sekılde çöktü ama yüksek gıtmedı dustu son üç dört gündür adet atesı bakalım bır ıkı güne bellı eder kendını bugunde yapmıcaktım ama akıntım çoğalmaya başladı yapayım dedım oyuzden
Ben 1 ay önce jimerde muayene ücretlerini sordum 550 tl mi ne dedi ve 900 kadar degisiyormus hani doktoruna göre sok oldum ya biraz fazla abartıyorlar ekstrem birsey yok giriyosun 5 dk muayene ediyor hele bazı ozeller devletten de kötü olmuş masallah gecen doruğa gittim alttan muayene etti 1 sn de cekti probu bisey de demedi kötü bisey varmi dedim yok dediValla ıste 7500 du jimer o zamansakın bursayla kıyas yapılamaz
Amin canımİnşallah canım benim valla öyleydi işte travmaydı benim için. Ama inşallah güzel olacak her şey inanıyorum ben de Allahım hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
Benımde gözüm sende hee ona göreBurasını açıp elimde uyuklamışım .Gözüm sende Papatyamaviss dedim yazdıysa hemen görüp yazmam lazım asla ihmal edemem aşko kuşkomu
Dil altını dikkate alıyoruz canımKızlar dil altı atesim 36.6 çıktı, koltuk altı 35.1
Hangisini dikkate almaliyim