- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 37.998
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #2.081
Pik tabiiiii bugün full aksiyon sakın kaçırmayın bugünü yarını değerlendirin mutlakaKızlarrrrr yumurtlama dimi bu
Ayy bi görünce heyecan yaptım hiç C den koyu çıkmazdı en fazla eşit tonda oluyordu önceki dönemlerde.
Bu ay farklı olarak adet bitince hayıt tohumu çayı içiyordum şimdi yumurtlama görünce bırakmak mı gerekiyor bilen var mı?
Eki Görüntüle 3165795 Eki Görüntüle 3165795
Ben de ilk kez böyle gördüm şoktayımOooo hem de ultra pik
Eve gece gideceğim misafirlikte olacağız iş çıkışı yaaaPik tabiiiii bugün full aksiyon sakın kaçırmayın bugünü yarını değerlendirin mutlaka
Evet yumurtlama olunca bırakılıyor içmeyinBen de ilk kez böyle gördüm şoktayım
Sonra da kendi kendime güldüm demek gebelik testini pozitif görsem kalbim dayanmayacak benimsen bu hayıt çayını bilir misin bırakmam mı gerekiyor kuzum
Yok sorun olmaz gece yapınEve gece gideceğim misafirlikte olacağız iş çıkışı yaaageç mi kalırım acaba gece 1-2 gibi denesek
Kendim hiç denemedim kuzumm ama burada okuduğum kadarıyla bırakılması gerekiyor sanırım artıkBen de ilk kez böyle gördüm şoktayım
Sonra da kendi kendime güldüm demek gebelik testini pozitif görsem kalbim dayanmayacak benimsen bu hayıt çayını bilir misin bırakmam mı gerekiyor kuzum
Kuzum klasık dıgıtal çubuk ates ölçer yaz Google 20 30 TL arası bıseyBana bı fotosunu atar miisniz peki o ateş ölçerlerin
Tabıkı bıtanem benım 8 aralıktı 13.günde çatlamış olsaydı suan bellı degıl adet gunumCanım yumurlama ve çatlama geç olunca regl tarihi de ileri mi atıyor?
Evet zorunda cnm malesef diğerlerinde geçerli sonuçlar alınamıyor.Ateş ölçer dil altı olmak zorunda mı kuzu çünkü bende elektronikler varya alnına ya da bileğine tutup bakıyorsun ondan var o olur mu
Hemen bakıyorum Cam kenarı manzaralı havadar rahat koltuklu bir yer seçeceğim sizeYaaa Aminnn inşallah
Umarım bu ay olmuştur da minisimle gelirim yanınıza ya
Şans yoncalarım güldürsün yüzümü bu ay
Al birini de sana veriyorum anneler topigine doğru uğurlarken
Topikten içeri adım atarken yakana tak ve orası iyice kalabalıklaşmadan şöyle hepimize güzel manzaralı birer koltuk ayır
Herkese merhabaa inşallah güzel haberler aldığımız bir ay olurbenide ekler misiniz bat emin olmamakla birlikte 7 aralık
Al işte sımdıde bu yumurta ne zaman çatlar acaba dıye düşünüyorumEvet zorunda cnm malesef diğerlerinde geçerli sonuçlar alınamıyor.
Hemen bakıyorum Cam kenarı manzaralı havadar rahat koltuklu bir yer seçeceğim size
AY AĞZINDAN BAL DAMLIYORRRRR :)Kızlar bu gruptan çok kişi gelecek insallah hayırlısıyla ben öyle inanıyorumAslan Burcu bebeleri gelecek dünya buna hazırdır insallahhhhh
AMH için adetin yoğun olduğu gün bakıyorlar, diğerlerine bakarlar amaBen yarın gıdıyorum ama adet degılım bakılmaz herhalde dımı
Istemedım kuzum herhangı bir test sımdılık yumurtalara baktılar 15 mm cıvarlarında yumurtan var dedı hem şag hem solda ne zaman çatlar bu boyutta bı yumoş bilirmisinAMH için adetin yoğun olduğu gün bakıyorlar, diğerlerine bakarlar ama
Canım beniimki de çucuk ateş ölçer zaten, koltuk altından ölçülenlerden yani.. Dil altından ölçüyorum bende gep. Sonun da bu sabah 36.7 çıktı yükseldi sonunda. Ama dün akşam yine lh yaptım silikti. Dediğiniz link olayını anlamadım ama yaparız :) İnş. hiçbirimiz gelecek ay buna mecbur kalmayız o ayrı :)Canım ateşe ve ovulasyona devam et derim. Ama ateş ölçerin çubuk ateş ölçer olsun. Yani en ucuz olanlardan. Alın ateşi yanıltıcıdır. Dil altı veya vajinal ölçüm en iyi olandır. Bu ay böyle başladın boyle bitsin ama o unumizdeki ay ki inşallah gerek kalmaz hamile olursun, çubuk ateş ölçere gecmelisin.
Bu arada ben de ateş ölçmeye başlıyorum canlar. Ovulasyondan bir türlü emin olamıyorum. Lh testi de bazen yanıltıcı olabiliyor hatta link paylasalim hepimiz ff kullanıyoruz ordan takip yapariz ana sayfaya kitleriz linklerine dersiniz pozitifbiri sende bu enerjiyi görüyorum
Sanki 15-20 arası diye biliyorum ama tam daemin değilim. Ama baya yaklaşmış sankiIstemedım kuzum herhangı bir test sımdılık yumurtalara baktılar 15 mm cıvarlarında yumurtan var dedı hem şag hem solda ne zaman çatlar bu boyutta bı yumoş bilirmisin
Evet canım inşallah dualarım seninle kimyasalın üzerine hemen kalırsın inşallahozaman catladı catlayacak yakındır degıl mı
Elimden geleni yapıcam canım. çok doğru diyorsun kesinlikle en önemli nokta kafada bitiyor stres yapmamak lazımMerhaba canım ben de yeniyim. İnan stres her şeyi etkiliyor ki ben hastalik sahibi bile oldum malesef. İlk cocugumda doktor pcos var hamile kalman çok zor demişti. Hemen hamile kalmıştım düşükle sonuçlandı. Doktor 3 4 ay sonra anca olur demişti. Ben de kafamı rahat tutup nasil olsa olmayacak demiştim ve ilk ay yine hamile kaldım... Her şey kafada bitiyor yani canım benim bosvermenin yolunu bul