- Konu Sahibi mayala katar
- #3.661
Sağolın dinleniyorum bakalımGeçmiş olsun arkadaşım, bol bol dinlen…
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolın dinleniyorum bakalımGeçmiş olsun arkadaşım, bol bol dinlen…
Maalesef ikisi de tutmadıPeki ikisi de tuttu mu kuzum
Kısmet değilmiş olsun da bi ay daha bekleriz bende toplamda 20 yumurta alındı 11 olgunlaşmıştı 9 embriyo oluştu sonra 8 tane oluştu yarın da tam netleşir ona göre de donduracaklar artık yarın kısmet bakalımAyy canım benim çok geçmiş olsunn yaaSıkma canını demekki kısmeti bi sonraki aymış. Ne kadar yumurtan oldu canım?
Yani biraz üzüldüm ama sonra hayırlısı bu demek ki dedim 20 tane yumurta oluştu pcos da var bende çok şükğr ağır atlatmıyorum bugün ağrım bitti denecek kadar az oldu çok şükür bakalımHiç üzülme iyi ki iptal olmuş yoksa eziyet çekerdin kuzum. Kaç yumurtan oldu ki Ohss oldu ?
Son demeTransferden sonra 5. günümdeyim… son embriyomuz, son denememiz, bakalım kısmet
Amin canım inşallahMaşallahsübhanallah canım çok şükür çok sevindim senin adına dilerim sağlıcakla da kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah canım
![]()
Sagol canım isteyen herkese nasip etsin RabbimÇok sevindim cnm sağlıkla kucağına al inş![]()
İlk etapta 2 tanesini mi göndersem diye düşünmüştüm öyle olmuyor muYani genetik baktırmak daha mantıklı cnm çünkü tedavide az tutmuyor kötüyse hem tedavi parası gidicek hem embriyon vaktin gitmiş oluyor ben yumurta sayısından dolayı yaptıramıyorum 2 taneye filan yapmıyorlar ama imkanım olsa yaptırırdım yani
Oluyor tabiki kaç tane istersen o kadr gönderirsinİlk etapta 2 tanesini mi göndersem diye düşünmüştüm öyle olmuyor mu
Amin inşallah sağolunGeçmiş olsunRabbim hayırlı zamanda nasip eylesin inşallah
![]()
Bende bebekler sağlıklı sorun bendeilk tüp bebeğe başladığımda 4 tane göndermiştim 1 tane sağlıklı gelmişti transfer oldum 5-6 haftalık düşuk oldu o. Sonra da doktorum önermedi zaten donmuslar tekrar çözüp işleme gerek görmedi yani. Gondermedigim gayet sağlıklı bir evlatti canli ama erken doğdu yasamadi. Ama herkesin durumu bambaşka burda bişey söyleyince aslında rahatsız oluyorum cunku bana önermedi ama başkasına başka biseyden dolayı gereklidir
![]()
Çözüm dondurmak ne kadar sağlıklı onu bilmiyorum , taşısam mı onu da bilmiyorum kafam çok karışıkOluyor tabiki kaç tane istersen o kadr gönderirsin
Kurban olduğum veren de alan da o , ondan gelene bir şey diyemiyoruz . Biz sadece çabalıyoruzBende bebekler sağlıklı sorun bendeilk tüp bebeğe başladığımda 4 tane göndermiştim 1 tane sağlıklı gelmişti transfer oldum 5-6 haftalık düşuk oldu o. Sonra da doktorum önermedi zaten donmuslar tekrar çözüp işleme gerek görmedi yani. Gondermedigim gayet sağlıklı bir evlatti canli ama erken doğdu yasamadi. Ama herkesin durumu bambaşka burda bişey söyleyince aslında rahatsız oluyorum cunku bana önermedi ama başkasına başka biseyden dolayı gereklidir
![]()
Pcos olanlara taze transfer yapılmaz canım dondurulup 2 Regl sonra yapılırmış. Benden 46 yumurta toplandı Ohss son anda olmadım ekstra bir iğne yazdı doktorum geri kalan yumurtaları söndürmeleri için çünkü daha içerde yumurta vardı. Bol su iç bir de bol bol yumurta ye ben aşılamada oldum Ohss ve ağır geçirdim ona rağmen 10 günde atlattımYani biraz üzüldüm ama sonra hayırlısı bu demek ki dedim 20 tane yumurta oluştu pcos da var bende çok şükğr ağır atlatmıyorum bugün ağrım bitti denecek kadar az oldu çok şükür bakalım
Bende bilinen söylenen bir şey yok 2 transferimde de 5. Gün iyi kalite embriyolardı , ona rağmen olmayınca akla genetiğinde mi sorun vardı sorusu getirdilerAmin ins. Canım.İşte bende soruyu cevapsız bırakmak istemiyorum ama cvp verirkende nasıl cvp vereyim şaşırıyorum
bana da doktorum gerek görmedi çünkü benim problemim baskaydi. Ama bazısında gerekli bu kisiye özel bir durum.
Ohss olup olmadığı belli olıyor mu iğne tedavısı sırasında ultrason yapılırken ? Bende pko var böyle bısey olur mu diye aklımda takıldıPcos olanlara taze transfer yapılmaz canım dondurulup 2 Regl sonra yapılırmış. Benden 46 yumurta toplandı Ohss son anda olmadım ekstra bir iğne yazdı doktorum geri kalan yumurtaları söndürmeleri için çünkü daha içerde yumurta vardı. Bol su iç bir de bol bol yumurta ye ben aşılamada oldum Ohss ve ağır geçirdim ona rağmen 10 günde atlattım
Ultrasonda belli Oluyor canım. Ohss yumurtaların aynı anda ve normalden daha çok iğnelere yanıt vermesi yüzünden olur bide ovitrelle vurulursan bitti geçmiş olsunOhss olup olmadığı belli olıyor mu iğne tedavısı sırasında ultrason yapılırken ? Bende pko var böyle bısey olur mu diye aklımda takıldıbende 2 yumurta gördü diğerleri küçük demişti
Benim 3 aşılama yapıldı hiç cevap vermediler gonal f 75 vuruluyordumUltrasonda belli Oluyor canım. Ohss yumurtaların aynı anda ve normalden daha çok iğnelere yanıt vermesi yüzünden olur bide ovitrelle vurulursan bitti geçmiş olsunsende nasıl 2 yumurta gördü kuzum bşraz daha fazla olması gerekmiyor mu