- Konu Sahibi Papatyamaviss
Bende buralara gelecek gıbıyım yarın bat günü test yaptım negatif inşallahta gelmem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle katılıyorumcanlarına minnet valla
Sağlıklı ve hayırlısı ile aslan bebeklerimize kavuşuruz inşallah balım oovv ilkbahara çok var ben çok heyecanlıyımBen de Aslan burcu bebiş olsun istiyorum hayırlısı tabii önce ama Aslan burçları ya da yükseleni Aslan olanlarla iyi anlaşıyorum ayrıca Güneş in çocukları oldukları için hayat enerjileri yüksek oluyor bu anlamda sevdiğim diğer burç da Yay ama ona da daha çok var sanırım ilkbaharda falan hamile kalmak lazım
İnşallah hamişsindir canımBende buralara gelecek gıbıyım yarın bat günü test yaptım negatif inşallahta gelmem
aynen öyle ağzım yüzüm derken oluyorSen de benim gibi pıt diye yumurtlayanlardansın demek bir iki gün gecikince ne oluyoruz diyorum o kadar çabuk oluyor hemen de çatlıyor bir de son
İnşallah ama umut yok gıbiİnşallah hamişsindir canım
Sıkma canını hiç tatlım. Sonuçta sağlıklıyızki adet oluyoruz bir döngü geçiriyoruz.İnşallah ama umut yok gıbi
Ayyy sağlıklı bir bebiş inşallah enn güzel doğum günü sürpriziKızlar benim eşimin doğum günü 22 ağustos bu ay hamile kalıp bide 22 ağustosda doğurursam tadından yenmez herhalde
Canım ben ates takıbı yaparım atese gore pık gorugu zamanlar doğrulamak ıcın de ovu yaparımkızlar size bir sorum olacak.yumurtlama döneminizi nasıl takip ediyorsunuz?hamile kalmak için ektra neler yapıyorsunuz hadi beni azcık bilgilendirin . tavsiyeleriniz varsa söyleyin bu kıza
Dua zinciri oluşturalım rabbim önce buradakilere sonrada isteyen herkese en yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallahAyyy sağlıklı bir bebiş inşallah enn güzel doğum günü sürprizi
Bu ateş takibine adet olunca mı başlamak gerekiyor canım. Ben hiç ateş takibi yapmamıştım sizden duydum bende denicem inşallahCanım ben ates takıbı yaparım atese gore pık gorugu zamanlar doğrulamak ıcın de ovu yaparım
Hemen yarın başlayabilirsin canım , ben hala ölçüyorum düşmeye başlayınca sizinlede paylaşırımBu ateş takibine adet olunca mı başlamak gerekiyor canım. Ben hiç ateş takibi yapmamıştım sizden duydum bende denicem inşallah
biz boşuna bir boş bir dolu gidiyorduk bu ay yumurtlamada boş yok ay öyle diyorum inşaallah bi kaza bela vermezse tabiAy böyle duyunca bu ay için daha çok hevesleniyorum
Yumurtlama dönemini arada bir gün boşluk bırakmadan ful değerlendiren çoğu kişi hamile kalmış gerçekten
Ateş düşmeye başlayınca mi pik görüyor yoksa tam tersi mi canım ilk defa duydum bunu bide tek gün ovu yapınca anlayabiliyor musunHemen yarın başlayabilirsin canım , ben hala ölçüyorum düşmeye başlayınca sizinlede paylaşırım
aminnnnnnnnnnnnDua zinciri oluşturalım rabbim önce buradakilere sonrada isteyen herkese en yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah
Beni de ekleyebilir misiniz sat 3 kasım bat 1 aralık. Bu ay kimyasal gebelik geçirdim aralıkta inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarız :)Hoşgeldiniz Hanımlar
*Yumurtlamadan en az 10-12 gün geçmeden test yapmıyoruz.Herkes gruba girdiğinde bunu okusun ve kendine, duygularına hakim olsun
Geç olsun Güç olmasın diyerek bu ayı ben açmak istedim
Anne Adaylarımız SAT BAT DURUM @Bearhug 9 Kasım 5 Aralık@maman 5 Aralık@smgsmgsmg
8 Kasım 7 Aralık@trkn0709
6 Kasım4 Aralık savascii
22 Kasım 20 Aralık@ Mevsimlisan
11 Kasım 3 Aralık@melegim can
31 Kasım 1 Aralık@1ebe knickerbockerbande @fatsek 9 Kasım 6 AralıkIhlamurseven bebekheyecani 8 Kasım 3 Aralık@knickerbockerbande 11 Aralık@Kristialia
beyons 1 Aralık@pozitifbiri
örnek atıcam sana bırazdanAteş düşmeye başlayınca mi pik görüyor yoksa tam tersi mi canım ilk defa duydum bunu bide tek gün ovu yapınca anlayabiliyor musun
ya nasıl oldu bana anlatırmısınız sanırım bende kımyasal gecırıyorumBeni de ekleyebilir misiniz sat 3 kasım bat 1 aralık. Bu ay kimyasal gebelik geçirdim aralıkta inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarız :)