- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #2.121
Hep beraber bu işi çözdük Canım 12si doğru dimi çünkü tam 11 dpo da çıktı ona göre...
Evet yumurtlamayı da doğru tahmin ettik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yumurtlamayı da doğru tahmin ettik
Ayyy tebrik ederimmmm hayırlı olsun canım benim sağlıkla sıhhatle kucağına al İnşAllahGunaaaaaydin güzel anneler sabah atesim 36.9 du , Papatyamaviss @Sonbahardagel @Deepblues @1ebe @September Wind @trkn0709 Safransari @aysesngul
Daha senın atesımızle işimiz yok bizimPapatyamaviss oldu bu kez
inşallah size de dilerim en kısa zamanda canım :)Ayyy tebrik ederimmmm hayırlı olsun canım benim sağlıkla sıhhatle kucağına al İnşAllah
niye yaa hamile ateşi de lazım değil mi yani ayıp sanaDaha senın atesımızle işimiz yok bizim
ovu yapıyorum ama ıkı tane falan kaldı ben 13 14 gıbı yumurta olur yeter dedım yetmıcek atese gore yaparım son ıkıyı belkı , soyle bısey benım kafamı karıstıran işte senın dedıgın doğru benım adetım bıttı koyudan basladı ovulasyon dun yaptıgımda hıc cızgı cıkmadı desem yerıdır 15.gundu dun .. Relax tabı aynen oyleKız sen hani bu ay relax olacaktın asssla olamıyoruz işte
Yumurta gelişmeye başladıysa üç dört güne maksimum çatlıyor ovu testinden biliyorum ben de, adet bitimi hiç çizgi yokken hafiften çizgi çıkmaya başlayınca gelişim sürecine girdiler diyorum üç dört gün içinde de pik oluyor zaten
Ovu yapıyor musun bu ay sadece ateş mi?
yeşillenmiş artık o örnek olarak kalsın hadı yenı hamıslerımız yararlanır belkı ekledıminşallah size de dilerim en kısa zamanda canım :)
niye yaa hamile ateşi de lazım değil mi yani ayıp sana
Oh be tek değilmişim :) Hatta doğum günü okula denk gelsin arkadaşlarıyla kutlar filan diye bile düşündüm :)Ben bunları dusune düşüne 6-7 aydır hamile kalamiyorum okul başlama yaşı, Burcu derken her ay negatifi gördüğümde bunlarla avunuyorum
Oh be tek değilmişim :) Hatta doğum günü okula denk gelsin arkadaşlarıyla kutlar filan diye bile düşündüm :)
Senin kociş miydi tuttuğuna emin olan Adam bilmiş vallahiinşallah size de dilerim en kısa zamanda canım :)
niye yaa hamile ateşi de lazım değil mi yani ayıp sana
Senin kociş miydi tuttuğuna emin olan Adam bilmiş vallahi
18-20 dıye okudum bende oo ona kalırsa benım 5 gunum daha var full ılıskı mı napayım acaba bugun bos bırakıp cuma cumartesı pazar dıyorum bugun catlama durumu yok nasılsaSanki 15-20 arası diye biliyorum ama tam daemin değilim. Ama baya yaklaşmış sanki
Rabbım nasıp ederse ınsallah kuzum beeEvet canım inşallah dualarım seninle kimyasalın üzerine hemen kalırsın inşallah
soyledınmı kocana testlerın gelmedı daha dımı patlat bıtanedaha gozumuz gonlumuz acılsın dıcektımAdam yengeç burcunun dibinin dibi. Böyle kuvvetli his olamaz gerçekten
not yet dıyeydınDişçiye gidecek misin dedi, gitmeyebilirim dedim. "HAyırdır, yoksa Winter is Coming mi?" dedi Belli bişey yok risk var diye dedim o da gelme dedi dedim
Adam yengeç burcunun dibinin dibi. Böyle kuvvetli his olamaz gerçekten
soyledınmı kocana testlerın gelmedı daha dımı patlat bıtanedaha gozumuz gonlumuz acılsın dıcektım
Ayyy ben şimdi gördüm çok çok sevindim hadi sağlıkla kucağınıza alııınnnnnnnnGunaaaaaydin güzel anneler sabah atesim 36.9 du , Papatyamaviss @Sonbahardagel @Deepblues @1ebe @September Wind @trkn0709 Safransari @aysesngul
evet doğru ilişki günleri de uyuyor ff de 12 ye çekmiş çizgiyi discard etmesen bileHep beraber bu işi çözdük Canım 12si doğru dimi çünkü tam 11 dpo da çıktı ona göre...
benimki de yengeç boyuna küsüyor o da hisseder bir gün İnşAllah
Bence bugün boş olsun, sperm kalitesi de önemli çünkü yoksa kimyasal vs. oluyormuş. Maksimum 4gün üst üste olsun diyorlar.18-20 dıye okudum bende oo ona kalırsa benım 5 gunum daha var full ılıskı mı napayım acaba bugun bos bırakıp cuma cumartesı pazar dıyorum bugun catlama durumu yok nasılsa
Rabbım nasıp ederse ınsallah kuzum bee