- 24 Ekim 2015
- 3.175
- 6.009
- 158
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #10.701
Testi tee 5 sene önce almıştım evde kalmış yaptım böyle çıktı ama tarihi geçmiş testin. Adetim de 2 gün gecikti. Yenisini alamam ki dışarı çıkma imkanım yok şuan. Silik çizgi var mı ben mi görüyorum , elim ayağım boşaldı sankiEvet canım var tarıhten sıkıntı olurmu bılemedım yenı al edene
Var kuzum evet gecmemıs desen hamılesın dıcem yatın bak yarın :)Testi tee 5 sene önce almıştım evde kalmış yaptım böyle çıktı ama tarihi geçmiş testin. Adetim de 2 gün gecikti. Yenisini alamam ki dışarı çıkma imkanım yok şuan. Silik çizgi var mı ben mi görüyorum , elim ayağım boşaldı sanki
Teşekkür ederim canımVar kuzum evet gecmemıs desen hamılesın dıcem yatın bak yarın :)
Baya baya var canım test tarihi etkiler mi bilemem ama inşallah vardır
Hayırlısıysa olsun allaha teslim oldum canım sağolBaya baya var canım test tarihi etkiler mi bilemem ama inşallah vardır
Canım senin yaptığın test erken gebelik testi miydi? Sonrasında kaset test yaptın mı onda nasıl çıkıyor?Amin canım 2 kere kimyasal oldum o yüzden endişeliyim bata 7 gün kala yatım pozitif çıktı cuma yine yapıcam
Canım test günlük test ti erken testlerden degildi yanıltır die almadım normal uygun olan günlük test ikincisini cuma yapıcam yine aynı testtenCanım senin yaptığın test erken gebelik testi miydi? Sonrasında kaset test yaptın mı onda nasıl çıkıyor?
Yumurtlama in kaçıncı günü ?Yok be kuzu testlerde kuruma cızgısınden başka bısey yok
Ben gördüm çizgi
Ambalajındaydı açılmamıştı, ama 2 sene geçmiş son kullanma tarihiBen gördüm çizgi
Ambalajından çıkmadan sakladiysan doğrudur bence
Hadi İnşAllah daha da koyulaşmış görürsünCanım test günlük test ti erken testlerden degildi yanıltır die almadım normal uygun olan günlük test ikincisini cuma yapıcam yine aynı testten
Kızlar yardımcı olur musunKozlar ovülasyon testi yaptım yorumlar mısınız en üstteki 12 Aralık ortadaki dün aşağıdaki ise bugün
14.gün kuzumYumurtlama in kaçıncı günü ?
İnşallah canımHadi İnşAllah daha da koyulaşmış görürsün
Pozıtıf gorunmuyorKozlar ovülasyon testi yaptım yorumlar mısınız en üstteki 12 Aralık ortadaki dün aşağıdaki ise bugün
Benimde 18indeİnşallah canımsenin bat nezaman
Zaten o her ay umut ... hiçbirsey yapmicam akışına birakicam desemde yumurtlama olmuşmudur çatlamışmidrBenimde 18indeHer ay bir acaba soruları içimi yiyor. Bu ay ekstra bir çaba göstermedim ama yine de bir umut işte
Kuzum 21 gündeye çekildiği için adet cumartesi adet olmam bekleniyor olmazsam yaparım ya Allah bismillah diyerek
Geçmiş olsun canım herkes hasta ya eşimde hastalandı birde uzun sürüyor çok iyi bak kendine hamişsin birdeValla.kizlar çok takip edemiyorum sizi bu aralar. Rapor aldım evde yatıyorum gribim ağır. Yarın da annemler gelecek Kayseri dendinlenmem lazım
İnşallah vardır canım umut hep olmalı bende hep bu sefer yapmıycam dedim ama yaptım biz çabalayalım Rabbım mutlaka vericek bebişleriBenimde 18indeHer ay bir acaba soruları içimi yiyor. Bu ay ekstra bir çaba göstermedim ama yine de bir umut işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?