- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #2.061
Bu ateş ölçme değerlendirmesini bende yapmak istiyorum ya. Adetten sonra başlıyoruz dimi henüz adet olmadım ama büyük ihtimalle olurum bu ay da nasıl yapacağımı anlatir misinizGözükmedi alın o zaman size fotosunu atam en iyisi
Bu ateş ölçme değerlendirmesini bende yapmak istiyorum ya. Adetten sonra başlıyoruz dimi henüz adet olmadım ama büyük ihtimalle olurum bu ay da nasıl yapacağımı anlatir misiniz
Hemmen bakıyorum canısıkuzum sayfanın en başında paylaşmıştı papatyam :)
Sayfanın başına gelince ne buldumanoooommmben daha çoook gezerim topic topic
Ateş ölçer dil altı olmak zorunda mı kuzu çünkü bende elektronikler varya alnına ya da bileğine tutup bakıyorsun ondan var o olur muHer sabah yataktan kalkmadan aynı saatte dilatından cubuk ateşölçer le ateşini ölçüp uygulamaya kaydediyorsun.Mevsimlisan
yok canım açılmıyorkızlar bakın hele açılıyor mu bu sefer @DeepbluesPapatyamaviss fnd_50 ve ateşölçenler
Closing/Deleting Your Account - FertilityFriend.com
Fertility Friend - Close/Delete your Account.www.fertilityfriend.com
Yesıllenınce ne hoşuma gıdıyor bu tablo yaGözükmedi alın o zaman size fotosunu atam en iyisi
Olmaz kuzumAteş ölçer dil altı olmak zorunda mı kuzu çünkü bende elektronikler varya alnına ya da bileğine tutup bakıyorsun ondan var o olur mu
Inşallah canım hepimiz bebislere kavusanada kadar mücadeleyle ve duayla olucak inşallahBir hayale yolculuk Aralık grubu canım inşallah burası sana uğurlu gelir buradan gebe olmadan çıkmak yok
Bana bı fotosunu atar miisniz peki o ateş ölçerlerinOlmaz kuzum
Canım yumurlama ve çatlama geç olunca regl tarihi de ileri mi atıyor?ozaman catladı catlayacak yakındır degıl mı
çok bekletmeden gelin teyzesi :) kuzunu da al gel inşallah
Çok teşekkür ederim tatlım inşallah hayırlısı olur hepimiz için :)Canım amh ben de bekliyorum , yumurta rezervini belirliyor, sonuçta az yumurta bile varsa o az yumurtalar dollenebilir o yüzden gebe kalıp kalmayacağını değil de kabaca daha ne kadar süre gebe kalma potansiyelin var onu belirliyor
Hayırlısı olsun canimmC cicekperisi12 @beyons @trueliving_Miss ela @melisaa93 ay vallahi aklıma gelmeyen varsa kusura bakmasın fıstıklar ya
Oooo hem de ultra pikKızlarrrrr yumurtlama dimi bu
Ayy bi görünce heyecan yaptım hiç C den koyu çıkmazdı en fazla eşit tonda oluyordu önceki dönemlerde.
Bu ay farklı olarak adet bitince hayıt tohumu çayı içiyordum şimdi yumurtlama görünce bırakmak mı gerekiyor bilen var mı?
Eki Görüntüle 3165795 Eki Görüntüle 3165795