• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kızlar benim yine dünkü gibi birkaç damla kahverengi leke var çamaşırımda, sat 18 kasımdı ama battan emin değilim son aylarda düzensizlik olmuştu diye.. Her adet öncesi bı lekeleri görmüyordum açıkçası. Of test yapıp kendimi strese sürüklemek istemiyorum. Var mıdır bi yorumunuz?

Kızlar benim yine dünkü gibi birkaç damla kahverengi leke var çamaşırımda, sat 18 kasımdı ama battan emin değilim son aylarda düzensizlik olmuştu diye.. Her adet öncesi bı lekeleri görmüyordum açıkçası. Of test yapıp kendimi strese sürüklemek istemiyorum. Var mıdır bi yorumunuz?
Canim tahmini yumurtlamanin üstünden 10 gün geçtiyse test yap çıkar.
Negatifse regl masajı yaparsın, daha kolay sokulur.

Screenshot_2022-12-14-15-04-30-774_com.android.chrome.jpg
kizlar bakın ne buldum erkekler içinde sperm testi varmış 😁

Kozlar ovülasyon testi yaptım yorumlar mısınız en üstteki 12 Aralık ortadaki dün aşağıdaki ise bugün

Eklentiler

• 97BACBFB-ADCA-452B-A8A7-21EF2C96B6FA.jpeg
    97BACBFB-ADCA-452B-A8A7-21EF2C96B6FA.jpeg
    76,5 KB · Görüntüleme: 56
merhaba kızlar benim bu ay bat 12 aralıktı. Gectiğimiz hafta test yaptırdım 6 aralıkta ve negatif cıktı ama ilişki gün aşırı devam ettim. Gectiğimiz hafta kasıklarım aynı adet olcakmısım gibi agrıdı ve gögüs agrım basladı bu hafta oldu ve ben adet olmadım iki gün gecti adet agrılarımda hafifledi neredeyse yok. Gögüs agrım var ve uclarında acı var dokununca. Geç döllenme olmuş olabilir mi eger öyleyse ne kadar beklemeliyim

merhaba kızlar benim bu ay bat 12 aralıktı. Gectiğimiz hafta test yaptırdım 6 aralıkta ve negatif cıktı ama ilişki gün aşırı devam ettim. Gectiğimiz hafta kasıklarım aynı adet olcakmısım gibi agrıdı ve gögüs agrım basladı bu hafta oldu ve ben adet olmadım iki gün gecti adet agrılarımda hafifledi neredeyse yok. Gögüs agrım var ve uclarında acı var dokununca. Geç döllenme olmuş olabilir mi eger öyleyse ne kadar beklemeliyim

6 Aralık'ta çok erken test yaptırmışsn cnm adetin geçtiyse yapabilirsin artık

Back